نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کدام برای لول ادیتور انجین مناسب تر است

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    کدام برای لول ادیتور انجین مناسب تر است

    سلام من یه تاپیک زده بودم که حرف شد الان اینو زدم
    من یه گیم انجین میخام بسازم با opengl و C++‎ برای این انجین باید لول ادیتور بسازم الان تمامی مراحل یک انجین رو میدونم ولی اصلا نمیدونم که لول ادیتور این گیم انجین رو با چی و چجوری بسازم به نظر شما کدام راحت تر است و مستندات بیشتر دارد و یاد گیریش اسون تره
    کار خاصی نمیخام بکنم فقط یک انجین 2 بعدی مثل گیم میکر همین
    راستی میدونین گیم میکر رو با چی لول ادیتورش و نوشتن
    .
    .
    از بین این ها کدام یک ویژوگی های بالا رو دارند
    mfc
    qt
    gtk+
    wxeidgets

  2. #2

    نقل قول: کدام برای لول ادیتور انجین مناسب تر است

    Qt مناسب‌ترین گزینه هست. بازی‌هایی مانند کل بازی‌های KDE با همین کیوت نوشته شده‌اند. در مورد QGraphics Framework کمی تحقیق کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: کدام برای لول ادیتور انجین مناسب تر است

    اسونه یا سخته اخه موتور قرار است 2 بعدی باشه qt فکر کنم یه زبان اسکریپتی مستقل داره شنیدم خیلی کار کردن باهاش سخته درسته ؟؟ میگن ادیتور با #c نوشته شده یعنی چی با windows from application درست کردنش یا نه منظور چی زدیگه هست ببین میتونی حدس بزنی این ادیتور رو با چی ساختن
    http://persian-designers.com/forum/v...t=6714&start=0
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: کدام برای لول ادیتور انجین مناسب تر است

    ادیتور این انجینو با wxWidgets نوشتن
    یه چیز به اسم
    wxStyledTextCtrl داریم که میگه که یه سورس کنترلر از سینتیلا گرفتن
    برو
    http://www.scintilla.org/
    میبینیش

تاپیک های مشابه

  1. کدام ورژن sql مناسب تر است
    نوشته شده توسط SEPIDEYESHAB در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 22:18 عصر
  2. سوال: کدام نسخه از اسکیوال سرور برای برنامه های ما مناسب تره؟
    نوشته شده توسط ar.mahdian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 11:02 صبح
  3. crystal report یا Fast report کدام برای من مناسب تر است؟
    نوشته شده توسط Bita.Jo در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 12:18 عصر
  4. کدام App Server مناسب تر است ؟
    نوشته شده توسط Saeed_Taghvaee در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 18:40 عصر
  5. کدام فایلهای پروژه برای قرار دادن روی سرور ضروری است ؟
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 16:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •