نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    Question گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    سلام به تمام دوستان مهربانم
    یه سوال دارم میخواهم گوشه های div ها رو بدون css ولی با استفاده از جاوا سکریپت یا جی کوئری گرد کنم.
    کسی تا حالا این کار و انجام داده ؟ کسی هست که کمکم کنه؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    سلام
    بلی با jquery میشود استایل داد!
    اینو ببینید :
    http://jquery.malsup.com/corner/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    لینکی که معرفی کرده بودید خیلی جالبه ممنون . من کد زیرو رو به صفحه ام اضافه کردم
    $("#header").corner();
    . مرورگر(9)ie که کلا خطا داد و ساپورتش نکرد .فایر فاکس و اُپرا هم همینطور.

    یه راه دیگه رفتم با css هر سه مرورگرها جواب دادن با کمک فایل(PIE.htc)
    میخام بدونم بدون css و با جی کوئری چطوری میتونم کاری کنم که ie هم ساپورت کنه؟؟؟
    امکانش هست؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله dharmaa : شنبه 17 فروردین 1392 در 17:23 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    بجای استفاده از جی کوئری از این کد استفاده کن برای گرد کردن گوشه ها
     border-radius:6px;
    -moz-border-radius:6px;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    سلام
    خوب مهم اینه ک چجوری اضافه کردید!
    ببینید اول باید اول فایلایی ک اون بالا هست را ب صفحه لینک کنید!
    بعد خط کدی ک میخواید اجرا بشه را توی تگ اسکریپت بذارید و آی دی اونو با آی دی دیوی ک میخواید کد روش اجرا بشه ست کنید!
    ب همین راحتی!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    دوست عزیز روشهایی که دوستان گفتن کاملا درسته ولی باید این رو هم در نظر داشته باشید که در حال حاظر تو کشور ما از مرورگر IE6 و پائین تر استفاده میشه و کد های بالا رو پشتیبانی نمیکنه پس بهتره با فتوشاپ گوشه های گرد بسازید و داخل دیو خودتون جاسازی کنید.



    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    وای خدای من .....
    این خط کد رو به کدهایم اضافه کردم




    <scriptsrc="Js/jquery.corner.js"type="text/javascript"></script>

    و درست شد. ممنونم به خاطر راهنمایی تون.
    و حالا یه سوال دیگه؟؟؟؟
    اینترنت اکسپلورر های قدیمی پایین تر از 9 هم ساپورتش میکنند. من خودم اینترنت اکسپلوررم ورژن 9 است که خوشبختانه عالی نمایش داد .
    ایا کمتر از 9 هم میتواند به این خوبی نمایش دهد؟؟؟
    یعنی ie های قدیمی تر حتی جی کوئری رو هم پشتیبانی نمیکنند؟
    آخرین ویرایش به وسیله dharmaa : شنبه 17 فروردین 1392 در 21:52 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    خداراشکر :)
    خیر! همونطور ک دوست خوبم khanlo.javid گفتن جواب نمیده!
    باید برای اونا از روشهای دیگه استفاده کنید!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    استفاده از PIE.htc که صحبتشو کرده بودم چی ؟ اگه از این فایل استفاده کنم باز هم مرورگرهای قدیمی تر جواب نمیدن؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    اون ربطی به jquery , js نداره!!! اون برای css هست!!!
    بهترین راه برای گرد کردن گوشه ها استفاده از css3 برای مرورگهای جدید و استفاده از شرط و عکس برای مرورگرهای قدیمیه!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    این که فرمودین باید از شرط و عکس برای مرورگرهای قدیمی استفاده کنم یعنی این که:
    در طراحی یک صفحه باید ورژن مرورگر کاربر رو بدست بیارم که اگه مثلا 6 به پایین بود در حین بالا اومدن صفحه طرحشو رو عوض کنم ،و از عکس کمک بگیرم!!!!
    من اینطوری برداشت کردم از صحبتتون .اگه برداشتم اشتباه میشه اصلاحش کنید!
    اصلا میشه واضح تر توضیح بدین

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: گرد کردن گوشه های div با جاوا اسکریپت یا جی کوئری

    دقیقا همینه!
    توی نت سرچ کنید همش هست!

تاپیک های مشابه

  1. گرد کردن گوشه های ناحیه ی متنی (textarea)
    نوشته شده توسط فاطمه_14 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 09:53 صبح
  2. سوال: گرد کردن گوشه های کنترل ها
    نوشته شده توسط V0R73X در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 04:49 صبح
  3. گرد کردن گوشه های عکس هنگام آپلود شدن روی سایت
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:51 صبح
  4. گرد کردن گوشه های Button
    نوشته شده توسط cardano7 در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 21:09 عصر
  5. گرد کردن گوشه های PictureBox و دوران تصویر
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •