نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

  1. #1

    Smile نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    با سلام خدمت تمامی دوستان
    یه سوال داشتم
    فرض کنید یه صفحه لوگین داریم
    که میخوایم کاربر بعد از لوگین کردن یک سشن و یا کوکی برای آن ساخته بشه
    من نحوه ساخت کوکی رو بلدم

    با دستور

    <?php                     
    setcookie ( " info ", " Mehrdad ", time( )+3600 ) ;
    ?>


    که البته مقادیر داخل یک مثال بود

    خوب در این مثال یک کوکی با نام info و با مقدار Mehrdad درست کردیم
    که یک ساعت اعتبار داره
    حالا سوال اصلی اینه که
    ما اصولا نمیتونیم واسه همه کاربر ها که لوگین میکنن تو سیستم یه کوکی با مقدار یکسان درست کنیم
    چون سیستم قاطی میکنه
    سوالم اینه که آیا میشه از متغییری که به نام کاربری کاربر مربوط هست استفاده کرد
    به عنوان مثال


    <?php                     
    setcookie ( " login ", " $user_name ", time( )+3600 ) ;
    ?>


    این امکان داره؟؟؟

    و یه سوال دیگه این که (البته ابنو خودم بلدم مبخوام مطمئن بشم که درسته) برای ساخت کوکی برای کاربر هنگام لوگین باید یه دستور if بنویسیم که اگه لوگین درست بود واسه کاربر کوکی رو بساز اگه درست نبود درست نکن
    این درسته؟؟؟؟




    ببخشید خیلی سوالم طولانی شد

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    کجایید بچه ها؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    google it : login in php+Remember Me
    شما یکی از لینک ها و پیگیری کنید به خواسته خودتون میرسید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    نگاه کنید، این کوکی که شما میسازید فقط نام کاربری توش قید شده و سیستم شما میاد چک میکنه اگه چنین کوکی ای بود، با اون یوزر نیم لوگین کنه!
    خب تصور کنید من که اصلا نمیدونم پسورد مثلا همین یوزر Mehrdad چیه، میام یه کوکی با این مشخصات میسازم و لوگین میکنم!
    از طرفی هم شما نمیتونید پسورد رو توی کوکی بریزید و هر بار با پسورد یوزر Mehrdad از توی دیتا بیس چک کنید، چون کوکی اگه اشتباه نکنم توی کامپیوتر طرف سیو میشه و ...
    از سشن استفاده کنید خیلی بهتره

    راجع به سوالی هم که پرسیدید مثلا من با یوزر Amir میام لوگین میکنم شما یه کوکی یا سشن با اسم Amir درست میکنید. حالا من سایت رو رفرش میکنم، شما از کجا میخواید بفهمید که اسم من چی بوده که برید سشنشو پیدا کنید؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    من یه سوال پرسیدم 2 نفر جواب دادن بازم نفهمیدم چی شد
    اما بقیه یه سوال میپرسن 60 نفر جواب میدن
    چرا؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    نه ساختن کوکی به منزل دور زدن لاگین نیست
    سیستم هایی که کنار صفحه ورودشون تیک ذخیره داره فقط اطلاعات و به صورت کد شده یا نشده در کوکی و سیستم کاربر ذخیره میکنند

    و موقع لاگین کردن وقتی به صفحه لاگین میرسند :
    اول میبینند کوکی داره یا نه
    اگه داشت اونو به عنوان داده ورود به تابع چک کردن کلمه عبور و نام کاربری میفرستند
    و اگه درست بود ورود اگه نه که فرم لاگین نمایش داده میشه
    و تو حرفه ای تر بودنش میتونه موقع نمایش فرم نام کاربری و تو فیلد نام کاربری وارد کنه برنامه و همچنین پسورد و
    یا اصلا قضیه اینه که میتونه پاک کنه

    پس با ساختن یک کوکی همنام و وارد کردن نام کاربری نمیشه به یک پروفایل دسترسی داشت
    واسه همینه میگن sign out کنید
    شاید اینکار میاد کوکی و پاک میکنه

    توضیحات آکادمیک بوده بیشترش و key world دادم جستجو کنید
    در این ضمینه کلاس های php هم هست

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از کوکی ها و یا سشن ها در قسمت لوگین

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiv مشاهده تاپیک
    سوالم اینه که آیا میشه از متغییری که به نام کاربری کاربر مربوط هست استفاده کرد
    به عنوان مثال


    <?php                     
    setcookie ( " login ", " $user_name ", time( )+3600 ) ;
    ?>


    این امکان داره؟؟؟
    چرا امکان نداره؟
    کوکی واسه همین چیزاست دیگه. اگر نشه توش هرچیزی گذاشت که زیاد به دردی نمیخوره دیگه.
    البته اینجا سیستم شما از نظر امنیت کاملا سوراخه! چون کوکی رو میشه براحتی جعل کرد. کاربر یا هکر میتونه اسم کاربری دلخواه رو خودش توی کوکی بذاره.
    بنابراین برای امنیت از یکسری اطلاعات اضافی مثل رشته های رندوم خاص هر کاربر استفاده میکنن. یعنی این رشتهء رندوم هم در کوکی ذخیره میشه و بعدا موقع هر درخواست، با اطلاعات مشابه موجود در دیتابیس تطابق داده میشه.

    و یه سوال دیگه این که (البته ابنو خودم بلدم مبخوام مطمئن بشم که درسته) برای ساخت کوکی برای کاربر هنگام لوگین باید یه دستور if بنویسیم که اگه لوگین درست بود واسه کاربر کوکی رو بساز اگه درست نبود درست نکن
    این درسته؟؟؟؟
    درسته.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از checkbox بجای ستون select
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1399, 11:01 صبح
  2. استفاده از کوکی و سشن به طور هم زمان
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 23:48 عصر
  3. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 23:18 عصر
  4. بسیار ضروری (نحوه استفاده از کلکسیون فرم )
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 23:00 عصر
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 15:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •