نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    سلام
    چجوری اعداد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنم. از این کد استفاده کردم ولی جواب نمیده.

    label14.Text= lblcodefa3.Text.Replace("0", "۰").Replace("۱", "1").Replace("۲", "2").Replace("۳", "3").Replace("۴", "4").Replace("۵", "5").Replace("۶", "6").Replace("v", "7").Replace("۸", "8").Replace("۹", "9");

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    سلام. باید برعکس بذاری :
    TxtID2.Text = TxtID.Text.Replace("۰",  "0").Replace("۱", "1").Replace("۲", "2").Replace("۳", "3").Replace("۴",  "4").Replace("۵", "5").Replace("۶", "6").Replace("v", "7").Replace("۸",  "8").Replace("۹", "9");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام. باید برعکس بذاری :
    TxtID2.Text = TxtID.Text.Replace("۰", "0").Replace("۱", "1").Replace("۲", "2").Replace("۳", "3").Replace("۴", "4").Replace("۵", "5").Replace("۶", "6").Replace("v", "7").Replace("۸", "8").Replace("۹", "9");
    نشد اصلا هر عددی رو توی فرمم به صورت فارسی نمایش میده

  4. #4

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    نشد اصلا هر عددی رو توی فرمم به صورت فارسی نمایش میده
    فک کنم به خاطر ویندوزت باشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    نشد اصلا هر عددی رو توی فرمم به صورت فارسی نمایش میده
    احتمالا ارقام فارسی استاندارد نیستند. ارقام خودتون رو طبق شکل زیر بصورت استاندارد در بیارید :
    language1.PNG

    language2.PNG

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

    ممنون درست شد حالا اگه یه سیستمی زبانشو به فارسی تغییر بده باز برنامم ایراد پیدا میکنه؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1397, 09:06 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1395, 20:16 عصر
  3. مقاله: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در JavaScript!
    نوشته شده توسط eAmin در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1395, 19:52 عصر
  4. تبدیل اعداد فارسی به لاتین
    نوشته شده توسط A.sadeghpour در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 10:30 صبح
  5. نمایش اعداد فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •