نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با session ها

  1. #1

    مشکل با session ها

    سلام .
    کد نوشتم این ارور رو میده

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at


    و میگه توی فلان فایل لاین یک مشکل داره و لاین یک هم اینو نوشتم

    session_start()


    مشکل چیه؟ چیکار باید کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    Recycle Bin
    پست
    74

    نقل قول: مشکل با session ها

    ارور میگه که قبلا اطلاعاتی از سرور به کلاینت فرستاده شده ... واسه همین باید session_start() رو توی خط اول بنویسی ... و... قبلش تگ html یا پیامی یا حتی فضای خالی مثل اینتر نزاری

  3. #3

    نقل قول: مشکل با session ها

    قبل از شروع جلسه نباید هیچ خروجی به کاربر ارسال بشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل با session ها

    نقل قول نوشته شده توسط T.R.G.T مشاهده تاپیک
    قبل از شروع جلسه نباید هیچ خروجی به کاربر ارسال بشه
    خوب نشده هم . من توی یک فایل جدا سسشن رو استارت کردم و همش اینکلود میکنم .
    چیکار باید کنم؟ ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل با session ها

    فايل هاي تون رو با نوت پد ++ باز كنيد و از منوي Encoding گزينه دوم يعني Encode in UTF-8 without BOM رو انتخاب كنيد
    در ضمن قبلش يك جستجو هم انجام بدين

  6. #6

    نقل قول: مشکل با session ها

    همیشه قبل از ایجاد تاپیک جدید جستجو کنید. از سایر دوستان هم تقاضا دارم درصورت مشاهده سؤالات تکراری، لینک تاپیک مربوطه رو بگذارن. مشکل این دوستمون هم توی تاپیک سؤالات تکراری مطرح شده.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با session ها

    سلام چگونه میشه اطلاعات ذخیره شده در یک سشن را بعد از بازشدن مجدد مرورگر بازیابی کرد ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل با session ها

    نمیشه. با بسته شدن مرورگر، اطلاعات Session حذف میشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با session در php
    نوشته شده توسط m_ziba در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1393, 10:57 صبح
  2. مشکل با Session
    نوشته شده توسط safari123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 13:33 عصر
  3. مشکل با session
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1383, 11:23 صبح
  4. مشکل با session
    نوشته شده توسط h_rah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1383, 13:03 عصر
  5. مشکل در session
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 01:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •