نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درج اطلاعات داخل دو تکست باکس در دیتابیس اس کیو ال سرور

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    درج اطلاعات داخل دو تکست باکس در دیتابیس اس کیو ال سرور

    سلام
    دو تکس باکس داریم اولی مربوط به نام و دیگر نام خانوادگی (خیلی ساده)
    میخوام نام و نام خانوادگی داخل این دو رو بذارم در جدول (Table 1) در بانک اطلاعاتی (Sample)
    ;کد مربوط به sqlCommand به چه صورت است ؟





    sqlcommand.CommandText =
    "INSERT INTO Table1 " +



    "(Name,LastName ) " +

    "VALUES(@strtext1,@strtext2)";


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: درج اطلاعات داخل دو تکست باکس در دیتابیس اس کیو ال سرور


    string str="insert into table1 values(" + textbox1.text + "," + textbox2.text + "(";
    yourSqlcommand.commandtext=str;

  3. #3

    نقل قول: درج اطلاعات داخل دو تکست باکس در دیتابیس اس کیو ال سرور


    sqlcommand.CommandText ="INSERT INTO Table1 (Name,LastName ) VALUES(@pName,@pLastName)";
    sqlcommand.Parameters.Clear();
    sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pName", textBox1.Text);
    sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pLastName", textBox2.Text);
    // execute sqlcommand

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: درج اطلاعات داخل دو تکست باکس در دیتابیس اس کیو ال سرور

    سلام شما بجای کد نویسی های طولانی میتونید به صورت شی گرایی با بانک در ارتباط باشید.اونم با Linq
    مزیتش هم کدنویسی کم و هم کاملا شی گرا بودنشه.
    برای آشنایی بیشتر میتونید به ساین itnee.org یه سر بزنید.کاملا کاربریه،پشیمان نمیشید.
    پیشاپیش سال نو مبارک

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نشان دادن اطلاعات گرید در تکست باکس
    نوشته شده توسط vahidarjmand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 13:08 عصر
  2. درج اطلاعات داخل جدول اكسس
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 06:33 صبح
  3. نمایش اطلاعات select در تکست باکس
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 19:02 عصر
  4. مدیریت فوکوس داخل یک تکست باکس
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 مهر 1385, 14:45 عصر
  5. چگونه می توان داخل یک تکست باکس فقط فارسی نوشت ?
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •