نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

  1. #1

    Question استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    سلام دوستان
    من یه قسمت از برنامم به شکلی هست که text box زیادی داره
    من میخوام وقتی کاربر وارد یا خارج از text box ها میشه رنگ تکست باکس ها عوض بشه
    اگه بخوام واسه هرکدوم کد بنویسم خب کار جالبی نیست
    چطور میتونم واسه یکی از تکست باکس ها بنویسم و بقیه هم از همون استفاده کنن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zahedi121
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    293

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    سلام
    باید از handler استفاده کنید ، مثلا برای ورود به تکس باکس این میشه :
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    For Each texts As TextBox In Me.Controls

    AddHandler texts.Enter, AddressOf texts_enter

    Next
    End Sub
    Private Sub texts_enter(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    sender.backcolor = Color.Black
    End Sub



    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    سلام
    دوست عزيز اگر روي فرم كنترولهاي ديگري باشه ارور ميده

  4. #4

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    اگه به این قسمت از کدی که دوستمون گذاشته توجه کنی :
    For Each texts As TextBox In Me.Controls

    میبینی که در لیست کنترل ها فقط به دنبال تکست باکس می گرده . میتونی به جای تکست باکس دنبال نوع Control بگردی . بعد تست کنی اگه تکست باکس بود یا هر چیز دیگه عملیاتی رو که می خوای روش انجام بدی .
    به شکل زیر :

    For Each Ctrl As Control In Me.Controls
    if Typeof(ctrl) Is TextBox Then
    'Your Command
    End If
    Next

    حالا اگه به جز تکست باکس کنترل دیگه ای هم وجود داشته باشه دیگه ارور نمیده .

  5. #5

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    به طور معمول برای این کار باید user control ساخت!

  6. #6

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    خب اگه میشه با یه مثال توضیح بدید

  7. #7

    نقل قول: استفاده تمام text box های روی فرم از یک دستور

    از تاپیک زیر میتونین برای آشنایی با user control استفاده کنید:
    مقاله درباره طریقه ساخت user control

    user control برای این نوع تکست باکس رو هم خودم توی یک برنامه نوشتم و تو یک فرم چند نمونه از اون رو گذاشتم، لینک دانلود برنامه: TestUC.zip

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن تمام کنترل های از نوع Combo Box موجود روی فرم
    نوشته شده توسط Win_RT در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 10:08 صبح
  2. سوال: ریست کردن متن تمام تکست باکس های روی فرم
    نوشته شده توسط moferferi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 23:19 عصر
  3. فارسی نوشتن در text box های فاکس پرو
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 14:34 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 00:56 صبح
  5. Text Box های فارسی
    نوشته شده توسط sunboy در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 08:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •