نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

  1. #1

    Question ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

    سلام ،
    دوستان من میخواستم بدونم چجوری میتونم متغیر ها رو به خود صفحه با استفاده از ajax ارسال کنم معمولا اینطوری که آدرس Process یک صفحه ی دیگه هستش ! من میخواهم به خود همان صفحه مبدا ارسال بشه و پاسخ بگیره!
    آیا میشه !؟ چطوری!؟
    متشکرم !

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    91

    نقل قول: ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

    سلام دوست عزیز
    یه صفحه بساز به اسم test1.php بعد کد زیر توش کپی کن:
    <?php

    if(isset($_POST['data1']) && isset($_POST['data2']))
    {
    echo $_POST['data1'] + $_POST['data2'];
    }
    else
    {
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script src="js/jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    function test(){
    var d1 = $("#data1").val();
    var d2 = $("#data2").val();
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "test1.php",
    data: {'data1':d1, 'data2':d2},
    success: function(sum){
    $("#sum").val(sum);
    },
    failure: function(errMsg) {
    alert(errMsg);
    }
    });
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <div> </div>
    data1:<input type="text" id="data1" />
    data2:<input type="text" id="data2" />
    <br />
    sum:<input type="text" id="sum" />
    <br />
    <input type="button" value="Calculate Sum" onclick="javascripst:test();" />
    </body>
    </html>
    <?php
    }
    ?>

    یه مثال خیلی ساده هست که فقط دو تا داده با هم چمع می کنه و حاصل نشون می ده

  3. #3

    نقل قول: ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

    نمیشه همین رو توسعه داد مثلا بصورت زیر
    اگر جمع دو تا عدد بزرگتر از 10 شد نشون داده بشه = جمع عدد بزگتر از 10 شده است
    اگر جمه دو تا عدد کوگکتر شد نشون بده = جمع دو عدد کوچکتر از 10 شده است.

    من هر چقدر مقدار برگشتی رو با val گرفتم و در if بررسی کردم دیدم جواب نمبده. میشه راهنمایی کنید یا منابعی که درباره این موضوع صحبت کردن رو هم معرفی کنید کافیه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    91

    نقل قول: ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

    من یه شرط گذاشتم که اگه sum بزرگتر از 10 بود یه پیام بده، مشکلی نداشت.
    function test(){
    var d1 = $("#data1").val();
    var d2 = $("#data2").val();
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "test1.php",
    data: {'data1':d1, 'data2':d2},
    success: function(sum){
    $("#sum").val(sum);
    if(sum > 10)
    alert(sum);
    },
    failure: function(errMsg) {
    alert(errMsg);
    }
    });
    }

  5. #5

    نقل قول: ارسال متغیر به خود صفحه با ajax

    [QUOTE=linuxUser;1734276]من یه شرط گذاشتم که اگه sum بزرگتر از 10 بود یه پیام بده، مشکلی نداشت.

    دستت درد نکنه ولی هر چقدر زدم دیدم کار نمیکنه
    بجای این که مقادیر رو بر گردونه میشه کاری کرد کلا اسکریئت برگردونه
    من برای ajax کردن یه فرم لاگین این کار و کردم.
    اول میخواستم اگه نام کاربری و پسورد صحیح بود عدد برگردونه و من تصمیم بر ورود بگیرم بعد دیدم کار نمیکنه تابع php رو بصورت زیر نوشتم که data رو کد برمیگردونه. فقط یه نگاه کنید راهنمایی کنید این طور نوشتن صحیحه و مشکل امنیتی نداشته باشه


    <?php

    if(login == true){
    echo "<script>$('#login_form').css('display','inline'); </script>";
    }else{
    echo "<script>$('#login_form').css('display','none' );</script>";
    }

    ?>

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 13:34 عصر
  2. سوال: ارسال یک متغیر از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط p30rex در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 16:24 عصر
  3. مبتدی: ارسال متغیر به صفحه ASP
    نوشته شده توسط shahkaar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1389, 11:55 صبح
  4. سوال: ارسال متغیر phpبه ajax
    نوشته شده توسط mobtadi_narm در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 20:05 عصر
  5. ارسال متغیر به صفحه جدید
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 23:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •