صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 80 از 80

نام تاپیک: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

  1. #41

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    سلام.
    خب با دقت نمی خونید دیگه.
    - در خصوصیت HTTPWebNode قسمت UseUTF8InHeader رو true کنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  2. #42
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    ممنون از راهنمایی شما ولی
    1) خصوصیت مورد نظر True هست
    2) وب سرویس ، پیام رو فارسی شناسایی می کند
    3) متغیر message از نوع string

    ولی پیام بصورت "تست" => "ÊÓÊ" نمایش داده میشود.

    لطفا راهنمایید کنید
    ممنون

  3. #43

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    کاملا بستگی به دریافت کننده داره. بعید می دونم مسیج string بتونه باشه. باید widestring باشه.
    یک بار دیگه importer رو ران کنید تا یونیتتون مجدد ساخته شه. اشکال پیش اومده شبیه به اشکال ansi و unicode هست.
    اگر باز هم string ساخته شد، با دلفی های نسخه بالاتر بسازید و ازش استفاده کنید، یا این که دستی wide کنید.
    در صورتی که مشکل همچنان وجود داشت، از شرکت ارائه دهنده درخواست نمونه کد (به هر زبانی که بود) کنید، یا اینکه نمونه پکت ارسالی رو در قالب یک xml با همون متن فارسی کنید تا استاندارد اونها رو پیاده کنید.
    به نظرم بهترین راه همینه.
    ارائه دهنده سرویس ملزم هست که نحوه اتصال به سرویس دهنده رو دقیق شرح بده.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #44
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    ممنون

    1) وب سرویس ، پیام رو فارسی شناسایی می کند
    2) متغیر message از نوع widestring
    3) دلفی 2011 هیچ مشکلی نداره ولی 7 شناسایی نمیکنه
    4) ارائه دهنده سرویس میگه unicode باشه

    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  5. #45

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    1) برای تشکر از دکمه استفاده کنید.
    2) WSDL + User + Pass + Number رو خصوصی پیام کنید.
    3) از ارائه دهنده پکت XML رو نگرفتید.
    4) مستندات و لیست ارورها رو هم بدید.

    وقت داشته باشم بررسی می کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #46

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sempaisaleh مشاهده تاپیک
    قابل توجه دوستان بلاخره از خودشون يه تكه كد گرفتم ولي جواب نداد از خط 8 ارور ميگيره.
    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    var
    WS: SmsServiceSoap;
    H: AccountCredentials;
    E:string;
    begin
    H := nil;
    WS := GetSmsServiceSoap;
    try
    H := AccountCredentials.Create;
    H.username := 'user1';
    H.password:='ttttttt';
    (WS as ISOAPHeaders).Send(H);
    E:=WS.SendMessage('30007211','test','936xxxxxxx',1 ,'').ErrorDesc;
    ShowMessage(E);
    finally
    FreeAndNil(H);
    end;

    end;

    اينم ارورش
    [Error] Unit1.pas(48): Incompatible types: 'SmsService.SmsServiceSoap' and 'Unit1.SmsServiceSoap'
    با سلام خدمت دوست عزيز You-See
    برنامه رو از رو همين كد ها نوشتم حالا به وب سرويس وصل ميشه ولي موقع ارسال پيام ميگه: نام كاربري شما وجود ندارد. از طرف سرويس دهنده پرسيدم اين جواب رو داد. ميشه يه راهنمايي كنيد يعني چي؟
    هدر پیام ارسالی از برنامه شما بصورت زیر میباشد
    <?xml version="1.0"?>
    <NS1:AccountCredentials xsi:type="NS1:AccountCredentials"><username xsi:type="xsd:string">test1</username>
    <password xsi:type="xsd:string">pass1</password></NS1:AccountCredentials>

    در صورتی که باید بصورت ذیل باشد

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>


    <AccountCredentials xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/"><username>test1</username>
    <password>pass1</password>
    </AccountCredentials>

    به نظر میرسد یونیت خود را باید جوری بسازید که
    NS1
    را نداشته باشد و
    encoding="utf-8"

    را داشته باشد

  7. #47

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    من فکر می کنم کسی که وب سرویسشون رو نوشته چیز زیادی از XML نمی دونه.
    این رو هم تست کردم مشکل داشت:

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    X: AccountCredentials;
    SMS: SmsServiceSoap;
    Ret: WsSendResponce;
    begin
    X := AccountCredentials.Create;
    X.username := '72321089';
    X.password := '123456';

    // HTTPRIO1.SOAPHeaders.Send(X);
    // (HTTPRIO1 as ISoapHeaders).Send(X);
    SMS := HTTPRIO1 as SmsServiceSoap;
    Ret := SMS.SendMessage('10009111766582', 'test', '09123780840', 0, '');

    ShowMessage(Ret.ErrorDesc);
    end;

    procedure TForm1.HTTPRIO1BeforeExecute(const MethodName: String;
    var SOAPRequest: WideString);
    begin
    SOAPRequest :=
    '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>' +
    '<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"' +
    'xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"' +
    'xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">' +
    '<soap:Header>' +
    '<AccountCredentials xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<username>72321089</username>' +
    '<password>123456</password>' +
    '</AccountCredentials>' +
    '</soap:Header>' +
    '<soap:Body>' +
    '<SendMessage xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<lineNo>10009111766582<lineNo>' +
    '<body>test</body>' +
    '<recipient>9123780840</recipient>' +
    '<messageClass>0</messageClass>' +
    '</SendMessage>' +
    '</soap:Body>' +
    '</soap:Envelope>' ;
    end;

    ارسال کنید ببینید بهونشون دیگه چیه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    سلام
    مشکل من حل شد
    از شرکت kavenegar سرویس خریدم
    با دلفی 7 تا 2011 تست کردم ، جواب داد

    برای اتصال و استفاده از سرویس بدون استفاده از نام کاربری و رمز ، یه روش بهتری رو انتخاب کرده

  9. #49

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    من فکر می کنم کسی که وب سرویسشون رو نوشته چیز زیادی از XML نمی دونه.
    این رو هم تست کردم مشکل داشت:

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    X: AccountCredentials;
    SMS: SmsServiceSoap;
    Ret: WsSendResponce;
    begin
    X := AccountCredentials.Create;
    X.username := '72321089';
    X.password := '123456';

    // HTTPRIO1.SOAPHeaders.Send(X);
    // (HTTPRIO1 as ISoapHeaders).Send(X);
    SMS := HTTPRIO1 as SmsServiceSoap;
    Ret := SMS.SendMessage('10009111766582', 'test', '09123780840', 0, '');

    ShowMessage(Ret.ErrorDesc);
    end;

    procedure TForm1.HTTPRIO1BeforeExecute(const MethodName: String;
    var SOAPRequest: WideString);
    begin
    SOAPRequest :=
    '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>' +
    '<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"' +
    'xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"' +
    'xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">' +
    '<soap:Header>' +
    '<AccountCredentials xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<username>72321089</username>' +
    '<password>123456</password>' +
    '</AccountCredentials>' +
    '</soap:Header>' +
    '<soap:Body>' +
    '<SendMessage xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<lineNo>10009111766582<lineNo>' +
    '<body>test</body>' +
    '<recipient>9123780840</recipient>' +
    '<messageClass>0</messageClass>' +
    '</SendMessage>' +
    '</soap:Body>' +
    '</soap:Envelope>' ;
    end;

    ارسال کنید ببینید بهونشون دیگه چیه
    دوست عزيز نمونه برنامه اي كه فرستادم رو تست كرديد؟ از ارائه دهنده وب سرويس بهم گفتن كه باز هم هدر تغيير نكرده و هدر قبليه

  10. #50

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sempaisaleh مشاهده تاپیک
    دوست عزيز نمونه برنامه اي كه فرستادم رو تست كرديد؟ از ارائه دهنده وب سرويس بهم گفتن كه باز هم هدر تغيير نكرده و هدر قبليه
    با سلام
    دوستان كمكي نميتونن بكنن؟؟؟

  11. #51

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sempaisaleh مشاهده تاپیک
    دوست عزيز نمونه برنامه اي كه فرستادم رو تست كرديد؟ از ارائه دهنده وب سرويس بهم گفتن كه باز هم هدر تغيير نكرده و هدر قبليه
    با سلام
    دوست عزيز ميشه خودتون يه تغييري بديد. تو نمونه برنامه اي كه فرستادم هست.
    چون ارائه دهنده سرويس ميگه هيچ تغييري در هدر نداشته و همون هدر قبلي ارسال شده

  12. #52

    Smile نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    با سلام
    دوستان عزیز لطفا بفرمایید مشکل زیر مربوط به چیست؟

    با تشکر


  13. #53

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    باسلام خدمت شما دوستان عزیز

    من یه سورس ضمینه کردم که برای ارسال شماره 3000 هستش

    لطفا بازبینیش کنید و کمکم کنید که بتونم ازش استفاده کنم و لوگین کنم به وب سرویسم و پیامک ارسال کنم

    راستی اصلا نمیدونم باید کجا آدرس وب سرویس سایت خدمات sms رو وارد کنم

    با تشکر از شما استاید محترم

    sms sample.part1.rar
    sms sample.part2.rar
    sms sample.part3.rar
    sms sample.part4.rar



  14. #54

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    شما برنامه رو دادی توش فقط DLL کال کردی بعد می گی ارور دارم؟!!
    چشم دی ال ال بین نداریم که دوست عزیز.
    از کی این فایل رو گرفتی؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  15. #55

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    از یکی از پست های همین سایت دانلود کردم

    دوست عزیز فایل ضمینه (sms.rar)که شما ارسال کرده بودین در این تاپیک هم مشکل داشت و ارور میداد

  16. #56

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    از اینجا دانلود کردم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...DB%8C-30000%29

  17. #57

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز حالا من چیکار باید انجام بدم که بشه با سورس ارسال پیامک انجام بدم

  18. #58

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    آدرس WSDL سایتی که وب سرویس ارائه می ده چیه؟
    اصلا با وب سرویسه یا دیوایس داره؟ چه شرکتی؟ سایت داره؟ یا با پنل سخت افزاری ارسال می کنید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  19. #59

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟


  20. #60

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    اون فایلی که شما گرفتید داستانش فرق داره. بگردید دنبال ارتباط با وب سرویس در دلفی، خود من نمونه اش رو هم گذاشتم.
    موفق باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  21. #61

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز سرچ کردم چیز درستی پیدا نکردم

    میشه نمونه سورسی برام قرار دهید تا با مطالعه اون بیشتر با وب سرویس ها آشنا بشم

  22. #62

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    وب سرویس ساده ای داره :
    کدشم که معلومه :
    Getv2Soap().SendSMS()

    برای آشنا شدن با وب سرویس ها فیلم شاهین رو پیشنهاد میکنم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : سه شنبه 13 اسفند 1392 در 19:28 عصر


  23. #63

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز میشه برام یه سورس نمونه ضمینه کنید

  24. #64

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    یکم هم خودتون زحمت بکشید.
    نمونه کد چی؟ کدش به سادگی کدی هست که Gold گذاشت.
    نمونه سورس رو هم که من گذاشتم. شروع کنید به یادگیری و تمرین و آزمون و خطا، ما هم کمک می کنیم. سوالاتون رو بپرسید. مثلا این که چکار کردید؟ به کجا رسیدید؟ کجا گیر کردید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  25. #65

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    سورس sms.rar که شما ضمینه کردین باید توی کدوم خط کد یوزر و پسورد خودمو وارد کنم که به سرویس پیامکی که متعلق به خودمه متصل بشم ؟

  26. #66

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    تنبلی دارید می کنید دوست عزیز:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1905918
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  27. #67

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز سورس تست رو براتون پیام خصوصی کردن لطفا بازبینیش میکنید ؟

  28. #68

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز این ارور رو میده


    http://uplod.ir/mvlmxneirps7/erroe.JPG.htm



    سورس:

    http://uplod.ir/i2alnruai8jg/test.rar.htm

  29. #69

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    1- در مورد پیام خصوصی می تونید نظر من رو در امضا ببینید.
    2- فایلی که دادید خودتون تا حالا ران کردید؟
    3- یونیت v کجاست؟
    4- یوزر پس کجاست؟
    5- ..
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  30. #70

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    دوست عزیز من باید سرویس و پورت رو چی قرار بدم ؟

  31. #71

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    با سلام
    دوست عزيز You-See خسته نباشيد
    چندي قبل در خصوص مشكل ارتباط با وب سرويس شركت "سامانه پيام كوتاه پيشخوان" صحبت كرده بوديم. در اين پست شما گفتيد معلوم نيست چه چيزي نوشتن. من هنوز مشكلم رو نتونستم با اون شركت حل كنم. شما راه حلي نميتونين پيشنهاد كنيد؟
    يه چنين يونيتي رو اضافه كردم ولي هيچ جوابي نميده. جديدا هرچي ميذارم ميگه كاربر مورد نظر وجود ندارد.
    برنامه كامل همراه با يوزر و پسورد رو هم براتون پيام خصوصي كردم
    // **************************************************  ********************** //
    // The types declared in this file were generated from data read from the
    // WSDL File described below:
    // WSDL : http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx?wsdl
    // Encoding : utf-8
    // Version : 1.0
    // (2013/11/04 12:56:02 È.Ù - 1.33.2.5)
    // ************************************************** ********************** //

    unit SmsService;

    interface

    uses InvokeRegistry, SOAPHTTPClient, Types, XSBuiltIns;

    type

    // ************************************************** ********************** //
    // The following types, referred to in the WSDL document are not being represented
    // in this file. They are either aliases[@] of other types represented or were referred
    // to but never[!] declared in the document. The types from the latter category
    // typically map to predefined/known XML or Borland types; however, they could also
    // indicate incorrect WSDL documents that failed to declare or import a schema type.
    // ************************************************** ********************** //
    // !:string - "http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
    // !:int - "http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
    // !:decimal - "http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
    // !:short - "http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
    // !:float - "http://www.w3.org/2001/XMLSchema"

    AccountCredentials = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/"[H] }
    WsResponce = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsMessageInfo = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsSendResponce = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsListOfStringResponce = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsScheduleInfo = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsRecieveMessage = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }
    WsRecieveResponce = class; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }



    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    AccountCredentials = class(TSOAPHeader)
    private
    Fusername: WideString;
    Fpassword: WideString;
    published
    property username: WideString read Fusername write Fusername;
    property password: WideString read Fpassword write Fpassword;
    end;

    ArrayOfDecimal = array of TXSDecimal; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }


    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsResponce = class(TRemotable)
    private
    FErrorCode: Integer;
    FErrorDesc: WideString;
    published
    property ErrorCode: Integer read FErrorCode write FErrorCode;
    property ErrorDesc: WideString read FErrorDesc write FErrorDesc;
    end;



    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsMessageInfo = class(TRemotable)
    private
    FMessagesId: TXSDecimal;
    FRecipient: WideString;
    FPartsCount: Smallint;
    FTariff: Single;
    FAmount: TXSDecimal;
    FStatus: Smallint;
    FStatusTime: WideString;
    FResponseDesc: WideString;
    FUserMessageRef: WideString;
    public
    destructor Destroy; override;
    published
    property MessagesId: TXSDecimal read FMessagesId write FMessagesId;
    property Recipient: WideString read FRecipient write FRecipient;
    property PartsCount: Smallint read FPartsCount write FPartsCount;
    property Tariff: Single read FTariff write FTariff;
    property Amount: TXSDecimal read FAmount write FAmount;
    property Status: Smallint read FStatus write FStatus;
    property StatusTime: WideString read FStatusTime write FStatusTime;
    property ResponseDesc: WideString read FResponseDesc write FResponseDesc;
    property UserMessageRef: WideString read FUserMessageRef write FUserMessageRef;
    end;

    ArrayOfWsMessageInfo = array of WsMessageInfo; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }


    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsSendResponce = class(WsResponce)
    private
    FRequestId: TXSDecimal;
    FTotalCount: TXSDecimal;
    FTotalParts: TXSDecimal;
    FTotalAmount: TXSDecimal;
    FIsPartitioned: Smallint;
    FStatus: Smallint;
    FStatusTime: WideString;
    FMessages: ArrayOfWsMessageInfo;
    FSubRequestsId: ArrayOfDecimal;
    public
    destructor Destroy; override;
    published
    property RequestId: TXSDecimal read FRequestId write FRequestId;
    property TotalCount: TXSDecimal read FTotalCount write FTotalCount;
    property TotalParts: TXSDecimal read FTotalParts write FTotalParts;
    property TotalAmount: TXSDecimal read FTotalAmount write FTotalAmount;
    property IsPartitioned: Smallint read FIsPartitioned write FIsPartitioned;
    property Status: Smallint read FStatus write FStatus;
    property StatusTime: WideString read FStatusTime write FStatusTime;
    property Messages: ArrayOfWsMessageInfo read FMessages write FMessages;
    property SubRequestsId: ArrayOfDecimal read FSubRequestsId write FSubRequestsId;
    end;

    ArrayOfString = array of WideString; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }


    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsListOfStringResponce = class(WsResponce)
    private
    FLines: ArrayOfString;
    published
    property Lines: ArrayOfString read FLines write FLines;
    end;



    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsScheduleInfo = class(TRemotable)
    private
    FScheduleTime: WideString;
    FIntervalPeriod: Integer;
    FIntervalCount: Integer;
    FDayStartTime: WideString;
    FDayEndTime: WideString;
    published
    property ScheduleTime: WideString read FScheduleTime write FScheduleTime;
    property IntervalPeriod: Integer read FIntervalPeriod write FIntervalPeriod;
    property IntervalCount: Integer read FIntervalCount write FIntervalCount;
    property DayStartTime: WideString read FDayStartTime write FDayStartTime;
    property DayEndTime: WideString read FDayEndTime write FDayEndTime;
    end;



    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsRecieveMessage = class(TRemotable)
    private
    FId: TXSDecimal;
    FLineNo: WideString;
    FSenderNo: WideString;
    FUDH: WideString;
    FBody: WideString;
    FEncoding: Smallint;
    FTariff: Single;
    FPartsCount: Smallint;
    FAmount: TXSDecimal;
    FRecieveTime: WideString;
    public
    destructor Destroy; override;
    published
    property Id: TXSDecimal read FId write FId;
    property LineNo: WideString read FLineNo write FLineNo;
    property SenderNo: WideString read FSenderNo write FSenderNo;
    property UDH: WideString read FUDH write FUDH;
    property Body: WideString read FBody write FBody;
    property Encoding: Smallint read FEncoding write FEncoding;
    property Tariff: Single read FTariff write FTariff;
    property PartsCount: Smallint read FPartsCount write FPartsCount;
    property Amount: TXSDecimal read FAmount write FAmount;
    property RecieveTime: WideString read FRecieveTime write FRecieveTime;
    end;

    ArrayOfWsRecieveMessage = array of WsRecieveMessage; { "http://smspishkhan.ir/webservices/" }


    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // ************************************************** ********************** //
    WsRecieveResponce = class(WsResponce)
    private
    FRecieveMessages: ArrayOfWsRecieveMessage;
    public
    destructor Destroy; override;
    published
    property RecieveMessages: ArrayOfWsRecieveMessage read FRecieveMessages write FRecieveMessages;
    end;


    // ************************************************** ********************** //
    // Namespace : http://smspishkhan.ir/webservices/
    // soapAction: http://smspishkhan.ir/webservices/%operationName%
    // transport : http://schemas.xmlsoap.org/soap/http
    // binding : SmsServiceSoap
    // service : SmsService
    // port : SmsServiceSoap
    // URL : http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx
    // ************************************************** ********************** //
    SmsServiceSoap = interface(IInvokable)
    ['{18256B71-4CBE-04CC-E231-F277B843141D}']
    function SendMessage(const lineNo: WideString; const body: WideString; const recipient: WideString; const messageClass: Integer; const scheduleTime: WideString): WsSendResponce; stdcall;
    function SendGroupMessage(const lineNo: WideString; const body: WideString; const recipients: ArrayOfString; const messageClass: Integer; const scheduleInfo: WsScheduleInfo): WsSendResponce; stdcall;
    function GetUserLines: WsListOfStringResponce; stdcall;
    function RecieveMessages(const lineNo: WideString; const timeFrom: WideString; const messageCount: Integer): WsRecieveResponce; stdcall;
    function GetRequestStatus(const requestId: TXSDecimal): WsSendResponce; stdcall;
    end;

    function GetSmsServiceSoap(UseWSDL: Boolean=System.False; Addr: string=''; HTTPRIO: THTTPRIO = nil): SmsServiceSoap;


    implementation

    procedure HTTPRIO1BeforeExecute(const MethodName: String;
    var SOAPRequest: WideString);
    begin
    SOAPRequest :=
    '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>' +
    '<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">'+
    // '<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"' +
    'xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"' +
    'xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">' +
    '<soap:Header>' +
    '<AccountCredentials xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<username>user</username>' +
    '<password>pass</password>' +
    '</AccountCredentials>' +
    '</soap:Header>' +
    '<soap:Body>' +
    '<SendMessage xmlns="http://smspishkhan.ir/webservices/">' +
    '<lineNo>10000333000000<lineNo>' +
    '<body>test</body>' +
    '<recipient>9115152509</recipient>' +
    '<messageClass>0</messageClass>' +
    '</SendMessage>' +
    '</soap:Body>' +
    '</soap:Envelope>' ;
    end;

    function GetSmsServiceSoap(UseWSDL: Boolean; Addr: string; HTTPRIO: THTTPRIO): SmsServiceSoap;
    const
    defWSDL = 'http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx?wsdl';
    defURL = 'http://ws.smspishkhan.ir/SmsService.asmx';
    defSvc = 'SmsService';
    defPrt = 'SmsServiceSoap';
    var
    RIO: THTTPRIO;
    begin
    Result := nil;
    if (Addr = '') then
    begin
    if UseWSDL then
    Addr := defWSDL
    else
    Addr := defURL;
    end;
    if HTTPRIO = nil then
    RIO := THTTPRIO.Create(nil)
    else
    RIO := HTTPRIO;
    try
    Result := (RIO as SmsServiceSoap);
    if UseWSDL then
    begin
    RIO.WSDLLocation := Addr;
    RIO.Service := defSvc;
    RIO.Port := defPrt;
    end else
    RIO.URL := Addr;
    finally
    if (Result = nil) and (HTTPRIO = nil) then
    RIO.Free;
    end;
    end;


    destructor WsMessageInfo.Destroy;
    begin
    if Assigned(FMessagesId) then
    FMessagesId.Free;
    if Assigned(FAmount) then
    FAmount.Free;
    inherited Destroy;
    end;

    destructor WsSendResponce.Destroy;
    var
    I: Integer;
    begin
    for I := 0 to Length(FMessages)-1 do
    if Assigned(FMessages[I]) then
    FMessages[I].Free;
    SetLength(FMessages, 0);
    for I := 0 to Length(FSubRequestsId)-1 do
    if Assigned(FSubRequestsId[I]) then
    FSubRequestsId[I].Free;
    SetLength(FSubRequestsId, 0);
    if Assigned(FRequestId) then
    FRequestId.Free;
    if Assigned(FTotalCount) then
    FTotalCount.Free;
    if Assigned(FTotalParts) then
    FTotalParts.Free;
    if Assigned(FTotalAmount) then
    FTotalAmount.Free;
    inherited Destroy;
    end;

    destructor WsRecieveMessage.Destroy;
    begin
    if Assigned(FId) then
    FId.Free;
    if Assigned(FAmount) then
    FAmount.Free;
    inherited Destroy;
    end;

    destructor WsRecieveResponce.Destroy;
    var
    I: Integer;
    begin
    for I := 0 to Length(FRecieveMessages)-1 do
    if Assigned(FRecieveMessages[I]) then
    FRecieveMessages[I].Free;
    SetLength(FRecieveMessages, 0);
    inherited Destroy;
    end;

    initialization
    InvRegistry.RegisterInterface(TypeInfo(SmsServiceS oap), 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'utf-8');
    InvRegistry.RegisterDefaultSOAPAction(TypeInfo(Sms ServiceSoap), 'http://smspishkhan.ir/webservices/%operationName%');
    InvRegistry.RegisterHeaderClass(TypeInfo(SmsServic eSoap), AccountCredentials, 'AccountCredentials', '');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(AccountCredential s, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'AccountCredentials');
    RemClassRegistry.RegisterXSInfo(TypeInfo(ArrayOfDe cimal), 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'ArrayOfDecimal');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsResponce, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsResponce');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsMessageInfo, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsMessageInfo');
    RemClassRegistry.RegisterXSInfo(TypeInfo(ArrayOfWs MessageInfo), 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'ArrayOfWsMessageInfo');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsSendResponce, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsSendResponce');
    RemClassRegistry.RegisterXSInfo(TypeInfo(ArrayOfSt ring), 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'ArrayOfString');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsListOfStringRes ponce, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsListOfStringResponce');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsScheduleInfo, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsScheduleInfo');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsRecieveMessage, 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsRecieveMessage');
    RemClassRegistry.RegisterXSInfo(TypeInfo(ArrayOfWs RecieveMessage), 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'ArrayOfWsRecieveMessage');
    RemClassRegistry.RegisterXSClass(WsRecieveResponce , 'http://smspishkhan.ir/webservices/', 'WsRecieveResponce'); //'http://smspishkhan.ir/webservices'

    end.
    آخرین ویرایش به وسیله sempaisaleh : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 09:47 صبح

  32. #72

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    با اجازه دادا یوسف :
    دوست عزیز آخه چرا اینقدر سختش میکنید. همه چیز گویاست.
    شما کافیه wsdl رو در برنامتون import کنید و در مرحله بعد با صدا زدن متد SendMessage به راحتی پیامکتون رو ارسال کنید.
    عکس زیر نمایانگر راحتی کار و متدهای موردنیاز هست.
    Untitled.png


    و با مراجعه به این لینک در مورد پارامترهای این متد هم میتونید اطلاعات لازم ر به دست بیارید.
    البته اگه من جای شما بودم. سمپلهای دیگه به زبانهای دیگه ای که این شرکت آماده کرده رو میگرفتم و کدهاش رو مطالعه میکردم تا با پارامتره بیشتر آشنا بشوم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 13:15 عصر


  33. #73

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Gold مشاهده تاپیک
    با اجازه دادا یوسف :
    دوست عزیز آخه چرا اینقدر سختش میکنید. همه چیز گویاست.
    شما کافیه wsdl رو در برنامتون import کنید و در مرحله بعد با صدا زدن متد SendMessage به راحتی پیامکتون رو ارسال کنید.
    عکس زیر نمایانگر راحتی کار و متدهای موردنیاز هست.
    Untitled.png


    و با مراجعه به این لینک در مورد پارامترهای این متد هم میتونید اطلاعات لازم ر به دست بیارید.
    البته اگه من جای شما بودم. سمپلهای دیگه به زبانهای دیگه ای که این شرکت آماده کرده رو میگرفتم و کدهاش رو مطالعه میکردم تا با پارامتره بیشتر آشنا بشوم.
    سلام
    با تشكر از جوابتون
    همين كارهايي كه گفتيد رو كردم ولي مشكل اينجاست كه نام كاربري و رمز ورد بايد از طريق هدر بره كه منم هركاري كردم بازم هدر خالي ارسال ميشه. مقدار دهي هم كردم ولي نشد. بازم ميگه كاربر وجود ندارد.
    نمونه برنامه رو براتون پيام خصوصي ميكنم

  34. #74

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    این شرکت سمپل برای زبانهای دیگه نداره.؟ که از اونا ایده بگیرید؟
    ..........................update
    وبسرویسشون رو تست کردم. مشکل داره . درست طراحی نشده.
    بهتره یه سمپل با هر زبانی دیگه ای غیر دلفی هم اگه باشه، ازشون بگیرید تا بشه روند کار رو دید.
    تو شرایط عمومی و معمولی وبسرویس درست طراحی نشده. البته شاید باید کارهای اضافی دیگه ای جهت ارتباط انجام بشه . که در نگاه اول ناقص بودن وب سویس رو نشون میده.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : جمعه 29 فروردین 1393 در 12:18 عصر


  35. #75

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Gold مشاهده تاپیک
    این شرکت سمپل برای زبانهای دیگه نداره.؟ که از اونا ایده بگیرید؟
    ..........................update
    وبسرویسشون رو تست کردم. مشکل داره . درست طراحی نشده.
    بهتره یه سمپل با هر زبانی دیگه ای غیر دلفی هم اگه باشه، ازشون بگیرید تا بشه روند کار رو دید.
    تو شرایط عمومی و معمولی وبسرویس درست طراحی نشده. البته شاید باید کارهای اضافی دیگه ای جهت ارتباط انجام بشه . که در نگاه اول ناقص بودن وب سویس رو نشون میده.
    با سلام
    سمپل كه نداره. اين برنامه هم خودم نوشتم. يونيت هم كه ادد شده. فقط يه فايل داره كه توضيحات دستورات توش قرار داره كه برايتان با پيام خصوصي ارسال مي كنم.
    با خود سامانه تماس ميگيرم ميگه قبلا تو دلفي مشكل داشتيم كه تونستيم حلش كنيم ولي جواب من رو كه كسي فعلا نداده.

  36. #76

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    اینو بر اساس همون راهنمای شما نوشتم.
    ببینید درسته.؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : شنبه 30 فروردین 1393 در 16:36 عصر


  37. #77
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    ی زمانی من با این وب سرویسهای پیامکی همین مشکلات را داشتم ، با php سمت سرور خودم ی اسکریپت رابط نوشتم شرو کندم... :)

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    من نگفتم چیزی کم داره :) دلفی خداسسسسسسسسسسسسسس
    من حال سروکله زدن نداشتم صورت مسئله را پاک کردم :)

  39. #79

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Gold مشاهده تاپیک
    اینو بر اساس همون راهنمای شما نوشتم.
    ببینید درسته.؟
    با سلام
    نوشته : "خطاي مورد نظر يافت نشد"
    نميدونم يعني چي؟؟؟؟؟
    لطف كردين برنامه رو نوشتين ولي چرا سورس رو نفرستادين؟؟؟؟؟

  40. #80

    نقل قول: نحوه ارتباط برنامه به زبان دلفی با وب سرویس ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Gold مشاهده تاپیک
    اینو بر اساس همون راهنمای شما نوشتم.
    ببینید درسته.؟
    مشكل حل شد تو برنامه شما شماره موبايل گيرنده بايد بدون صفر باشه.
    فقط لطف مي كنيد سورس رو برام بفرستيد؟؟
    با تشكر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. درخواست برنامه به زبان دلفی
    نوشته شده توسط arasc4 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 21:05 عصر
  2. نحوه ارتباط برنامه با یک سایت
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 20:52 عصر
  3. اجرا نشدن برنامه به زبان دلفی از روی کپی برنامه
    نوشته شده توسط elhammahdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 15:36 عصر
  4. سئوال در مورد نحوه ارتباط برنامه های asp.net با بانک اطلاعا
    نوشته شده توسط jahani1148 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:03 عصر
  5. نحوه ارتباط با MBR در دلفی
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 08:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •