نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

  1. #1

    نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    سلام
    مثلا من در یک حلقه میخوام بگم برای تکست باکس 1 تا 10 یک عملیاتی تکرار بشه
    الان اسم تکست باکس ها مثلا اینجوریه
    txt1
    txt2
    txt3
    ....
    الان اینها را چجوری میتونم تو حلقه مشخص کنم
    نتونستم اسم تکست باکس را با متغیر تعریف کنم
    راهی هست شدنی باشه ؟

    اصلا فهمیدین چی میگم ؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    احتمالا باید چنین چیزی بشه

    for(int i=0;i<10;i++)
    {
    txt[i].Text = 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله reza69 : جمعه 25 اسفند 1391 در 16:27 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    سلام
    مثلا من در یک حلقه میخوام بگم برای تکست باکس 1 تا 10 یک عملیاتی تکرار بشه
    الان اسم تکست باکس ها مثلا اینجوریه
    txt1
    txt2
    txt3
    ....
    الان اینها را چجوری میتونم تو حلقه مشخص کنم
    نتونستم اسم تکست باکس را با متغیر تعریف کنم
    راهی هست شدنی باشه ؟

    اصلا فهمیدین چی میگم ؟
    سپاس
    تا اونجایی که من میدونم توی سی شارپ شبیه vb6.0 نمیشه برای کنترل های رو صفحه مثل دکمه ، تکست باکس و ... اندیس تعریف کرد
    اما راهی که من استفاده میکنم اینه که میشه یه حلقه foreach روی تمام کنترل های روی فرم بزنی بعد داخلش یه if بذار که اگه تکست باکس بودن،کاری که میخوای انجام بدن
    foreach (Control ctr in this.Controls)
    {
    if (ctr is TextBox)
    {
    TextBox temp = (TextBox)ctr;
    temp.Text = "a";
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    سلام
    یه راه داری اونم اینه که تکست باکس هاتو به ترتیب توی یه panel قرار بدی و از کدی مثل این استفاده کنی:
     for (int i = 0; i < 5; i++)
    panel1.Controls[i].Text = i.ToString();

    فقط دقت کن که اولین تکست باکست رو با ایندکس صفر میشناسه و اصلن کاری به نام گذاری تو نداره !

  5. #5

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که من میدونم توی سی شارپ شبیه vb6.0 نمیشه برای کنترل های رو صفحه مثل دکمه ، تکست باکس و ... اندیس تعریف کرد
    اما راهی که من استفاده میکنم اینه که میشه یه حلقه foreach روی تمام کنترل های روی فرم بزنی بعد داخلش یه if بذار که اگه تکست باکس بودن،کاری که میخوای انجام بدن
    foreach (Control ctr in this.Controls)
    {
    if (ctr is TextBox)
    {
    TextBox temp = (TextBox)ctr;
    temp.Text = "a";
    }
    }
    نفهمیدم چی شد :) :(( !!!

    -----
    من برا یه سری تکست باکس لازم دارم اینا که اسمشون شبیه به همه اگه بخوام این همه کد بنویسم برای هر کودوم که همون یه بار بشینم اسم همه را بزنم که راحت تره :) یعنی کاری نمیشه کرد راحت تر ؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    Controls["txt" + i].Text = "Hello";
    }

    شما با این کد داخل تکست باکس 1 تا 10 hello چاپ میکنی
    توضیح این کد ها هم این هست که وقتی i=1 بشه میاد داخل txt1 چاپ میکنه hello و وقتی i=2 بشه میاد داخل txt2 چاپ میکنه hello و تا شماره 10 همینجوری پیش میره
    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: نحوه مشخص کردن نام تکست باکس با متغیر !!!

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    Controls["txt" + i].Text = "Hello";
    }

    شما با این کد داخل تکست باکس 1 تا 10 hello چاپ میکنی
    توضیح این کد ها هم این هست که وقتی i=1 بشه میاد داخل txt1 چاپ میکنه hello و وقتی i=2 بشه میاد داخل txt2 چاپ میکنه hello و تا شماره 10 همینجوری پیش میره
    موفق باشی
    e
    شد !
    توضیح نمیخواد میفهمم چی میشه ولی از Controls بلد نبودم استفاده کنم برا این کار که الان یاد گرفتم
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه پیدا کردن نام یک دکمه یا تکست و یا هر عنصر دیگر در یک سایت؟؟
    نوشته شده توسط Behnam.Nikoo در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 09:27 صبح
  2. مشخص کردن نام فرم قبلی
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 17:09 عصر
  3. نحوه مشخص کردن رشته در SQL
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1385, 10:17 صبح
  4. مشخص کردن نام فیلد در contains_search_condition
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 11:15 صبح
  5. وصل کردن یک تکست باکس به رکورد دوم از دیتا ست
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •