نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

  1. #1

    Question شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    اگر در رابطه با شبیه سازی ربات های فوتبالیست اطلاعاتی در اختیار دارید لطفا در اختیا من قرار دهید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    tehran
    پست
    97
    سوال شما کاملا مبهم است لطفا بیشتر توضیح بدید

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    لیگ شبیه‏سازی روبوکاپ بر مبنای یک شبیه ساز به نام Soccer Server بنا شده است که وظیفة ‏شبیه‏سازی بازی فوتبال را بین برنامه‏های کامپیوتری تهیه شده از طرف دو تیم برعهده دارد. بازی ‏بانشان دادن خطوط، میدان، بازیکنان، توپ و غیره توسط یک برنامة دیگربه نامMonitor به صورت ‏بصـری درمی‏آید. در واقع وظیفة برنامة Monitor نمایش دادن آن چیزی است که واقعاً بین برنامه‏ها و در ‏حافظــة برنامــه Soccer Server در جریان است. برنامة Soccer Server طوری نوشته شده است که ‏شبیه‏سازی یک مسابقه فوتبال را برای بازیکنان دو تیم به صورت توزیع شده روی شبکه انجام دهد. ‏در واقع هر تیم متشکل از 11 برنامه کامپیوتری است که به صورت مستقل اجرا شده و به سرور ‏‏وصل می‏شوند و هر برنامه با استفاده از اطلاعاتی که از سرور دریافت می‏کند (مانند اطلاعات ‏بینایی، شنوایی، احساسی) بایدموقعیت خود و سایر بازیکنان (چه هم تیمی چه غیر هم تیمی) را در ‏زمین تشخیص بدهد و برای کسب نتیجة بهتر تلاش کند و از خود واکنش نشان دهد نکتة مهم در ‏شبیه‏سازی روبات‏های فوتبالیست آن است که اولاً برنامه‏های بازیکنان به صورت مجزا اجرا می‏شوند و ‏دارای کنترل نمی‏باشند و بنابراین این م
    سأله جزء یکی از مسایل شبیه‏سازی سیستم‏های Multi Agent قرار می‏گیرد. هم‏چنین برای واقعی‏تر کردن و دشوارتر کردن مسأله همواره اطلاعاتی که ‏بازیکنان از سرور دریافت می‏کنند همراه با مقداری خطا (Noise) ‏ خواهد بودکه باعث می شود‏ شبیه‏سازی بازی به رقابت‏های واقعی نزدیک‏تر شود. هم‏چنین توانایی تصمیم گیری بلادرنگ یکی دیگر ‏از ویژگی‏های بارزی است که برنامه‏های شبیه ساز باید دارا باشند. برای حل این مسأله محققان از ‏سرتاسر دنیا باید برنامه‏هایی را به صورت یک تیم برای انجام بازی تهیه کنندکه برای این منظور ‏تکنیک‏های مختلف را در زمینه هوش مصنوعی، شبیه‏سازی و ... می‏تواند به کار بسته می‏شود. ‏زمینه‏های تحقیقاتی درگیر در این مسأله مدیریت کردن مسایل مربوط به روبات‏ها از قبیل ‏شناخت موجودات (Object Recognition)‏، برقراری ارتباط‏ بین روبات ها (Communication) و شبیه‏سازی ‏‏وسایل سخت افزاری مانند حرکت روبات‏ها می‏باشد. هم‏چنین مسایل سطح بالاتری چون آموزش (Learning)، ‏‏هم کاری (Co-operation)، بهینه سازی و تصمیم گیری بلادرنگ نیز دراین مسأله (شبیه‏سازی فوتبال ‏بین روبات‏ها) درگیر می شود.

    اولین دورة مسابقات شبیه‏سازی روبات‏های فوتبالیست در سال 96 در ژاپن برگزار شد که تیم ‏دانشگاه توکیو اول شد. در مسابقات سال 97 تیم دانشگاه هامبولت مقام اول را به دست آورد. در سال ‏‏98 و 99 تیم دانشگاه کارنی ملون از آمریکا و در سال 2000 یک تیم از پرتغال مقام اول را کسب ‏‏کرد.
    خفن ترین تیم ایران تیم mersad از دبیرستان علامه حلی هست که فقط از تیم step روسیه شکست خورده اونم 1-0
    اگه بیشتر اطلاعات می خای ایمیل بزن!
    آخرین ویرایش به وسیله galaxy.ice : یک شنبه 06 فروردین 1385 در 14:26 عصر

  4. #4
    خیلی خوب بود دستت درد نکنه

  5. #5
    برنامه نویسی آن چه جوری یه؟

  6. #6
    C++‎ in linux

  7. #7
    محروم شده آواتار #<Mafia>#<C>#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Sicil
    پست
    23
    دوست عزیز اگه خواستی از اینا بنویسی فقط برو اسمبلی بخون .
    فقط بپا دیوونه نشی .

  8. #8
    سلام

    آیا میشه با دلفی هم برنامه نویسی این روباتها رو انجام داد ؟ منظورم همون Soccer Simulator 2D هستش .

    بنده خیلی علاقه مند هستم ولی فقط به زبان برنامه نویسی دلفی آشنایی دارم .

    متشکرم .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404
    با ++c در محیط لینوکس بنویس.
    بهترین راه همین است.البته java هم بد نیست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404
    مسابقه شبیه سازی 15 فروردین در دانشگاه آزاد قزوین برگزار میشه.
    اگر اطلاعات بیشتری می خوای به سایت ما بیا.
    www.eittcrobotic.blog(انجمن رباتیک دانشگاه انقلاب اسلامی)
    خوشحال میشیم اگه سر بزنی...

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط h.nonahal مشاهده تاپیک
    با ++c در محیط لینوکس بنویس.
    بهترین راه همین است.البته java هم بد نیست.
    سلام

    دوست عزیز با تشکر از توجه شما ، همونطور که عرض کردم فقط با دلفی آشنایی دارم ، آیا راهی هست که بتونم برای این منظور با دلفی برنامه نویسی کنم ؟

    متشکرم .

  12. #12
    سلام

    آیا راه حلی برای مشکل من وجود نداره ؟

  13. #13
    سلام به همه دوستان کسی هست یه اموزش کوچک در این مورد به بنده بده یا حداقل یه سایت بده

  14. #14
    الان دیگه همه جا با Java کار میکنن برای robotic

  15. #15
    سلام

    کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟ آیا برنامه نویسی C مثل دلفی شیء گراست ؟
    آیا محیط تولید نرم افزار اون مشابه دلفیه ؟

    متشکرم .

  16. #16

    مقایسه دلفی و سی

    سلام
    #c (سی شارپ) شی گراست ولی دستوراتش با دلفی فرق فوکوله.

  17. #17
    سلام من مسابقه روبوکاپ مرحله دوم دارم اردیبهشت ماهه (روبوکاپ نه رباتیک ) که مرحله چهارمش همین شبیه سازی فوتبل هاست کسی آشنایی داره بگه که باید چه کار کنیم تا موفق شیم ؟؟ یا نمونه سوالات مرحله دوم کسی داره؟؟

  18. #18
    سلام
    به این وبلاگ مراجعه کن و در قسمت نظرات بپرس :
    http://www.eittcrobotic.blogfa.com

  19. #19

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    کسی سایت مرجع در مورد شبیه سازی نداره؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست


  21. #21

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    نقل قول نوشته شده توسط ilius.gnu مشاهده تاپیک
    مرسی اما اینجا خیلی کم جواب میدن

  22. #22

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    دوست عزیز من از اعضای تیم روبوکاپم. به وبلاگم سر بزن. می تونم کمکت کنم.
    kafshekhat.blogfa.com

  23. #23

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    نقل قول نوشته شده توسط ali_fa مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من از اعضای تیم روبوکاپم. به وبلاگم سر بزن. می تونم کمکت کنم.
    kafshekhat.blogfa.com

    وبلاگی با این آدرس پیدا نشد

    ممکن است آدرس وبلاگ را اشتباه وارد کرده باشید و یا وبلاگ حذف شده باشد

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    تو اول باید یه سر رشته کلی از روبوتهای فوتبالیست داشته باشی ترض کارشون تاکتیک هاشون و... من بهت small size رو پیشنهاد می کنم در موردش تحقیق کن چون از نظر برنامه خیلی به سیمولیشن شبیه.

  25. #25

    Post معرفی کتاب ربات فوتبالیست

    لطفا برای کار در این زمینه کتابهایی معرفی کنید.
    پردازش تصویر بزبان c
    سخت افزار ربات فوتبالیست
    و هر چیزی که مورد نیاز است تا یک تازه کار بتواند ربات فوتبالیست بسازد.(من دانشجوی ترم سوم مهندسی کامپیوتر هستم)
    پیشاپیش از توجه زیاد عزیزان پیشکسوت کمال تشکر را دارم

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    در موقابل من تو واقعا پیش کسوتی البته از نظر سنی.ولی به هر حال من بهت واسه پردازش تصویر borland C++‎ رو پیشنهاد می کنم.
    سخت افزار یه فرستنده و گیرنده وایر لس می خوای و یه دوربین و میکرو کنترولر ترجیحا avr atmega 16 و 3تا l298 برای درایور موتور ها و یه بدنه که میتونی راجع به ابعاد و چیزای دیگش سرچ کنی و ترجیحا 3تا موتور و ترجیحا 3تا ترنس به عنوان چرخ و یه مدار شوت کامل که اینو توضیح بخام بدم 30-40 خط می شه و یه سری چیزای دیگه که سلیقه ایه.

  27. #27

    Post نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    اول تشکر برای پاسخ شما
    دوم هر کس که توی زمینه موردنظرم اطلاعات بیشتر از من داشته باشه برای من پیشکسوت و سنش مهم نیست.
    سوم می خواستم بدونم شما تجربه عملی دارید یا نه اگر دارید می تونم مرحله به مرحله از شما کمک بگیرم.
    در صورتی که جوابتان مثبت است در مرحله اول من پردازش تصویر را از چه منابعی باید یاد بگیرم و از کجا شروع کنم.
    باز هم متشکرم بابت کمکتان

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    راستشو بخای من خودم small نساختم ولی دارم می سازم یعنی خودمم دارم یاد می گیرم البته فقط پردازش تصویرشو کامل بلد از نظر بقیه چیزا مشکلی نیست چون الان ما داریم واسه iran open رو رباط کار می کنیم خیلی سریع کار نمی کنیم راستشو بخای واسه پردازش تصویر کتاب خاصی رو نمی شناسم چون تو مدرسه ما کلاس داریمو معلم اینا رو یاد می ده بهتره تو اینترنت سرچ کنی. از هر کمکی هم که بتونم بکنم دریق نمی کنم.

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    اهان اینم بگم سعی کن اگه چیزی می سازی خیلی تمیز بساز چون ممکنه یه اشتباه خیلی ریز همه کارو خراب کنه مدار small size هم خیلی سادس چون با یه hmtr از کامپیوتر دستور می گیره پس بنظر من اولین با مدارو رو یه دونه برد برد ببند.اون قضیه تمیز کار کردنو حتما یادت باشه ما سبزوار بخواطر شل بودن فونیکس حظف شدیم به همین راحتی.

  30. #30

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    نقل قول نوشته شده توسط mhmmdshirazi مشاهده تاپیک
    اهان اینم بگم سعی کن اگه چیزی می سازی خیلی تمیز بساز چون ممکنه یه اشتباه خیلی ریز همه کارو خراب کنه مدار small size هم خیلی سادس چون با یه hmtr از کامپیوتر دستور می گیره پس بنظر من اولین با مدارو رو یه دونه برد برد ببند.اون قضیه تمیز کار کردنو حتما یادت باشه ما سبزوار بخواطر شل بودن فونیکس حظف شدیم به همین راحتی.
    hmtr چیه؟ اگه میشه یه توضیح کوتاه بدید
    ممنون

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    نقل قول نوشته شده توسط mhmmdshirazi مشاهده تاپیک
    تو اول باید یه سر رشته کلی از روبوتهای فوتبالیست داشته باشی ترض کارشون تاکتیک هاشون و... من بهت small size رو پیشنهاد می کنم در موردش تحقیق کن چون از نظر برنامه خیلی به سیمولیشن شبیه.
    قبل از همه اینها باید نوشتن فارسی را یاد بگیرید، "طرز" درست هست

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    نقل قول نوشته شده توسط nimasaboor مشاهده تاپیک
    hmtr چیه؟ اگه میشه یه توضیح کوتاه بدید
    ممنون
    hmtr یه ic وایر لسه که بیشتر برای small size استفاده می شه البته می شه از rfm ها هم استفاده کرد. البته من خودم به جز rfm12 با rfm کار نکردم فقط rfm در عین حال هم گیرندس هم فرستنده.
    ولی برای small size همون htmr رو پیشنهاد می کنم.

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    این یه دیتا شیت hm-tr
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34

    نقل قول: شبیه سازی ربات های فوتبالیست

    برای آموزش شبیه سازی دوبعدی می تونین به انجمن های زیر یک سری بزنین :

    http://www.RobocupFA.com

    به سوالات شما پاسخ داده می شود ! البته این سایت برای کسایی هستند که می خوان واقعا بیان توی این رشته ! وگرنه اگر فقط می خواین آشنا بشین می تونین از همین جا استفاده کنید و جواباتون رو بگیرید ...

    آخرین ویرایش به وسیله shayan72 : یک شنبه 03 مرداد 1389 در 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •