نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: چرا شی گرایی؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    چرا شی گرایی؟

    سلام این سوال همیشه تو ذهن من بوده که چرا باید از شی گرایی استفاده کردن؟
    تاپیک جامعی هم درموردش ندیدم.
    میدونم استفاده از شی گرایی یک اختیاره ولی میخواستم یک دلیل کاملا منطقی داشته باشم ، چون هرکدی که با شی گرایی میشه نوشت ، میتونم با برنامه نویسی روگرا اون رو هم بنویسم.
    ممنون میشم پاسخ کاملی بدهید.

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    بعید میدونم برنامه نویسی کرده باشی و نیاز به شی گرائی رو حس نکرده باشی

    مشکل نوشتن کدها نیست بحث سر آسان تر شدن و بهینه شدن کدها ست

    من خودم مدت زیادی functional کار میکردم

    ولی از وقتی شی گرایی رو یاد گرفتم تازه یه نفس راحت میکشم برنامم نظم پیدا کرده و دسترسی به متد هام خیلی راحت شده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط css-man مشاهده تاپیک
    بعید میدونم برنامه نویسی کرده باشی و نیاز به شی گرائی رو حس نکرده باشی

    مشکل نوشتن کدها نیست بحث سر آسان تر شدن و بهینه شدن کدها ست

    من خودم مدت زیادی functional کار میکردم

    ولی از وقتی شی گرایی رو یاد گرفتم تازه یه نفس راحت میکشم برنامم نظم پیدا کرده و دسترسی به متد هام خیلی راحت شده
    من یک سیستم مدیریت محتوا رو میتونم بدون استفاده از شی گرایی بنویسم.
    شاید به این خواطر است که نمیدونم با شی گرایی میشه چه کار هایی کرد.

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    قرار نیست اگر از oop استفاده نکردی نتونی کد نویسی کنی

    بحث سر راحت تر شدن کاره
    امینی
    سرعت
    و... که همراه شی گرایی هست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط css-man مشاهده تاپیک
    قرار نیست اگر از oop استفاده نکردی نتونی کد نویسی کنی

    بحث سر راحت تر شدن کاره
    امینی
    سرعت
    و... که همراه شی گرایی هست
    میشه یک مثال ساده بزنید.
    من همین چند وقت پیش یک تاپیک با عنوان "آیا کد من از نظر شی گرایی دست است" زدم ، کلی گیج شدم تا آخر تونستم یک کلاس یوزلاگین نوشتم.

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    این یه مثال برای لاگین




    function login()
    {
    $error=array();
    if(isset($_POST['submit']))
    {
    if(!empty($_POST['usname']))
    {
    $usname=$_POST['usname'];
    }
    else
    {
    $error[]="نام کاربری را وارد کنید";
    }
    if(!empty($_POST['psskey']))
    {
    $psskey=$_POST['psskey'];
    }
    else
    {
    $error[]="کلمه عبور را وارد کنید";
    }
    if(empty($error))
    {
    $q="SELECT * FROM `admin_user` WHERE `usname`='$usname' AND `secretkey`='$psskey'";
    $r=$this->database->runQuery($q);
    //$count=$this->database->counter($r);
    $row=$this->database->fetch($r);
    if($row['id'])
    {

    $this->session->setSession("adminid",$row['id']);
    $this->tools->redirect("index.php");

    }
    else
    {
    echo "نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است";
    }

    }
    else
    {
    foreach($error as $val)
    {
    echo $val."<br />";
    }
    }

    }
    }



  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    بدون شی گرای از فریم ورک ها که نمی تونی استفاده کنی

    از اکثر template engin ها هم نمی تونی استفاده کنی

    وقتی از اینا نتونی استفاده کنی طراحی خیلی سخت میشه

    کدها کثیف و نا مرتب میشه
    و...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    خب دقیقا همین کد رو میشه نوشت و قسمت های کار با دیتابیس رو میشه فانکشن بندی کرد.

    پس شی گرایی رو در همین حد بدونم کافیه ؟ template engin و فریم ورک

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    شدنش که میشه موضوع شدن نشدن نیست

    من توی این کد ها یه کلاس دارم به نام دیتابیس

    توش انواع متدها نوشته شده و خیلی راحت هر جا که بخوام از متدهاش استفاده میکنم

    اما با تابع شما نمی تونی این کار رو انجام بدی

  10. #10

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    من یک سیستم مدیریت محتوا رو میتونم بدون استفاده از شی گرایی بنویسم.
    شاید به این خواطر است که نمیدونم با شی گرایی میشه چه کار هایی کرد.
    من از شما یه سوال دارم
    ایا سیستم مدیریت محتوایی که میویسی (که فکر نکنم امکان پذیر باشه) قابل توسعه هست و میشه براش ماژول نوشت و امکاناتیو بش اضاف کرد ؟؟
    بحث فقط سر اسان شدن نیست بلکه oop مبحث خیلی پیشرفته ایه

  11. #11

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    من یک سیستم مدیریت محتوا رو میتونم بدون استفاده از شی گرایی بنویسم.
    شاید به این خواطر است که نمیدونم با شی گرایی میشه چه کار هایی کرد.
    من از شما یه سوال دارم
    ایا سیستم مدیریت محتوایی که میویسی (که فکر نکنم امکان پذیر باشه) قابل توسعه هست و میشه براش ماژول نوشت و امکاناتیو بش اضاف کرد ؟؟
    بحث فقط سر اسان شدن نیست بلکه oop مبحث خیلی پیشرفته ایه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    من از شما یه سوال دارم
    ایا سیستم مدیریت محتوایی که میویسی (که فکر نکنم امکان پذیر باشه) قابل توسعه هست و میشه براش ماژول نوشت و امکاناتیو بش اضاف کرد ؟؟
    بحث فقط سر اسان شدن نیست بلکه oop مبحث خیلی پیشرفته ایه
    توی کد من نمیشه بدون ویرایش کد اصلی به اون ماژول اضافه کرد.
    در اینجا من شکست میخورم.
    درسته با OOP میشه ماژول نوشت بدون ویرایش کد اصلی. (مثل وردپرس درسته؟)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    منم خیلی دنبال شی گرایی بودم و هستم . یکی از دوستان گفت کلاسشو برگزار کرده گفتم چند گفت 600 تومن ...واقعا ارزشش رو داشت ولی من پولشو نداشتم .
    حالا از دوستان کسی یه منبع توپ سراغ داره که بشه از پایه شی گرایی رو اموخت البته منبع فارسی و با مثال
    خودم سعی کردم مثلا یه کلاس واسه ی دیتابیس بنوسیم و اینکه داده ها رو از دیتابیس فراخوانی کنه ولی دیدم زیاد جالب نشد و فقط واسه همون پروژه ای که روش کار می کردم به درد می خورد و فهمیدم فقط کلاس و تابع نوشتن نیست و باید کد هات طوری باشه که بعدا هم بشه ازش استفاده کرد... سرتونو درد نیارم
    خودم خیلی دوس دارم یاد بگیرم ولی یه مرجع خوب پیدا نمی کنم . یکی از دوستان توی همین انجمن یه تایپیک زده بود که اسمش یادم نیست ولی توی سیستم سیو کردم ، اون خیلی جالب بود و مفاهیم کلی رو شرح داده بود ولی مثل کاربردی نداشت

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    بحث فقط ماژول نیست الان سیستمی مثل نیوک 90% function هست ولی ماژول داره کلا کد ها با شی گرایی خیلی خوانا تر راحت تر و ...... میشه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    سلام
    شی گرایی خیلی مزایا داره

    1 - با کپسوله سازی و فضای نامی که به شما میده، میتونید بی نهایت توابع و متغییر هم نام (منتها هر کدام مربوط به کلاس و یا شی جداگانه ای هستند) رو بسازید
    2 - متغیر و توابع مرتبط با هم رو میتونید یک جا بیارید و دسترسی و رابطه هاشون رو آسان کنید
    3 - اگر کاربرد آرایه رو در داده های زیاد و پیچیده درک کرده باشید، شی هم همچین کاربردی بهتون میده، علاوه بر اینکه داخل شی هم متغیر هست، و هم تابع و ...
    4 - وراثت در شی گرایی، جلوی تکرار کد رو میگیره، علاوه بر این میتونه ساختار آبشاری براتون بسازه، که با تغییر یه عنصر از کلاس بالا، تمام کلاس های مشتق شده، اون تغییر رو به ارث ببرند
    5 - امکان محافظت از دستکاری داده ها را بیرون از کلاس یا شی، و داخل کلاس های مشتق شده میده

    ما بقی رو دوستان کمک کنند

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    من فیلم های آموزشی لیندا رو گرفتم ولی خوب توضیح نداده بود.

    الان دنبال یک منبع خوب واسه OOP هستم.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    کتاب های استاد شهرکی
    barnamenevis.ir

  18. #18

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    تا چند وقت پیش منم درگیر همین موضوع بودم که چه کاریه ما که میتونیم با فانکشن ها کار خودمون رو راه بندازیم دیگه شی و کلاس و این چیزا به چه درد میخوره. تحقیق هم که میکردم و مطلبی در مورد شی گرایی میخوندم مثالهای بعضی اوقات میاوردم از ماشین و کارخونه و کوفت و زهرمار که آدم بیخیال ادامه یادگرفتنش میشد چون هنوز ارزش این مباحث رو نمیدونستم. بعد از مدتی مجبور شدم یک CMS رو تغییراتی بدم ، از قضا این سیستم بر پایه MVC بود که خوب همونطور که میدونید به صورت OOP هستند. آقا منه بی سواد یا بهتره بگم کم سواد در زمینه PHP وقتی کدهای این سیستم رو نگاه میکردم لذت میبردم ، باور کنین اینقدر خوندن و توسعه کدها راحت و روون هست دیگه از اون به بعد من به هیچ کدی که برپایه OOP نباشه نگاه نمیکنم یعنی اصلا متنفرم خودم رو درگیر نوع برنامه نویسی ساخت یافته یا به قول شما رو گرا بکنم. پیشنهاد میکنم اول مزه کنید شی گرایی رو و بعد برید دنبال یادگرفتنش. پس پیشنهاد من اینه که اگر با فریم ورکهایی مثل CakePHP ، YII ، CI و ... کار نکردید اول برید با اینها کار کنید. وقتی درگیر کد نویسی با این فریم ورکها میشید به ارزش شی گرایی پی میبرید و بعد ذهنتون آماده میشه برای یادگیری بیشتر شی گرایی. بازم بهت حق میدم که اینقدر خودتون رو درگیر این سوالها کنید ولی من پیشنهاد میکنم که وقت رو هدر ندید و سریعتر این مباحث رو یادبگیرید و خودتون رو از شر برنامه نویسی ساخت یافته خلاص کنید !

  19. #19

    نقل قول: چرا شی گرایی؟

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    منم خیلی دنبال شی گرایی بودم و هستم . یکی از دوستان گفت کلاسشو برگزار کرده گفتم چند گفت 600 تومن ...واقعا ارزشش رو داشت ولی من پولشو نداشتم .
    حالا از دوستان کسی یه منبع توپ سراغ داره که بشه از پایه شی گرایی رو اموخت البته منبع فارسی و با مثال
    خودم سعی کردم مثلا یه کلاس واسه ی دیتابیس بنوسیم و اینکه داده ها رو از دیتابیس فراخوانی کنه ولی دیدم زیاد جالب نشد و فقط واسه همون پروژه ای که روش کار می کردم به درد می خورد و فهمیدم فقط کلاس و تابع نوشتن نیست و باید کد هات طوری باشه که بعدا هم بشه ازش استفاده کرد... سرتونو درد نیارم
    خودم خیلی دوس دارم یاد بگیرم ولی یه مرجع خوب پیدا نمی کنم . یکی از دوستان توی همین انجمن یه تایپیک زده بود که اسمش یادم نیست ولی توی سیستم سیو کردم ، اون خیلی جالب بود و مفاهیم کلی رو شرح داده بود ولی مثل کاربردی نداشت

    فیلم های آموزش java cup عالیه به زبان فارسی هم هست

تاپیک های مشابه

  1. چرا برنامه توابع خود وی بی را نمی شناسد؟
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1382, 13:05 عصر
  2. اقا چرا اینجوری شد
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1382, 15:37 عصر
  3. کمک چرا اینطوری می شود ...........
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1382, 01:20 صبح
  4. چرا اینجا اینجوری شده
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 14:16 عصر
  5. چرا چرا پاک میشود ..!
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •