نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

  1. #1

    Question مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    سلام دوستان من بعد از اینکه یه جستجو توو بانک انجام میدم و میریزم توو datagrid دیگه نمیتونم بهش row اضافه کنم یعنی این خطا رو میده :

    1.png

    حتی این کد رو هم مینویسم قبل از اضافه کردن row ولی بازم نمیشه


    dataGridView1.DataBindings.Clear();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    میشه بگی دیتاگریدت را از چه طریقی بارگزاری می کنی ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    از این طریق :

    DataTable
    dt = ds.Tables[0];
    dataGridView1.DataSource = dt;


    من از sqllite دارم استفاده میکنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    یعنی واقعا کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview


  6. #6

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    دادشم تو یه خط کد گذاشتی می خوای بچه ها واست فال بینی کننلطفا کد کامل اون بخش و بذار

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    من یه همچین مشکلی داشتم و دیتا سورس گرید را نال کردم حل شد

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    با تشکر از راهنمایی دوستان
    من این کار و هم کرده بودم یعنی دیتاسورس دیتاگرید و نال کرده بودم اما ستون های دیتا گریدم حذف میشدن :

    مطابق شکل های زیر :

    دیتاگرید قبل از اینکه سورسش نال بشه :
    1.png

    بعد از اینکه دیتاسورسش نال شد مشکل اضافه شدن row حل شد اما header ستون هام حذف میشن به جز اون ستونی که نه هدری داره و نه ارتباطی با بانک

    2.png

    این یه پروژه ی تمرینی که میخوام عملیات حذف و ویرایش و ذخیره یه داده جدید و با دیتا گرید انجام بدم یعنی کاربر با زدن دکمه اضافه یه row ایجاد کنه و دادهاشو توو دیتا گرید بنویسه وثبت و ذخیره کنه همه چی قبل از اینکه کاربر دکمه نمایش مخاطبان و بزنه درسته و row اضافه میشه اما بعد از زدن دکمه نمایش و ارتباط با بانک دیگه نمیشه row ای اضافه کرد و اگرم دیتاسورس گرید و نال کنم این مشکلی که در بالا گفتم پیش میاد که تنها همون ستونی که به بانک وصل نیست و یک checkbox هست اضافه میشه

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    دوستااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    help me please

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار delasaee
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    103

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    سلام
    من برای حل این مشکل از دیتا ریدر استفاده می کنم و داده ها رو توی حلقه میندازم و سطر ها رو ادد می کنم

    datagrid.row.add(dr(0),dr(1),dr(2))


    اینطوری می شه بعدش باز سطر اضافه کرد

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    سلام دوست عزیز
    ممنون به خاطر پاسخ داد
    اما مشکل من اینه که میخوام یک سطر خالی ایجاد کنم یه سطری خالی که کاربر داده تووش بنویسه

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    برای اضاف کردن

    DataGridViewRow row = new DataGridViewRow();
    // create cells
    row.CreateCells(this.dataGridView1, aa ,bb, cc);
    // add to data grid view
    this.dataGridView1.Rows.Add(row);


    بریا نال کردنم هم

    dataGridView1.Rows.Clear();

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    برای اضاف کردن

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    DataGridViewRow row = new DataGridViewRow();
    // create cells
    row.CreateCells(this.dataGridView1, aa ,bb, cc);
    // add to data grid view
    this.dataGridView1.Rows.Add(row);





    بریا نال کردنم هم

    1
    2
    dataGridView1.Rows.Clear();
    داداش ممنون لطف کردی ک جواب دادی
    اما نشد یعنی نه خطا داد نه سطر اضافه کرد

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    داداش ممنون لطف کردی ک جواب دادی
    اما نشد یعنی نه خطا داد نه سطر اضافه کرد
    aa ,bb, cc باید مقدار دهی کنی با تکس باکس یا ...

  15. #15

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن row در datagridview

    خيلي تابلويه. چون شما اطلاعاتت رو با ديتا تيبل پر كردي يعني ديتا سورس رو بهش مقدار دادي نميتوني بصورت دستي به گريد چيزي اضافه كني. براي اينكار بايد به ديتا تيبل اضافه كني.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اضافه کردن سطر در DataGridView
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 09:23 صبح
  2. مشکل در اضافه کردن داده در adodc
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 23:16 عصر
  3. مشکل در اضافه کردن فایل به پست
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 00:34 صبح
  4. عدم اضافه کردن Row به Datagrid
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 20:33 عصر
  5. مشکل در اضافه کردن پارامتر به Response.write
    نوشته شده توسط Delphi-Clinic در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 01:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •