نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

  1. #1

    Question سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    با سلام خدمت دوستان

    ببخشید چطور می تونم وقتی فرم باز میشه یک آهنگ پخش بشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    راه های زیادی هست. یک راهش اینه که در فرمتون یک کنترل windows media player اضافه کنید و از کد زیر استفاده کنید.


    Private Sub Form_Load()
    WindowsMediaPlayer1.URL = "file name"
    End Sub


    البته به جای file name باید آدرس دقیق فایل مربوط به آهنگ قرار بگیره.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    ببخشید دوست عزیز کلا ارور میده کد دیگه ای دارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    سلام
    از تابع sndSoundPlay استفاده کن.
    تو گوگل جستجو کن مثال های زیادی درموردش هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط avanghost مشاهده تاپیک
    ببخشید دوست عزیز کلا ارور میده کد دیگه ای دارید؟
    چه اروری میده؟
    کنترل windows media player رو قرار دادید؟ در قرار دادن آدرس فایل دقت کنید.
    توجه کنید که دستور اصلی کد زیر هست که من اون رو در رویداد load نوشتم.


    WindowsMediaPlayer1.URL = "file name"


    همونطور که کاربر محترم محسن 15 فرمودند میتونید از تابع sndplaysound هم استفاده کنید (برای فایلهای wav) . اما برای اینکه بتونید راحت فایلهای mp3 رو هم پخش کنید بهتره از کنترل wmp استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : یک شنبه 27 اسفند 1391 در 18:51 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: سوال در مرود پخش آهگ در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط avanghost مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان

    ببخشید چطور می تونم وقتی فرم باز میشه یک آهنگ پخش بشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند با تشکر.
    سلام خدمت شما دوست گرامی ......

    بفرمایین اینم سورس موزیک پلییر توسط Api خدمت شما دوست گرامی ......

    این موزیک پلییر wav . mp3 . , ..... رو باز میکنه ....

    موفق و پیروز باشی در پناه خدا ..... یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف سوال اکسس در اول باز کردن فرم
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش Access
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1388, 10:19 صبح
  2. سوال در مورد ارتباط Thread و فرم
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 اسفند 1387, 09:32 صبح
  3. سوال در رابطه با اجرای دو فرم مستقل از هم
    نوشته شده توسط ali199 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1387, 11:01 صبح
  4. سوال: سوال در مرود برنامه تحت فاکس پرو
    نوشته شده توسط amir4_1363 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:44 صبح
  5. سوال:استفاده مشترک دو برنامه ویندوز فرم ووب فرم از یک پایگاه
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •