نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل با دانلود فایل از سرور

  1. #1

    مشکل با دانلود فایل از سرور

    سلام من یک لینک دانلود گذاشتم،
     <asp:HyperLink id="hlnkDownload" runat="server" Target="_blank" NavigateUrl="~/Files/Newfolder1/1.txt" Text="Download" />


    حالا وقتی کلیک میکنم روش فایلو باز میکنه تو یه صفحه دیگه، حتی اگه عکس باشه هم بازش میکنه ،
    سایت های دیگه هم سورسشونو دیدم اونا هم همین کارو کردن ولی وقتی کلیک میکنم خیلی شیک IDM باز میشه واسه دانلود، میخوام حتما با html این کارو بکنم تو کد #C با

    Response.ContentType = "image/PNG";
    Response.AppendHeader("Content-Disposition","attachment; filename=nagh.png");
    Response.TransmitFile( Server.MapPath("~/Files/NewFolder1/nagh.png") );
    Response.End();


    این کد مشکلی نداره دانلود میشه ولی من نمیخوام از این استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    این مشکل برمیگرده به مرورگرتون.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    ممنون از پاسختون ولی سایت های دیگه چه کار میکنن که IDM باز میشه؟ من باید چه کار کنم؟ با همون مرورگر سایت های دیگه رو باز میکنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    خودم قبلا یه سایت با visual 2010 نوشته بودم و با همین هایپر لینک دانلود میکرد، ولی این و با2012 نوشتم دانلود نمیکنه میتونه از visual باشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    نقل قول نوشته شده توسط barzin144 مشاهده تاپیک
    خودم قبلا یه سایت با visual 2010 نوشته بودم و با همین هایپر لینک دانلود میکرد، ولی این و با2012 نوشتم دانلود نمیکنه میتونه از visual باشه؟
    نه ربطی به vs2012 نداره.

    http://stackoverflow.com/questions/7...d-from-browser
    http://stackoverflow.com/questions/3...ng-file-in-ie6

  6. #6

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    گفتم نمیخوام #C باشه، رفته رو اعصابم چرا یه سایتی مثه p30download با همین تگ a دانلود میشه من که میزارم نمیشه؟؟ اصن نمی فهمم چرا قبلا مشکل نداشته
    آخرین ویرایش به وسیله barzin144 : جمعه 16 فروردین 1392 در 11:02 صبح

  7. #7

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    اینجا هم از تگ a استفاده کرده خیلی شک IDM باز میشه
    http://www.goldcoastwebdesigns.com/c...oad-link.shtml
    لطفا کمک کنید.ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    لطفا کمک کنید.ممنون

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    سلام.
    این کد رو به فایل Global.asax تون اضافه کنید:
     void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e) 
    {
    string abs_url = Context.Request.Url.AbsoluteUri;
    string abs_path = Context.Request.Url.AbsolutePath;
    if (Context.Request.Url.AbsolutePath.EndsWith(".txt") )
    {
    string name= System.IO.Path.GetFileName(abs_path);
    Context.Response.AppendHeader("Content-Disposition", "attachment;"+name);
    }

    }


    به این ترتیب هر در خواستی برای خوندن فایل های txt. فرستاده بشه،این فایل بجای نشون داده شدن دانلود خواهد شد.
    می تونید سایر پسوندهارو هم به این شکل اضافه کنید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    ممنون ولی در application_start که میزارم ارور میده Request is not available in this context
    بیرونش هم که کار نمکنه :(

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    سلام همونطور که میبینید من داخل Application_BeginRequest گذاشتم چون اولین روالی هست که برای هر درخواست اجرا میشه.

  12. #12

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    گفتم بیرون گذاشتم کار نکرد اصلا

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    اگر چه مطمئن بودم تستش کردم و مشکلی نبود..

  14. #14

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    اصن نمیفهم چیشه :(
    سایت قبلیم مشکلی نداره اصلا ولی همون پیج و داخل این پروژه کپی میکنم بازم کار نمیکنه:( یعنی میشه از VS2012 Express باشه؟؟

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    نه دوست من ربطی به VS و اینها نداره.ممکنه از تنظیمات header و mimetype وب سرورتون باشه.هیچ خطای Runtime و مشکلی به VS مربوط نمیشه؛ VS فقط یک IDE هست که می تونید اصلا ازش استفاده نکنید.فضای System.Net رو اد کنید و با استفاده از کد زیر در خواستی رو با آدرس URL فایلتون ارسال کنید تا ببینید هدرهای ارسالی سرور چیان:

    HttpWebRequest req = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(آدرس فایل);
    HttpWebResponse res = (HttpWebResponse)req.GetResponse();
    Response.Write(res.Headers.ToString());
    Response.End();

  16. #16

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    ببخشید ولی من چیزی از این نمیفهمم:(
    Accept-Ranges: bytes Content-Length: 0 Content-Type: text/Plain Date: Thu, 04 Apr 2013 18:34:23 GMT ETag: "96f9271ac430ce1:557" Last-Modified: Wed, 03 Apr 2013 23:36:45 GMT Server: Microsoft-IIS/6.0 X-Powered-By: ASP.NET

  17. #17

    نقل قول: مشکل با دانلود فایل از سرور

    جالبه که سایت قبلیم تو لوکال هم دانلود میاره ولی این یکی نمشه اصن نمیتونم درک کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در آپلود فایل روی سرور
    نوشته شده توسط unishomal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 19:20 عصر
  2. سوال: مشکل در دانلود فایل زیپ بوسیله هدر ها
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:12 عصر
  3. سوال: مشکل در دانلود فایل با authentication
    نوشته شده توسط شمه3781 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 10:45 صبح
  4. آپلود و دانلود فایل از سرور با استفاده از ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط مبین رنجبر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •