نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف قسمت های اضافی فرم

  1. #1

    حذف قسمت های اضافی فرم

    سلام
    من داخل فرمم یک عکس گذاشتم و میخوام مثلا رنگ سفید اون عکس نمایش داده نشه(مثلا یک دایره ای که داخل دایره خاکستری هست و بیرون دایره سفید و این عکس رو داخل فرم میزارم و فرمم دایره ای شکل بشه)

    لطفا راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: حذف قسمت های اضافی فرم

    سلام
    این فایل رو به پروژت اضافه کن بعد خاصیت MaskColor رو روی رنگ سفید تنظیم کن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: حذف قسمت های اضافی فرم

    شرمنده دقیقا متوجه نشدم که باید چی کنم؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: حذف قسمت های اضافی فرم



    Option Explicit
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "User32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "User32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long
    Const LWA_COLORKEY = &H1
    Const GWL_EXSTYLE = (-20)
    Const WS_EX_LAYERED = &H80000
    Const BM_SETSTATE = &HF3




    Private Sub Form_Load()
    Dim Ret As Long
    Dim CLR As Long
    Me.BackColor = RGB(255, 255, 255)
    CLR = Me.BackColor
    Ret = GetWindowLong(Me.hWnd, GWL_EXSTYLE)
    Ret = Ret Or WS_EX_LAYERED
    SetWindowLong Me.hWnd, GWL_EXSTYLE, Ret
    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd, CLR, 0, LWA_COLORKEY
    End Sub

    با استفاده از APi بالا رنگ مشخصی رو از تو فرمتون میتونین حذف کنین اگه فقط هدف حذف قسمت خاصی هست نه رنگ خاصی مثلا برای بکگراند فرم :
    در فرم لود me.backcolor = rgb(100,100,100)
    و در کد بالا هم rgb رو به همین شکل مقدار بدین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: حذف قسمت های اضافی فرم

    من عکسی رو در فرم لود کردم اما قسمت های سفید عکس رو که باید نشون نده نشون میداد
    چی باید کرد؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: حذف قسمت های اضافی فرم

    عزیزم کلی رنج رنگ سفید داریم!!! ببین RGB او بخش سفیدت که میخوای حذف بشه چیه... مقادیرش رو در CLR قرار بده
    مثلا در کدبالا داریم
    CLR = RGB(255,255,255)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف قسمت های سفید دور عکس(حاشیه های اضافی عکس)
    نوشته شده توسط roboticsexpert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 09:06 صبح
  2. حذف فاصله های اضافی از فیلدهای nVarChar
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:28 عصر
  3. حذف فاصله های اضافی از فیلدهای nVarChar
    نوشته شده توسط Davood_amega در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 12:28 عصر
  4. سوال: نحوه حذف کنترل های بالای فرم و باقی ماندن ایکون
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 12:07 عصر
  5. حذف کردن قسمت های اضافی عکس
    نوشته شده توسط senator_aka در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •