نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

  1. #1

    جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    یا هو ....

    با سلام ....
    خسته نباشید ...
    دوستان همان طوری که می دونید جلوگیری از ویرایش فایل های گزارش طراحی شده ، در سیستم کاربران یکی از پارامترهای مهم هست ...... .
    چه طوری میشه جلوی ویرایش توسط مشتریانی که گزارش به اونها داده شده است رو گرفت تا فایل گزارش رو مجددا دست کاری نکنن ... ؟؟؟؟

    یا حق
    آخرین ویرایش به وسیله SAJDEHGAR : چهارشنبه 21 فروردین 1392 در 22:12 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    سلام
    در محیط Designer ریپورت به ترتیب زیر پیش برید
    Save As ...
    Save Report As ...
    کمبوباکس مربوط به Save As Type را باز کنید
    مشاهده میکنید که ریپورت را میتونید بصورت های مختلف ( exe و رمزدار و ..... ) ذخیره کنید

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    تشکر برادر عزیز ..
    این ها رو قبلا امتحان کردم ....
    به حالت اگزه و..... مدت نظرم نیست !!! مدیریت و هماهنگ کردنش با برنامه مشکل میشه !!!!
    از دی ال ال استفاده کردم : نمی تونم نمایشش بدم !!! کمی با هاش کل کل کردم نشد .... من پارامتر بهش ارسال میکنم ! و هم چنین برای این که گزارش در هر سیستمی اجرا بشه باید گزارش قسمت کانکشن استرینگش تغییر پیدا کنه : و باید مجددا دستور کامپایل صادر بشه : و .....
    من در قسمت دیزاین به حالت دی ال ال ذخیره کردم که نتونستم دی ال ال رو نمایش بدم !!! اکسس دینید میده !!! چه طوری باید نمایشش داد ....
    مرسی داداش .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    یه نمونه میزاید؟

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    سلام داداش ...
    خسته نباشید اون لینک مربوط به دیزپوز کردن و خالی کردن رم و.... است .
    اگر ممکنه من هم ماندد دوستمون درخواست درام یه فایل دی ال ال ذخیره کرده و نمایشش بدیم !!! و بتونیم پارامتر به اون ارسال کنیم ......
    تشکر .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    نقل قول نوشته شده توسط SAJDEHGAR مشاهده تاپیک
    سلام داداش ...
    خسته نباشید اون لینک مربوط به دیزپوز کردن و خالی کردن رم و.... است .
    اگر ممکنه من هم ماندد دوستمون درخواست درام یه فایل دی ال ال ذخیره کرده و نمایشش بدیم !!! و بتونیم پارامتر به اون ارسال کنیم ......
    تشکر .
    سلام
    لینکی که براتون قرار دادم علاوه بر چیزهایی که فرمودین حاوی جواب سوال شما هم هست . به انتهای صفحه لینک دقت کنید
    لینک های دیگه ای هم در این ارتباط بود که ترجیح دادم اونو بزارم که چیزهای جدیدی در ارتباط با سوال طرح شده هم یاد بگیریم از جمله نحوه فراخوانی ریپورت mrt و ریپورت dll شده با یک نام مشخص و ................
    به هرحال جواب شما :

    StiReport stiReport1 = StiReport.GetReportFromAssembly(System.Windows.For ms.Application.StartupPath + "\\DllReport.dll");
    stiReport1["name"] = "سامی";
    stiReport1["father"] = "امیر";
    stiReport1["sadere"] = "تهران";

    stiReport1.Show();


    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    دادا ش سلام
    مرسی از راهنمایی های خوببت :
    من هنوز هم مشکل دارم خیلی کدها رو بالا و پایین کردم هنوز به جواب درست نرسیدم ...

    من برای حالت معمولی کهع دیتاسورس دارم این طوری پارامتر دهی می کنم :

    rpt.Load("KARKADEKHODROTAVASOTEASHKHAS.mrt");
    rpt.Compile();
    rpt.Dictionary.Databases.Clear();
    rpt.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("RPCon nection", con));
    rpt.Compile();

    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].Parameters["@kind1"].ParameterValue = "1";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].Parameters["@code1"].ParameterValue = "17_01-2";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].Parameters["@S_Date1"].ParameterValue = "11/21/2012";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].Parameters["@E_Date1"].ParameterValue = "12/20/2012";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].Parameters["@KindDate1"].ParameterValue = 0;

    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource2"].Parameters["@code1"].ParameterValue = "17_01-2";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource2"].Parameters["@kind1"].ParameterValue = "2";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource2"].Parameters["@S_Date1"].ParameterValue = "11/21/2012";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource2"].Parameters["@E_Date1"].ParameterValue = "12/20/2012";
    rpt.CompiledReport.DataSources["DataSource2"].Parameters["@KindDate1"].ParameterValue = 0;
    rpt.ShowWithRibbonGUI();



    حالا اگر تبدیل کنم به دی ال ال نمی دونم چه طوری به دیتا ست دیتا بدم و داده هام داخل گزارش بشینه !!! الیته این رو هم یاد آوری کنم گزارش هام کلاینت سروری هست : یعنی باید بتونم کانکشن استرینگ رو مجددا در فایل گزارش مقدار دهی و کامپایل کنم !!!!

    ممنون می شم شمای که سر رشته ای داری کمک کنید . با تشکر .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports

    سلام
    شما به احتمال زیاد با کدهایی که قرار دادین با گزارشگیری(mrt)مشکلی ندارین . درسته ؟
    اگر جواب مثبته هیچ تغییری در کدهاتون ( نحوه اسال پارامتر و ..... ) انجام ندین
    بجز اینکه :
    - فایل mrt را تبدیل به dll کنین
    - تعریف و فراخوانی فایل گزارشتون بشکل کدی که من قرار دادم باشه
    - اینها
    rpt.Compile();
    را حذف کنید
    خطایی که میده را اینجا قرار بدین
    موفق باشین

  10. #10

    نقل قول: جلوگیری از ویرایش فایل های نهایی طراحی شده با استیمول ریپورتر Stimulsoft Reports


    سلام داداش
    شرمنده که یکمی دیر شد ( سرماخوردگی و چند .قتی روی سیستم نبودم ) ..... ! ! !

    داداش این کد رو من پیش رفتم :
    در زمان اجرا : برای اولین بار : مشکلی که داره این هست که ویو ار گزارش بالا میاد ولی چیزی لود نمیشه !!

    StiReport stiReport1 = new StiReport();
    stiReport1.Compile("KARKADEKHODROTAVASOTEASHKHAS.d ll");
    StiReport report1 = StiReport.GetReportFromAssembly("KARKADEKHODROTAVA SOTEASHKHAS.dll", true);
    stiReport1.Dictionary.Databases.Clear();
    stiReport1.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("RPCon nection", con));
    stiReport1.CompiledReport["@code1"] = "17_01-2";
    stiReport1.CompiledReport ["@kind1"] = "2";
    stiReport1.CompiledReport ["@S_Date1"] = "11/21/2012";
    stiReport1.CompiledReport["@E_Date1"] = "12/20/2012";
    stiReport1.CompiledReport["@KindDate1"] = 0;
    rpt.ShowWithRibbonGUI();

    واگر ویو ار رو ببندم و بخواد دوباره گزارش رو لود بگیرم : همچین خطای میده :
    Access to the path 'F:\report_test2\report_test2\bin\Debug\KARKADEKHO  DROTAVASOTEASHKHAS.dll' is denied.


    با تشکر از همکاری خوب شما .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کامپوننتی برای ویرایش فایل های متنی
    نوشته شده توسط Mahdi.Delphi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 18:12 عصر
  2. بازیابی فایل های swf کامپایل شده در exe
    نوشته شده توسط mokhtare در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 16:15 عصر
  3. سوال: بازیابی فایل های swf کامپایل شده در exe
    نوشته شده توسط mokhtare در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 15:20 عصر
  4. تغییر یا ویرایش فایل های پی دی اف (pdf)
    نوشته شده توسط tohid در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •