نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جلوگیری از درج رکورد تکراری و نمایش داده ها بعد از درج رکورد جدید

  1. #1

    جلوگیری از درج رکورد تکراری و نمایش داده ها بعد از درج رکورد جدید

    سلام و درود بر شما.

    من برای نمایش داده ها از طریق ef کد زیر رو می زنم.

       Dim Bank As New PersonelEntities1


       Private Sub ShowAllDate()
    Dim qeury = (From a In Bank.tbl Select a)
    dgv.DataSource = qeury
    End Sub


    برای درج رکورد هم این کد رو می زنم.

        Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim ins As New tbl
    With ins
    .age = txtage.Text
    .lname = txtfamily.Text
    .fname = txtname.Text
    .id = txtid.Text
    End With

    Bank.AddTotbl(ins)
    Bank.SaveChanges()
    End Sub

    حالا دو تا سئوال داشتم.

    1- برای اینکه داده ها رو بعد از درج رکورد جدید نمایش بدیم چکار باید بکنیم ؟!
    2- چگونه باید از درج رکورد تکرار جلوگیری کنیم (با استفاده از Contains)

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از درج رکورد تکراری و نمایش داده ها بعد از درج رکورد جدید

    2- چگونه باید از درج رکورد تکرار جلوگیری کنیم (با استفاده از Contains)
            Dim query = (From q In Bank.tbl
    Where q.id.Contains(txtid.Text)
    Select q)
    If query = True Then
    MessageBox.Show("Reply")
    End If


    یه همچین چیری باید جواب بده ولی نمیدونم چرا خطا می گیره

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از درج رکورد تکراری و نمایش داده ها بعد از درج رکورد جدید

    جواب سئوال 1

            Dim ins As New tbl
    With ins
    .age = txtage.Text
    .lname = txtfamily.Text
    .fname = txtname.Text
    .id = txtid.Text
    End With


    Bank.AddTotbl(ins)
    Bank.SaveChanges()

    Dim query = (From p
    In Bank.tbl
    Select p)
    dgv.DataSource = query

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 14:46 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش داده ها بعد از واکشی از بانک
    نوشته شده توسط zare_programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 16:08 عصر
  3. نمایش پیغامی در مورد اینکه این رکورد تکراری میباشد
    نوشته شده توسط eilia_43 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 10:04 صبح
  4. عدم نمایش رکورد تکراری در گزارش
    نوشته شده توسط 6raya1043 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 12:19 عصر
  5. چرا در FastReport فقط رکورد اول نمایش داده میشود؟
    نوشته شده توسط sardar ahmadi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 13:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •