نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

  1. #1

    تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    سلام بچه ها
    امیدوارم خوب باشین
    من مشکل تبدیل فونت فارسی ایران سیستم به فونتهای فارسی تحت ویندوز رو دارم
    یه برنامه دیتا بیس با دلفی نوشتم که از فایلهای Paradox استفاده میکنه
    اما اطلاعاتی که باید وارد کنم یه فایل فارسی FoxPro تحت DOS هست که فکر کنم
    فونتش مال ایران سیستم باشه
    اگه از این فایل خروجی Text به صورت فارسی تحت DOS بگیرم چطوری میتونم فونتهای
    این فایل رو به فارسی تحت Windows تبدیل کنم؟؟؟؟؟؟
    در ضمن h_r_110 توی Geocities هرکاری کردم باز نشد!
    لطفا کمک کنین.
    مرسی

  2. #2
    سلام
    دوست عزیز من یک برنامه نوشته ام که BDF های فاکس را باز می کند وسپس اجازه می دهد آنها را تبدیل به فارسی تحت ویندوز نمائی اگر می خواهی آدرس ایملیت را بده تا برنامه را برایت بفرستم چون خودم هم یک DBF تحت داس داشتم که مجبور بودم تبدیل به فارسی نمایم البته برنامه ای که نوشته ام با دلفی است

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    آقای شفیعی اگه واسه من هم بفرستید ممنون میشم . مرسی majid_nasiri@hotmail.com :oops:

  4. #4
    سلام
    به آدرسی که دادی برنامه را برایت فرستادم

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب بهتر نیست بجای ارسال توسط Email آنرا بصورت ضمیمه در اینجا قرار دهید؟

  6. #6
    چشم همین کار راانجا می دهم البته هنوز کامل نشده است یک اشکال کوچک دارد لطفا این قسمت را مطالعه نمائید
    http://www.irandevelopers.com/forum/...PagePosition=1

  7. #7
    امید خان اگه مشکلت حل نشده بگو تا یک تبدیل کننده در محیط فاکس بفرستم

  8. #8
    آقای شفیعی از لطفتون ممنون!
    از بقیه بچه ها هم ممنون
    امروز برنامه رو Download کردم.اگه کارکرد خبرتون میکنم
    مرسی

  9. #9
    سلام
    دوست عزیز برنامه که مشکلی نداشت اگر اشکالی دارد بگو تا اصلاحش بکنم چون خود من هم به این برنامه نیاز دارم ودر صدد هست برنامه را تکمیل بکنم

  10. #10
    سلام به همه
    جناب آقای شفیعی
    از برنامه خوبتون ممنون!!!!!!
    یه خورده با کامپایل کردنش مشکل داشتم که بالاخره حل شد.
    من توی Delphi 7 کامپایل کردم. ظاهرا یکی از کامپاننتهای برنامه شما توی دلفی من نصب نبود.
    به هر حال هر کدی که از این کامپاننت استفاده میکرد رو حذف کردم، درست شد.
    در هر صورت مرسی.
    بازم باهاتون تماس میگیرم....چون هنوز برنامه خودم هم تکمیل نشده.

  11. #11
    سلام
    در برنامه بالا با استفاده از یک FILELIST یک فایل انتخاب می کنم ودر یک BDGRID نمایش می دهم این عملیات با استفاده از TABLE انجام می شود اگر بخواهم از ADO استفاده کنم به شکلی که بتوان از لیست فایل یک فایل انتخاب کرده ودر یک DBGRID نمایش باید چکار بکنم
    زکات علم نشر علم است

  12. #12
    سلام
    آقای شفیعی الان فهمیدم که تو تاپیکی که برای حذف ایندکس نوشته بودید منظورتون چی بوده.
    برای کار با ADO با فاکس پرو این کار رو انجام بدید:

    1. یک ADOConnection روی فرمتون بزارید.
    2. کانکشن استرینگ رو برای پرووایدر فاکس پرو تنظیم کنید. چون نیاز دارید که کانکشن استرینگ در زمان رانتایم بر اساس فولدر انتخابی عوض بشه, زمانی که نیاز به عوض کردن فولدر بود کاری شبیه به این رو انجام بدید(با فرض اینکه کانکشن استرینگ مانند زیر باشه):

    Provider=VFPOLEDB.1;Data Source=E:\Ali\vezarat\data;Mode=Share Deny None;Extended Properties="";User ID="";Password="";Mask Password=False;Cache Authentication=False;Encrypt Password=False;Collating Sequence=MACHINE


    فولدری که قصد دارید بعنوان مسیر فیزیکی بانک انتخاب کنید در کانکشن استرینگ در خاصیت Data Source مشخص میشه.پس کافیه که جمله رو بصورت زیر اصلاح کنید:


    Provider=VFPOLEDB.1;Data Source='+MyFolder+';Mode=Share Deny None;Extended Properties="";User ID="";Password="";Mask Password=False;Cache Authentication=False;Encrypt Password=False;Collating Sequence=MACHINE

    که MyFolder از جنس استرینگ هست و محتوی فولدر مورد نظر برای تعیین محل بانک.
    حالا زمانی که تیبل هاتون به ADOConnection متصل باشند, پراپرتی TableName اونها, تمام تیبلهای موجود در فولدر (MyFolder) رو نشون میده.

  13. #13
    سلام
    دوست عزیز در همین جا برنامه را گذاشتم FDOS_WIN سورس برنامه موجود است اگر زحمتی نیست یک نگاه به آن بیندازید

  14. #14
    لطفا اون چند تا کامپونت که تو دلفی استاندارد موجود نیستند رو هم اینجا بذار

  15. #15
    راستش من برنامه رو گرفتم اما گیر داشت چند تا کامپوننت میخواست. در ضمن شرمنده من نمیتونم روش کار کنم.شما هم بهتره خودتون اگه میخواید روش کار کنید راجع به ADO کمی مطالعه کنید. به نتیجه میرسید. کار سختی نیست.

  16. #16
    خود اون تابع که اصل کا رو انجام میده خبلی جالبه . دستتون درد نکنه
    دوستان مستون خود تابع رو کپی کنن و ازش توبرنامه هاشو ن بدلخواه استفاده کنن. همون کاری که من کردم ونتیجه گرفتم.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ragim56@yahoo.com
    پست
    101
    با سلام
    من از این برنامه استفاده کردم ولی مشکل اینه که اطلاعاتی که فارسی دیده میشن
    اگه جدول رو تو اکسس import کنیم دویاره به هم میریزن و طبق تحقیقی که کردم و همچنین استفاده از
    map کاراکترا و فونتای موجود در هلپ ویندوز متوجه شدم که احتمالا چون اکسس داره از یونیکد استفاده میکنه
    معادل مثلا کارکتر 160 دیگه 220 نیست بلکه کاراکتر 65330 که یه کاراکتر فارسی یونیکد هستش و تو map
    قابل مشاهده است . خیلی راهها رو امتحان کردم که تبدیل اینبار به یونیکد انجام بشه ولی چون تابع chr()
    بیشتر از 255 رو قبول نمیکنه دچار مشکل شدم الیته سعی کردم که از تابعای تبدیل یونیکد استفاده کنم
    widstringtostring ولی بازم ارور میده اگه دوستان راهی به نظرشون میرسه راهنمایی کنن.
    با تشکر. :flower:

  18. #18
    سلام
    دوستان خسته نباشید
    لطفا دوستانی که برنامه بنده را دیده اند نظرشان را درمورد برنامه بگویند
    اگر در این برنامه بخواهیم از روی فایل DBF یک فایل DB بسازیم و بعد اطلاعات فارسی را در آن کپی کنیم باید چکار کرد

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    سلام
    آقای شفیعی من نیاز به این فایل دارم با تشکر
    hossein_kiani_mt@yahoo.com

  20. #20

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    تو تالار foxpro یک جستجو بکنید
    من برنامه کاملش رو نوشته بودم و اونجا گذاشتم
    ضمنا به 2 سازمان دولتی فروختمش

  21. #21

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    این یه برنامه مبدل فارسی از DOS به ویندوز.

    کدگذاری Vegafَ, Fvega, Fara01 و SIA رو پشتیبانی میکنه.

    DLL مبدلش هم هست تا اگه خواستین تو برنامتون استفاده کنین!

    این برنامه علاوه بر اینکه کاراکترها رو تبدیل میکنه مشکل چپ به راست و جابجا شدن حروف و عددها و علائم رو هم حل کرده!!

    قبلا اونو در اين پست فرستادم:


    -
    آخرین ویرایش به وسیله nickaein.i : یک شنبه 04 مرداد 1388 در 16:07 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    با سلام به همه برنامه نويسان عزيز
    در اينجا قصد دارم يک فارسي ساز معرفي کنم که نه تنها ميتونه مشکلتونو با برنامه هاي تحت داس حل کنه بلکه با کمک اون مي تونيد مستقيما روي اطلاعات تحت داس کار کنيد و اونها را تغيير دهيد بدون اينکه مشکلي در داده هاتون بوجود بياد. من تابعي براي اينکار نوشتم که ميتونه مشکل فونت فارسي در داس با ويندوز را برطرف کنه اين برنامه بسيار کامله و شما ميتونيد فونت هاي مختلفي را به برنامه اضافه کنيد. با خريد اين برنامه و سورس اون به همراه راهنماي اضافه کردن فونت ميتونيد هر برنامه اي بنويسيد.اين برنامه با سورس به قيمت 20.000 تومان بفروش ميرسه که در صورت تمايل ميتونيد با شماره 09139566048 تماس بگيريد. نمونه عملکرد برنامه را در شکل زير ميتوانيد ببينيد.
    (اين برنامه و سورس مخصوص دلفي است ولي بدليل اينکه با اصول و رعايت مقيد نبودن به محيط برنامه نويسي درست شده مي تواند در ساير زبانها نيز پياده سازي شود)

    شکل زير نمونه اي از عملکرد برنامه را نشان مي دهد من در اين برنامه از جداول فاکس پرو که مربوط به برنامه حسابداري صندوق قرض الحسنه توحيد مي باشد استفاده کردم براي نشان دادن اسامي بصورت فارسي قابل درک در ويندوز يک فيلد محاسباتي ساختم و از تابع مذکور براي فارسي کردن اطلاعات استفاده کردم. نکته بسيار مهم در مورد فارسي ساز که بايد متذکر شوم اينست که سرعت تبديل بسيار بسيار بسيار بالاست بطوريکه همزمان با باز شدن جدول تمام اطلاعات به فارسي تبديل مي شوند که فکر کنم بي نظير باشد
    تصوير برنامه به ضميمه مي باشد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  23. #23

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    بهترین راه این است که یک فانکشن بنویسی که اطلاعات داس رو کرکتر کرکتر از داس بخونه (کد اسکی)
    و سپس مهادلشو تو یه فایل دیگه بزاری(معادل اسکی در ویندوز) اگه خواستی جدولشو بصورت بانک اطلاعاتی برات بفرستم 09153147253

  24. #24

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    سلام

    همین برنامه رو 2 یا 3 سال پیش احتمالا تو بخش FOX گذاشته بودم
    البته برنامه بنده فارسی فونت سپند فاکس پرو رو به به ویندوز بر میگردوند.
    اگه جستجو کنید پیداش میکنید.

  25. #25

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    من برنامه تبدیل کردن dbf به اکسل را دانلود کردم ولی خطهای فارسی رو نشون نمی ده
    اگه کسی این برنامه رو داره به ایمیل من بفرسته
    h_bigdeloo616.yahoo.com
    باتشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 106.jpg‏ (46.2 کیلوبایت, 479 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله هادی بیگدلو : سه شنبه 30 شهریور 1389 در 19:05 عصر

  26. #26

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    نقل قول نوشته شده توسط K.Mohammadreza مشاهده تاپیک
    با سلام به همه برنامه نويسان عزيز
    من در اين برنامه از جداول فاکس پرو که مربوط به برنامه حسابداري صندوق قرض الحسنه توحيد مي باشد استفاده کردم براي نشان دادن اسامي بصورت فارسي قابل درک در ويندوز يک فيلد محاسباتي ساختم و از تابع مذکور براي فارسي کردن اطلاعات استفاده کردم. نکته بسيار مهم در مورد فارسي ساز که بايد متذکر شوم اينست که سرعت تبديل بسيار بسيار بسيار بالاست بطوريکه همزمان با باز شدن جدول تمام اطلاعات به فارسي تبديل مي شوند که فکر کنم بي نظير باشد
    تصوير برنامه به ضميمه مي باشد
    دوست عزیز کارتون خوبه ولی بینظیر نیست، من سال 83 برنامه ای با دلفی نوشتم که از فیلدهای محاسباتی استفاده میکرد و میشد همزمان میشد هم در دلفی و هم در فاکس پرو تحت داس از بانک اطلاعاتی استفاده کرد ویا تغییرات ایجاد کرد.

  27. #27

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    سلام آقای شفیعی عزیز ممنون از لطفتون
    اگه میشه برنامه رو هم واسه من ارسال کنید خیلی بهش نیاز دارم
    باز هم ممنون
    ایمیلم: mmahdism@yahoo.com

  28. #28

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    من هم يه برنامه براي تبديل محتواي بانك فاكس پرو به تحت ويندوز نوشتم كه فايل اجرايش رو براتون مي ذارم.
    http://www.4shared.com/rar/ihaSE4dx/...Convertor.html

  29. #29

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    منم می خوام این برنامه m.hedayat60@gmail.com

  30. #30

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows


  31. #31

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    نمی دونم مهندس این پست می بینی با نه , ولی اگه دیدی این برنامه رو میشه برای منم ارسال کنید ؟ خیلی ممنون میشم
    khosroanjam@gmail.com

  32. #32
    کاربر جدید آواتار شری یاکوزا
    تاریخ عضویت
    آذر 1402
    محل زندگی
    تهران - پردیس
    پست
    10

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    با سلام و درود و احترام و تبریک سال نو ، ممنون میشم برنامه خودتون رو برای بنده ارسال بفرمایید و شماره کارت بفرمایید با مبلغ تا براتون واریز کنم ، با سپاس

  33. #33
    کاربر جدید آواتار شری یاکوزا
    تاریخ عضویت
    آذر 1402
    محل زندگی
    تهران - پردیس
    پست
    10

    نقل قول: تبدیل فونت فارسی ثحت DOS به فونت فارسی تحت Windows

    با سلام و درود و احترام و تبریک سال نو ، ممنون میشم برنامه خودتون رو برای بنده ضمیمه بفرمایید ، با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش Windows service در سرویس های Windows
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 11:12 صبح
  2. نصب vs.net بر روی windows 98
    نوشته شده توسط وفایی در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 05:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •