نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

  1. #1

    انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    بچه ها یک txt دارم که توش یک سری نوشته دارم.
    یک دکمه و تکست باکس هم دارم .
    حالا می خوام وقتی روی دکمه کلیک کنم کلمه اول از فایل txt (که کنار برنامه هست ) پاک بشه و بیاد توی text . و همینجور که روی دکمه کلیک کنم پیش بره برنامه و دونه دونه کلماتو منتقل کنه به تکست باکس و جایگزین کلمه قبلی بشه.
    وقتی فایل txt خالی شد هم می خوام اعلام کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    سلام. بفرمایید :

    1.zip

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    مرسی از جواب خوبت.
    اما این کامل منتقل نمی کنه و دسته ای پاک می کنه. راهی هست دقتشو بالا برد ؟؟!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    توضیحات بیشتر به همراه مثال لطفا .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    بچه ها یک txt دارم که توش یک سری نوشته دارم.
    یک دکمه و تکست باکس هم دارم .
    حالا می خوام وقتی روی دکمه کلیک کنم کلمه اول از فایل txt (که کنار برنامه هست ) پاک بشه و بیاد توی text . و همینجور که روی دکمه کلیک کنم پیش بره برنامه و دونه دونه کلماتو منتقل کنه به تکست باکس و جایگزین کلمه قبلی بشه.
    وقتی فایل txt خالی شد هم می خوام اعلام کنه
    شما منظورتون چطور خوندنی هست یعنی میخواین سطر به سطر بخونه ؟ یا اینکه برنامه خودش تشخیص بده کلمه ها رو و اونا رو جدا کنه ..... یعنی از اولین کلمه تا اسپیس بخونه و یک کلمه حساب کنه ؟

    اگه میشه کامل توضیح بدین و یک فایل تکست که میخواین برنامه روی اون کار کنه قرار بدین ....

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    توضیحات بیشتر به همراه مثال لطفا .
    تا جواب سوالتون رو دقیق یا بنده یا دوستان دیگر بدن ...... موفق و پیروز باشید در پناه خدا ..... یاعلی

  6. #6

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    مرسی از لطف دوستان
    سطر به سطر بخونه از txt. و به text منتقل کنه
    هر سطری هم که خوند از txt حذف بشه.
    فکر کنم واضح گفتم دیگه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    مرسی از لطف دوستان
    سطر به سطر بخونه از txt. و به text منتقل کنه
    هر سطری هم که خوند از txt حذف بشه.
    فکر کنم واضح گفتم دیگه
    یه مثال بزار ؟ لطفا .....

  8. #8

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    من با موبایلم الان.
    یه پروژه با vb بساز و یک کامند و یک تکست باکس بزار.
    یک فایل تکس توی درایو c هم بنام 1.txt بساز و توش ابنو بنویس
    1111
    2222
    3332
    3333
    7777
    5566
    5676
    حالا میخوام با هربار کلیک روی کامند برنامه سطر اول رو از txt پاک کنه و به text منتقل کنه.
    دوباره کلیک کنم رو کامند همین رویداد از اول اتفاق بیوفته.
    اگه واضح نبود بگین. بازم توضیح میدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    مرسی از لطف دوستان
    سطر به سطر بخونه از txt. و به text منتقل کنه
    هر سطری هم که خوند از txt حذف بشه.
    فکر کنم واضح گفتم دیگه
    سلام خدمت شما دوست گرامی بفرمایید اینم از سورس شما .... امیدوارم بدردتون بخوره .......

    این قسمت از برنامه رو به شکل زیر تغییر بده که مشکل نداشته باشه برنامه ....... من سه خط اول یادم رفته بود بنویسم .......

    Private Sub Command1_Click()

    List1.Clear
    List2.Clear
    Text1.Text = ""

    Dim s As String
    fname = App.Path & "\temp.txt"
    s = String(FileLen(fname), " ")
    Open fname For Input As #1
    Do While Not (EOF(1))
    Line Input #1, s
    If s <> "" Then List1.AddItem s
    Loop
    Close #1
    End Sub


    موفق و پیروز باشید در پناه خدا ..... یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک

    نقل قول نوشته شده توسط xrezax مشاهده تاپیک
    من با موبایلم الان.
    یه پروژه با vb بساز و یک کامند و یک تکست باکس بزار.
    یک فایل تکس توی درایو c هم بنام 1.txt بساز و توش ابنو بنویس
    1111
    2222
    3332
    3333
    7777
    5566
    5676
    حالا میخوام با هربار کلیک روی کامند برنامه سطر اول رو از txt پاک کنه و به text منتقل کنه.
    دوباره کلیک کنم رو کامند همین رویداد از اول اتفاق بیوفته.
    اگه واضح نبود بگین. بازم توضیح میدم
    خب فک کنم برنامه ای هم که من نوشته بودم دقیقا همین کار رو می کرد.

تاپیک های مشابه

  1. نوشته های فارسی بصورت بارکد
    نوشته شده توسط majjjj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 20:40 عصر
  2. نوشته های فارسی بصورت بارکد
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 بهمن 1388, 12:53 عصر
  3. چطور نوشته های فارسی رو از فاکس پرو به دلفی تبدیل کنم
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 08:37 صبح
  4. تبدیل نوشته های فارسی برای صفحات وب
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •