نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

  1. #1

    ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام دوستان بنده تویه سایتم نیاز به زیر دامنه به تعداد زیاد دارم شاید نزدیک 5000 تا یا بیشتر و یا کمتر.یه کم جستجو کردم تویه این زمینه به این نتیجه رسیدم که نیاز به خرید یک IP دارم.میخوام ببینم روش دیگه ای وجود داره یا خیر. قیمت IP چه قدر هستش و اینکه آیا به هرکسی داده میشه؟میخوام به این صورت باشه که اگه شخصی آدرس www.morteza.example.ir را وارد کرد اطلاعات مربوط به شخص مرتضی نمایش داده بشه یعنی اطلاعات رو بر اساس زیر دامنه واکشی بکنم.با تشکر.

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام.
    می تونید اگه اشتباه نکنم با 60،70 تومن بگیرید ولی همیشه نیاز به این کار نیست.بسته به امکانات حال حاضرتون ممکنه بتونید کارهای دیگه ای هم انجام بدید مثلا اگر شما Domain Alias به تعداد زیاد داشته باشید می تونید،دو دامنه رو سایتتون ست کنید و دامنه ای رو که می خواید به بهش زیر دامنه بدید به صورت aliase اضافه کنید،بعد در تنظمیات Dns تون یک رکورد از نوع Cname میسازید و نامش رو برابر نام زیر دامنه مثلا morteza.example.ir قرار میدید،و دیتاش رو برابر دامنه اصلی.بعد دوباره همین زیر دامنه رو هم به عنوان Domain Aliase به دامنه هاتون اضافه می کنید.روش های دیگه ای هم هست.البته اگه بخواید برای هر زیر دامنه دستی این کارو نکنید،باید Wilcard ِDns تون فعال باشه در این صورت می تونید بایکبار Add کردن *.host باقی ماجرا رو به کدهاتون بسپارید.درمورد کد هم که باید در متد Begin_Request فایل Global.asax تون کد Rewrite رو بنویسید..

  3. #3

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    ببین دوست عزیز اگر نیاز هست که یه چی شبیه سیستم وبلاگ نویسی راه اندازی کنی که تعداد بالا ساب دامین تعریف کنی
    بهترین کار اینه
    شما اول یک آی پی تهیه کنی ، که اگر VPS در اختیارت باشه معمولا خودش IP داره
    بعد در تنظیمات مدیریت هاست در قسمت DNS رکورد * به عنوان ساب دامین اضافه میکنی
    تا اینجای کار هر ساب دامینی زده بشه با پلن شما درخواستش میاد
    مثلا اسم سایت a.com
    a1.a.com
    a2.a.com
    همه این درخواست ها به همون پلن a هدایت میشن
    در اونجا با HTTP habdler میتونی مدیریت کنی که فرضا ساب دامین a1 برای آقای فلانیه سایت اطلاعات اون و نمایش بده
    و ساب دامین a2 برای ی نفر دیگس
    اینطوری شما یک ساب دامین واقعی ایجاد کردی و هزاران ساب دامین مجازی

  4. #4

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    ممنون از اینکه پاسخ دادید فکر کنم روش دوم که IP هست بهتر باشه.ممنون میشم قسمت کد نویسی اش رو بیشتر برام توضیح بدهید .مثلا چطوری میتونم اطلاعات رو از طریق subdomain از جدول واکشی بکنم.بنده کلا تویه این زمینه اصلا کار نکردم یه کم گیج شدم.اون قسمت http Handler رو اگه میشه یه کم توضیح بدهید.با تشکر

  5. #5

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    https://barnamenevis.org/showthread.p...%AA-sub-domain
    تو پست های آخر این تاپیک من یک کد نوشتم که میتونه کمک کوچیکی برای شما باشه.

  6. #6

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام دوستان .بنده با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم میگه فعلا خرید IP مقدور نیست و اگه به IP نیاز دارید باید ssl هم بگیرد.بنده فقد میخوام که تمام زیر دامنه ها به دامنه اصلی فوروارد بشه.مثلا اگه کاربر www.x.mysite.com رو وارد کرد همون دامنه www.mysite.com باز بشه و اطلاعات رو طبق مطلب مفید آقای فرجی به این صورت از جدوال واکشی بکنم. روش آقای Beginner2013 رو هم متوجه نشدم .آیا راهی وجود داره بدون Ip تمام زیر دامنه ها به دامنه اصلی هدایت بشه.بنده میخوام کاربر هر کلمه ای برای ساب دومین وارد کرد آدرس دومین باز بشه.نمیخوام برم ساب دومین رو یه جایی تعریف کنم میخوام مقدارش * باشه یه هرچی که کاربر وارد کرد.اگه اون اسمی که کاربر وارد کرده در دیتابیس باشه که اطلاعاتش از دیتابیس خونده میشه اگه هم نباشه که چیزی نمایش داده نمیشه.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    این سایت دامنه ir مورد نظر تون را به نام شما ثبت میکنه فقط با 3600 تومان، تمام پروسه خرید دامین آنلاینه... واقعا عالیه
    www.sepahangostar.com

  8. #8

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    دوستان لطفا راهنمایی کنید.اگه راهی وجود نداره بگید بی خیالش بشم.

  9. #9

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    فکر کنم همون نظر آقای Beginner2013 برای بنده کافی باشه و جواب بده .دو تا سوال این که آیا حتما نیاز به دو تا دامنه داریم و آیا با هاست معمولی جواب میده یا اینکه باید vps بگیرم.به طور متوسط هاست معمولی چند نفر آنلاین پشتیبانی میکنه؟در مورد روششون هم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدهید متاسفانه بنده تویه یه سری از مباحث بسیار قدرتمند و تویه یه سری دیگه خیلی ضیعف هستم که این مبحث هم تویه قسمت ضیعف قرار میگیره.و کلا اطلاعات کمی تویه این زمینه دارم.

  10. #10

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط morteza_mokhtari مشاهده تاپیک
    فکر کنم همون نظر آقای Beginner2013 برای بنده کافی باشه و جواب بده .دو تا سوال این که آیا حتما نیاز به دو تا دامنه داریم و آیا با هاست معمولی جواب میده یا اینکه باید vps بگیرم.به طور متوسط هاست معمولی چند نفر آنلاین پشتیبانی میکنه؟در مورد روششون هم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدهید متاسفانه بنده تویه یه سری از مباحث بسیار قدرتمند و تویه یه سری دیگه خیلی ضیعف هستم که این مبحث هم تویه قسمت ضیعف قرار میگیره.و کلا اطلاعات کمی تویه این زمینه دارم.
    با سلام
    نیازی به چند دامنه نیست.
    در "ایجاد زیر دامنه (Subdomain) به صورت داینامیک توسط برنامه نویسی دات نت" توضیحاتی رو دادم.
    داشتن یک IP اختصاصی و دسترسی به تنظیمات DNS کافی است.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  11. #11

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    ببین دوست من شما دو راه داری. خودتو الکی گیج نکن

    1- اگه میخای تمام آدرس ها رو فوروارد کنی باید حتما ip داشته باشی که روی هاست اختصاصی ip داره ولی هاست های اشتراکی به سختی بت یک ip جدا میدن.
    2- روش دوم اگه نتونی ip بگیری اینه که یکی یکی بیای ساب دومین هات رو تو کنترل پنل هاستت تعریف کنی که برای 5000 تا کمی زمان بره (البته اگه هاستتون تعداد زیردامنه به تعداد نامحدود رو ساپورت کنه)

    با نزدیک به 2-3 خط کد هم میتونی فوروارد رو انجام بدی.

    برای سوال هاست معمولی یا vps هم بستگی به کار شما داره. اگر تعداد بازدید ها بالا باشه (تعداد افراد آنلاین همزمان) خوب صددرصد هاست معمولی کم میاره و این اصلا هیچ ربطی به تعداد زیر دامنه های شما نداره. شاید شما یک سایت با 100000 ساب دومین داشته باشی روزی 10 تا بازدید داشته باشه و شاید یک سایت بدون ساب دومین با روزی 1000000 بازدید. این قضیه هیچ ربطی به تعداد ساب دومین های شما نداره.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله na3er-faraji : دوشنبه 19 فروردین 1392 در 23:32 عصر

  12. #12

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    با سلام
    نیازی به چند دامنه نیست.
    در "ایجاد زیر دامنه (Subdomain) به صورت داینامیک توسط برنامه نویسی دات نت" توضیحاتی رو دادم.
    داشتن یک IP اختصاصی و دسترسی به تنظیمات DNS کافی است.
    سلام دوستان بنده طبق گفته آقای رضیعی یک IP خریدم و کارهایی که تویه پستی که توضیح داده بودن انجام دادم ولی نمیدونم چرا زیردامنه ها کار نمیکنند کدی هم که تویه global.asax قرار دادم اینه که وقتی کد رو تویه global.asax l میذارم سایت رو بهم ریخته نشون میده و هیچ صفحه ای رو شناسایی نمیکنه و ارور 404 میده


    void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
    {
    databaseDataContext database = new databaseDataContext();

    string host, originalurl, newurl;
    host = Request.Url.Host.ToLower();
    originalurl = Request.Url.PathAndQuery;

    if (host.EndsWith(".example.ir"))
    {
    var url = (from i in database.Genarations
    where i.WebsiteUrlName == host.Replace(".example.ir", "")
    select i);
    if (url.Count() != 0)
    {
    newurl = "/companies/view/" + host.Replace(".example.ir", "");
    HttpContext.Current.RewritePath(newurl);
    }
    else
    {
    newurl = "Error404.aspx";
    HttpContext.Current.RewritePath(newurl);

    }
    }
    }

  13. #13

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام دوستان بنده طبق گفته آقای رضیعی یک IP خریدم و کارهایی که تویه پستی که توضیح داده بودن انجام دادم ولی نمیدونم چرا زیردامنه ها کار نمیکنند کدی هم که تویه global.asax قرار دادم اینه که وقتی کد رو تویه global.asax l میذارم سایت رو بهم ریخته نشون میده و هیچ صفحه ای رو شناسایی نمیکنه و ارور 404 میده
    با سلام
    اگه زیر دامنه ها به برنامه شما هدایت میشن یعنی بیشتر کار رو انجام دادید. در مورد خطا متن خطا رو بگذارید (ابتدا با کد بنده از صحت کار مطمئن بشی بعد کد های خودتون رو جایگزین کنید)
    در غیر اینصورت تنظیمات DNS رو چیک کنید تا زیر دامنه ها به برنامه شما هدایت بشن.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  14. #14

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    مشکل بنده حل شده دامنه رو رویه ip ست نکرده بودم .الان تمام زیردامنه ها به دامنه اصلی هدایت میشه در مورد کد هم وقتی تویه Global میذارن دیگه هیچ صفحه ای رو شناسایی نمیکنه و مثلا یک فایل جاوااسکریپت رو هم میخوام از سایت باز کنم باز نمیشه www.example.ir/js/contact.js .کجای کد رو باید تغییر بدم.آیا کد مشکلی داره؟ کد خطا نمیده بلکه فایل های css و غیره دیگه باز نمیشه و صفحه بهم ریخته هستش و وقتی کد رو برمیدارم درست میشه.

  15. #15

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام دوستان در مورد کد بالا بگم که وب سایت بنده مثل سیستم های وبلاگی نیست و بنده میخوام اگه کاربر www.example.ir رو زد وارد سایت بشه و اگه کاربر www.morteza.example.ir رو زد تبدیل به www.example.ir/morteza بشه کد بالا رو باید کدوم قسمتش رو تغییر بدهم با تشکر

  16. #16

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    آقای رضیعی لطفا راهنمایی بکنید روی لوکال نمیتونم تست بکنم رویه سرور هم همیشه شرط برقرار هستش و ری دیرکت میشه میخوام وقتی زیر دامنه وجود داشت به صفحه خاصی ری دایرکت بشه.با تشکر

  17. #17

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    بابا چرا این بنده خدا رو می پیچونید

    دوست من شما می توی ساب دومین ادد کنی و اون رو پوینت کنی به وب سایت یا دومین اصلیت
    اون موقع هر وقت مثلا درخواست a.mic.com ارسال بشه اون میاد خوده سایت mic.com رو نشون می ده فقط آدرس a.mic .com هست
    همین!!

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    سلام.
    من یه سایتی دارم که بعضی شرکت ها میان در سایت من ثبت نام می کنند و بعد از تایید admin یک ساب دامین مجازی روی سرور ایجاد میشه .
    من میخوام وقتی کاربر آدرس زیر رو وارد کرد اول جک کنم ببینم همپین کسی ثبت دامین کرده اگر وجود داشت به صفحه مورد نظر بره در غیر ایتصورت به صفحه اصلی سایت خودم برگرده.
    فرض کنید آدرس سایت www.mysite.com است.کاربر این آدرس رو مینویسه
    www.ut.mysite.com من میخوام اول ut, چک کنم ببینم در دیتا بیس من هست یا نه و بعد به صفحه مورد نظر بره .لطفا اگه میتونید کمکم کنید.دقیق کاری مثل سایت های وبلاگ است.
    نمونه شو یه بار دیدم بدون هیچ IP اینا کار می کرد.فقط یک سری تنظیمات تو we.config و global بود و بعد به یک صفحه که مشترکه میفرسته و بعدش بر اساس اون نام از دیتا بیس اطلاعات می خونه.لطفا کمک کنید

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: ایجاد زیر دامنه به تعداد زیاد

    کسی می دونه چه جوری باید لینک زیر رو تبدیل کرد
    www.asp.rayanravesh-co.com
    می خواهم لینک زیر رو به
    www.rayanravesh-co.com
    تبدیل کنم.ممنون میشم اگه کمک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد منو و زیر منو به تعداد دلخواه
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:52 عصر
  2. ایجاد اعداد تصادفی به تعداد زیاد
    نوشته شده توسط Ms.lemon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 00:16 صبح
  3. حرفه ای: ایجاد زیر دامنه مجازی توسط برنامه نویسی
    نوشته شده توسط xalerebvar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 09:05 صبح
  4. ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 05:17 صبح
  5. تعداد زیاد فرم و QReport
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •