نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن به listview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    اضافه کردن به listview

    سلام دوستان، پیشاپیش سال نو مبارک...
    من یک لیست ویو دارم که میخوام به ردیف دوم از ستون دومش یه چیزی اضافه کنم. توی عکس مشخص کردم...

    عکــــــس

    ممنون میشم کدی واسه این کار بدین، لطفا درباره کدی هم که میزارید یه توضیح کوچیکی بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview


  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    نقل قول نوشته شده توسط niksalehi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان، پیشاپیش سال نو مبارک...
    من یک لیست ویو دارم که میخوام به ردیف دوم از ستون دومش یه چیزی اضافه کنم. توی عکس مشخص کردم...

    عکــــــس

    ممنون میشم کدی واسه این کار بدین، لطفا درباره کدی هم که میزارید یه توضیح کوچیکی بدین
    باسلام
    چطور میشه به لیست ویو ، اسکرول اضافه کرد ؟!
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    نقل قول نوشته شده توسط سپهر-111 مشاهده تاپیک
    باسلام
    چطور میشه به لیست ویو ، اسکرول اضافه کرد ؟!
    باتشکر
    سلام . اسکرول به صورت خودکار وقتی که تعداد آیتم ها زیاد بشه فعال میشه.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام . اسکرول به صورت خودکار وقتی که تعداد آیتم ها زیاد بشه فعال میشه.
    باسلام
    ممنون از پاسخ شما
    ولی در نمونه ای که شما گذاشته اید اسکرول فعال نمیشه ؟!

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    سلام مجدد .
    همین الان که تست کردم مشکلی نداشت :

    dddd.JPG

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    ممنون ازتون
    حالا اگه بخوام ایتم های لیستباکس رو یکی یکی به ستون دوم و ردیف دوم اضافه کنم چیکار باید کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    سلام.ضمیمه رو بررسی کنید .

    sample list view.zip

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    وقتی روی کامند 3 کلیک میکنم این ارورو میده:
    Run-time error '35600':
    index out of bounds

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    دقیقا توضیح بدین که چه کاری میخواین انجام بدین

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    میخواستم تمام ایتم های یک تکستباکس رو به ردیف دوم از ستون دوم منتقل کنم که با کد زیر میشه این کارو کرد:

    Dim x, y
    For x = 1 To List1.ListCount - 1
    y = List1.List(x)
    Set itm = dg.ListItems.Item(x)
    itm.SubItems(1) = y
    Next x

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    سلام دوستان گل
    منم یک سوال در مورد ListView داشتم
    چطور میشه وقتی روی یکی از ایتمها کلیک میکنیم ، تمام ایتمهایی که در ان سطر قرار دارند هایلایت شوند؟؟
    باتشکر از حسن توجه دوستان

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: اضافه کردن به listview

    سلام . اینجوری که شما گفتین فک نکنم بشه .
    ولی اینجوری میشه :

    Private Sub ab_ItemClick(ByVal Item As MSComctlLib.ListItem)
    For i = 1 To ab.ListItems.Count
    ab.ListItems(i).ListSubItems(1).ForeColor = vbBlack
    Next
    Item.ListSubItems(1).ForeColor = vbRed
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن به listview
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 12:36 عصر
  2. سوال: اضافه کردن علامت Sort به Column کنترل Listview
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:34 عصر
  3. اضافه کردن Item به ListView در WPF ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 16:03 عصر
  4. اضافه کردن Image به Listview
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 09:10 صبح
  5. اضافه کردن آیکن به آیتم های listview (فورررری)
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •