نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در درج داده با استفاده از linq to entity framework در پایگاه داده sql server

  1. #1

    مشکل در درج داده با استفاده از linq to entity framework در پایگاه داده sql server

    با سلام
    من با استفاده از Linq to entity و کد زیر میخام داده ای رو در پایگاه داده ذخیره کنم برای اولین رکورد که تکست باکس ها رو پر میکنم و روی دکمه کلیک میکنم داده وارد دیتابیس میشه ولی وقتی برای بار دوم تکست باکسها رو پر میکنم
    error(An object with the same key already exists in the ObjectStateManager. The existing object is in the Modified state. An object can only be added to the ObjectStateManager again if it is in the added state.)
    میده لطفا کمکم کنید.خیلی ممنون
    using (AdventureWorksEntities context =
    newAdventureWorksEntities())
    {
    Address ad = newAddress();
    ad.AddressLine1 = "add11";
    ad.AddressLine2 = "add21";
    ad.City="tehran2";
    ad.StateProvinceID=79;
    ad.PostalCode = "98011";
    ad.rowguid = Guid.NewGuid();
    ad.ModifiedDate = DateTime.Now;
    context.Addresses.AddObject(ad);

    context.SaveChanges();

    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در درج داده با استفاده از linq to entity framework در پایگاه داده sql server

    سلام.
    لطفا کدهاتون رو داخل تگ شارپ ( # ) قرار بددی تا خواناتر و قابل فهم تر باشن. به نظر میرسه شما داری کلید رو تکراری ثبت میکنی و واسه همین به شما خطا میده. کلید جدولتون کدوم فیلده؟
    using (AdventureWorksEntities context =
    new AdventureWorksEntities())
    {
    Address ad = new Address();
    ad.AddressLine1 = "add11";
    ad.AddressLine2 = "add21";
    ad.City="tehran2";
    ad.StateProvinceID=79;
    ad.PostalCode = "98011";
    ad.rowguid = Guid.NewGuid();
    ad.ModifiedDate = DateTime.Now;
    context.Addresses.AddObject(ad);

    context.SaveChanges();

    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از dgv با entity framework
    نوشته شده توسط amir3321 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 08:34 صبح
  2. سوال: استفاده از ترکیب session و like در پایگاه داده
    نوشته شده توسط M1450M در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1390, 18:33 عصر
  3. سوال: چطور میشه با استفاده از linq فهمید که یه مقدار برگشت داده شده یا نه؟
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 15:24 عصر
  4. حرفه ای: استفاده از Linq To Entity ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط hamidreza20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 13:12 عصر
  5. سوال: مشکل در درج رکورد و استفاده از استثنا
    نوشته شده توسط negarin5340 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 09:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •