نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql

  1. #1

    Cool جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql

    سلام بکس عزیز من ی برنامه ای نوشتم با asp.net و زبان برنامه نویسی veb.net . من ی فرم دارم برای ثبت اطلاعات کاربران و عضویت . من می خوام از داخل تکست باکسی که طرف ایمیلش انجا نوشته برم داخل بانک اطلاعاتی و فیلد مخصوص ایمیل اگر ایمیلی که طرف وارد کرد است وجود داشته باشه ی پیغامی بده و به طور کلی از ثبت تکراری جلوگیری بشه . مرسی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql


    Private Function CheckEmailExist As Boolean
    CheckEmailExist = True
    Try
    Dim TSQL As String = "SELECT ISNULL(COUNT(Email),0) FROM Person"
    (Dim Cmd As New SqlClient.SqlCommand(TSQL, Cn)

    If Cn.State = ConnectionState.Closed Then Cn.Open()
    Dim SqlRes As Integer = CInt(Cmd.ExecuteScalar)
    Cn.Close()
    Return SqlRes = 0
    Catch ex As Exception
    If Cn.State = ConnectionState.Open Then Cn.Close()
    MsgBox(Err.Description _
    , MsgBoxStyle.Critical, "خطا هنگام شناسايي رکورد جديد")
    End Try
    End Function





    If CheckEmailExist = False Then

    M.MyString = "كاربر گرامي اين ايميل قبلا ثبت شده آنرا اصلاح كنيد"
    Msg("OKNP", 2, "اعلاميه")



    Exit Sub
    End If


  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql

    مرسی دادش اوکی شد

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql

    سلام.
    دوستان پاسخ گفتن. ممنون از دوستان.
    بهترین راه اینه که یه تابع بنویسی که با دستور Select و Where بررسی کنه که این موجودی هستش یا نه. اگه بود پیغام بده و اگه نبود ذخیره شه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql

    بهترین راهش اینه که در استورد پروسیجر موقع ذخیره کردن از if not exists استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه اطلاعات javascript رو داخل بانک اطلاعاتی ریخت؟
    نوشته شده توسط hamed619 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 15:22 عصر
  2. ذخیر اطلاعات بصورت حقیقی داخل بانک اطلاعاتی یا ذحیره مجازی داخل data set
    نوشته شده توسط khadem1386 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 00:38 صبح
  3. منو با قابلیت خواندن اطلاعات زیر منو از بانک اطلاعاتی Sql
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 13:03 عصر
  4. جلوگیری از درج اطلاعات تکراری با کلید و بدون کلید
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 06:50 صبح
  5. جلوگیری از ورود اطلاعات تکراری
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •