نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: منو فارسی در سی شارپ

  1. #1

    Question منو فارسی در سی شارپ

    باسلام
    من دارم یه نرم افزار طراحی میکنم و خب منوهاش هم فارسیه و میخوام مثل منوی لاتین بازدن کلید ترکیبی ALt و حرف اول منو، منو باز بشه، مثلا منوی "معرفی اطلاعات" با کلید " Alt+م " باز بشه، ممنون میشم راهنماییم کنید.
    برای منوی لاتین میدونم با گذاشتن & مشکل حل میشه ولی برای منوی فارسی چکار باید کرد!

  2. #2

    نقل قول: منو فارسی در سی شارپ

    سلام!دوست عزیز!

    منوی فارسی نیز همین طور است فقط نکته ای که دارد این است که باید وقتی برنامه اجرا شد دکمه Alt+Shift را نگه دارید تا زبان ویندوزتان فارسی شود آنوقت Alt+م کار خواهد کرد.

  3. #3

    نقل قول: منو فارسی در سی شارپ

    مرسی، ممنون، جالب اینجای ی نمونه نرم افزار دارم که همینجوری کار میکنه ولی اصلا به زبان سیستم دقت نکردم، کل اینترنتو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم، حالا یه سوال دیگه کدی وجود داره که وقتی نرم افزار اجرا شد خودش زبانو فارسی کنه!؟ البته من هنوز نگشتم، ولی اگه شما میدونید و دمه دست دارین راهنمایی کنید ممنون میشم، مرسی.

  4. #4

    نقل قول: منو فارسی در سی شارپ

    شما می توانید کد زیر را در فرم- لود خود قرار دهید

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(newCultureInfo("fa-IR"));


    البته باید کتابخانه زیر را نیز فراخوانی کنید.



    using System.Globalization;
    آخرین ویرایش به وسیله aboulfazl950 : سه شنبه 06 فروردین 1392 در 06:28 صبح

تاپیک های مشابه

  1. منو فارسی در Sothink DHTML Menu 7
    نوشته شده توسط SCREAM در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1387, 02:23 صبح
  2. تغییر سایز و رنگ منو فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط behzad_taheri20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 14:16 عصر
  3. منو فارسی در Sdi
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 09:34 صبح
  4. منو فارسی
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 10:46 صبح
  5. منو فارسی ساختن با وی بی دات نت
    نوشته شده توسط AFT در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 22:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •