نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درگاه پرداخت اقتصاد نوین

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    51

    درگاه پرداخت اقتصاد نوین

    با سلام خدمت شما و عرض تبریک سال نو به تک تک شما دوستان گل

    من یک ماژول درگاه اقتصاد نوین با مستندات موجود نوشتم برای سیستم whmcs ولی وقتی اطلاعات بر میگرده تایید نمیده

    توجه فرمایید اطلاعات به درستی میره و فروشنده رو بانک شناسایی میکنه ولی موقوع بازگشت اطلاعات ، رسید نمیده

    کد رو برای دانلود گذاشتم لطفا ببینید

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: درگاه پرداخت اقتصاد نوین

    حدس میزنم این ماژول مال پارسیان بوده تغییرش دادید.
    توی کال بک وقتی
    $ver = $soapProxy->VerifyTransaction($batch,$MID);

    رو درخواست میکنید برای نتیجه تراکنش باید بررسی کنید .
    الان این متغیر ver رو هیچ جا چک نکردید .
    من بانک اقتصاد نوین کار نکردم اما تا این حد تابلوئه که ناقص عمل کردید .
    بهتره مستندات بانک هم اینجا بذارید .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    51

    نقل قول: درگاه پرداخت اقتصاد نوین

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    حدس میزنم این ماژول مال پارسیان بوده تغییرش دادید.
    توی کال بک وقتی
    $ver = $soapProxy->VerifyTransaction($batch,$MID);

    رو درخواست میکنید برای نتیجه تراکنش باید بررسی کنید .
    الان این متغیر ver رو هیچ جا چک نکردید .
    من بانک اقتصاد نوین کار نکردم اما تا این حد تابلوئه که ناقص عمل کردید .
    بهتره مستندات بانک هم اینجا بذارید .
    سلام خیر من از این ماژول استفاده نکردم

    در کل این مستندات بانک
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط jmajid در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1399, 15:01 عصر
  2. گفتگو: تجربه پرداخت الکترونیک با استفاده از درگاه پرداخت بانک ملی
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1395, 22:19 عصر
  3. درگاه پرداخت بانك هاي خارجي ؟
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1395, 09:03 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 18:25 عصر
  5. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط usef.e1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 11:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •