نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    سلام
    یه برنامه با وی بی دات نت 2012 نوشتم حالا میخوام از برنامه توسط اینیستال شیلد 2012 ستاپ درست کنم اما ارور میده میگه dll ها رو نمیشناسه باید اونا رو لود کنید و از این حرفا.....
    نمیدونم چطوری باید این فایل های dll رو در زمان ستاپ اضافه کنم؟؟
    نیار فوری دارم
    با تشکر


  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    فايل هاي Dll رو تو پوشه اصلي نصبي كه داري ميسازي ADD بكن ،‌
    بايد ببيني چه Dll هايي رو داره ايراد ميگيره ،‌ يعني مال خود برنامه يا Dll‌هاي Run Time هست !!!

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط kaka2438 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه برنامه با وی بی دات نت 2012 نوشتم حالا میخوام از برنامه توسط اینیستال شیلد 2012 ستاپ درست کنم اما ارور میده میگه dll ها رو نمیشناسه باید اونا رو لود کنید و از این حرفا.....
    نمیدونم چطوری باید این فایل های dll رو در زمان ستاپ اضافه کنم؟؟
    نیار فوری دارم
    با تشکر

    فایل های DLL که در برنامه استفاده کردید رو باید مشخصه Copy Local رو True کرده باشید تا به پوشه Debug برنامتون اضافه شده باشه.

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    فايل هاي Dll رو تو پوشه اصلي نصب اضافه شده است

    مشخصه Copy Local کجاست؟ که باید true کنم??

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    مشخصه Copy Local کجاست؟ که باید true کنم??
    دیروز به این سئوال جواب دادم!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1730274

    در ضمن اون کپی کردن فایل های dLL من رو کلی خندوند

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    من از سه تا dll استفاده کرده ام و هز سه تا dll که شما گفته بودید خاصیت Copy Loca رو برابر true قرار بدم انجلم دادم اما بازم نشد

    Capture.PNG

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    من از سه تا dll استفاده کرده ام و هز سه تا dll که شما گفته بودید خاصیت Copy Loca رو برابر true قرار بدم انجلم دادم اما بازم نشد
    میشه محتویات Details رو کپی کنید تا علت خطا رو ببنیم!

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'GHDiamond.Win, Version=2.2012.7.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=094e473293d6d748' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'GHDiamond.Win, Version=2.2012.7.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=094e473293d6d748'
    at WindowsApplication1.frm_savebuy.InitializeComponen t()
    at WindowsApplication1.frm_savebuy..ctor() in C:\Users\kaka\Desktop\WindowsApplication1\WindowsA pplication1\form\frm_savebuy.vb:line 8
    at WindowsApplication1.frm_main.btn_savebuy_Click(Obj ect sender, EventArgs e) in C:\Users\kaka\Desktop\WindowsApplication1\WindowsA pplication1\form\frm_main.vb:line 4
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

    WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
    To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
    Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
    To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].



    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    WindowsApplication1
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Your%20Company%20Name/My%20Product%20Name/WindowsApplication1/WindowsApplication1/obj/Debug/WindowsApplication1.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 10.0.0.0
    Win32 Version: 11.0.50709.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/v4.0_10.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 4.0.0.0
    Win32 Version: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    دوباره سلام.

    این خطا داره میگه یه فایل DLL که در برنامه استفاده شده رو نمی تونه شناسایی(پیدا) کنه! فکر کنم حذف شده باشه .

    شما یبار ویژوال استودیوتون رو Repair کنید ببنید درست میشه یا نه؟!

    البته من مطمئن نیستم ولی امتحانش ضرر نداره!

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بابلسر
    پست
    55

    نقل قول: نحوه استفاده از فایل های dll در ساخت ستاپ برنامه

    برنامه در حالت عادی اجرا میشه فایل dll رو میشناسه....
    باشه Repairمیکنم

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایل های صوتی و تصویری اموزشگاه برنامه نویس
    نوشته شده توسط h4m3d_68 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 21:35 عصر
  2. طریقه استفاده از فایل های dll مثل dateBox
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 00:37 صبح
  3. استفاده از فایل های dll در وب سایت
    نوشته شده توسط aminmorteza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 00:52 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 دی 1386, 14:55 عصر
  5. طریقه استفاده فایل های dll در VS 2005
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •