نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

    سلام؛
    ساعاتتون بخیر و خوشی؛
    دوستان به کلاسی که نوشتم نگاه کنید:
    using System;
    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main()
    {
    AVG myclass=new AVG();
    Console.WriteLine(myclass.process(5, 7));
    }
    }
    class AVG
    {
    int a, b;
    public int process(int A, int B)
    {
    this.a = A;
    this.b = B;
    return (a + b) / 2;
    }
    }
    }


    1- چجوری متد process رو تغییرش بدم که هر مقدار عدد که خواستیم رو بتونه میانگینشو حساب کنه؟(در اینجا فقط 2 تا عدد رو داره حساب میکنه). از params باید استفاده کنم؟
    2- میشه نحوه نوشتن Get و Set در این کلاس و مزیت کاربردش رو بهم بگید؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

    متد get براي خوندن و متد set براي مقدار دادن value استفاده ميشه مزيتش خوانايي برنامه و دسترسي اشياي ساخته شده اون كلاس به مقدار value
    براي ميانگين چند عدد از آرايه استفاده كنيد(يك آرايه پاس بديد)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

    سلام اینو ببین

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    double d=averge(20, 20, 20, 20, 20,20,20,10,15,15,18,14,18,18,8,14,225,225,90);
    Console.WriteLine(d);
    double a = averge(20, 20, 20, 20, 20, 20, 20, 10, 15, 5565);
    Console.WriteLine(a);
    Console.ReadLine();
    }
    public static double averge(params double[] numbers)
    {
    double ave = 0;
    int a = 0;
    foreach (double number in numbers)
    {
    ave += number;
    a++;
    }
    double result =ave /a;
    return result;
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    نقل قول: نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

    ممنونم دوست عزیز؛
    کمکم کرد.
    فقط یه سوال داشتم ؛ چون خودمم دوست داشتم بنویسم پیغامی که الان داره میده برای برنامه ای که نوشتم از چیه؟
    using System;
    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main()

    {

    AVG myclass = new AVG();
    int[] i = new int[5];
    myclass.process();
    }
    }
    class AVG

    {
    int a=0;

    public void process(params int[] i)

    {

    for (int j = 0; j <= i.Length; j++)
    {

    i[j]=int.Parse(Console.ReadLine());

    }
    Console.WriteLine(a);

    }
    }
    }


    خطای آرایه رو میده و تو خطی که Bold شده این پیغام رو نمایش میده:
    Index was outside the bounds of the array.
    آخرین ویرایش به وسیله sahel65 : یک شنبه 04 فروردین 1392 در 17:27 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: نحوه نوشتن متد میانگین با تعداد پارامترهای دریافتی متغیر

    خط 24 رو بصورت زیر اصلاح کن:
    for (int j = 0; j < i.Length; j++)


    در C#‎ آرایه ها از اندیس 0 شروع می شن و تو حلقه از "0 تا کوچکتر از اندازه ی آرایه" باید حرکت کنید نه "کوچکتر مساوی"

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نوشتن Attribute برای Propertyها
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1395, 12:17 عصر
  2. نحوه گرفتن query با تعداد پارامترهای نامعین با sp
    نوشته شده توسط javad_mjt در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 05:06 صبح
  3. نحوه نوشتن یا ارتباط ویروس با اسمبلی
    نوشته شده توسط heshmati در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1384, 03:12 صبح
  4. نحوه نوشتن مستقیم مقادیر در تگ های HTML
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 12:28 عصر
  5. نحوه نوشتن یک query
    نوشته شده توسط parnian در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •