نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

  1. #1

    Post نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    سلام
    من می خوام در گزارشم اطلاعات جدولم درج بشه مثلا نام و نام خانوادگی و غیره دوستان یک راهنمایی بکنن ممنون میشم .
    از دیتابایند هم استفاده می کنم جدول را در صفحه میارم ولی اطلاعات را نشان نمیده .
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    سلام
    علت های مختلفی میتونه داشته باشه
    ولی قبل از همه باید چک بکنید ببینید که اطلاعاتی که انتظار دارین در گزارش نمایش داده بشه به استیمول ارسال شده یا نه ؟
    برای اینکار در محیط برنامه تون قبل از نمایش گزارش (
    reportname.Show()
    ) وارد محیط دیزاین بشن(
    reportname.Design()
    )
    با انتخاب جدول / دیتاست / و .... مورد نظر کلیک راست کنین و View Data ....

  3. #3

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    منظورت را متوجه نمیشم من جدول را دیتابیس می بینم و میارمش داخل صفحه گزارش ولی هیچ اطلاعاتی ازش نشون داده نمیشه فقط صفر میذاره .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    ok
    پس ظاهرا مستقیم به بانک اطلاعاتی ( و جدول مورد نظر) وصل شدین
    اگر جواب مثبته بخش آخر پست قبلی را انجام بدین ( ..... View Data ) ...........

  5. #5

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    دوست عزیز من الان من به این روش رفتم نگاه کنید
    من تو سی شارپ یک فرم باز کردم و stireport1 را درگ کردم تو صفحه و روی این کلیک راست و design report را انتخاب وارد محیط گزارش میشم تا اینجا درسته ؟
    حالا من رو فلش stireport1 کلیک که می کنم choose data source را می زنم و دیتا ستم را انتخاب می کنم .
    حالا وارد محیط گزارش میشم و منبع داده ام را می بینم و آن درگ می کنم تو صفحه گزارشم . می خوام محتویات دیتابیس نمایش داده بشه که داده نمیشه شما حالا بفرمایید که مشکل من کجاست و چه راهی را برم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    میشه یک تصویر از DataBand گزارشتون را اینجا قرار بدین ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    سلام
    یک نمونه ساده از گزارشگیری براتون ضمیمه کردم
    اگر نتونستین اجراش کنید( که در واقع نمیتونین - بخاطر نبود جداول SQL , اختلاف ورژن استیمول و VS , .... ) میتونید از کدهاش استفاده کنید
    بایستی refrence های مربوط به استیمول اضافه شوند
    ..........
    در کدنویسی بعضی ضروریات رعایت نشده است - بخاطر تفهیم روشن موضوع ............
    پیشنهاد میشه در گزارشگیری از روش ویزارد و ........ استفاده نکنین . اگر در فایل ها دقت کنید می بینید که با کد نویسی براحتی میشه گزارشات لازمو تهیه کرد
    ...
    موفق باشید
    CreateReportSample.zip

  8. #8

    نقل قول: نحوی نمایش اطلاعات دیتابیس در گزارش توسط stimul

    تشکر روش کار می کنم ان شاء الله جواب بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات دیتابیس توسط گرید ویو
    نوشته شده توسط maythammsp2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 13:17 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات دیتابیس در جدول
    نوشته شده توسط mohammad66 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1387, 23:18 عصر
  3. استفاده از تایمر جهت زمانبندی در نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط mmehdi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 08:24 صبح
  4. عدم نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 19:03 عصر
  5. نمایش اطلاعات دیتابیس بصورت جدول در PHP
    نوشته شده توسط hoom در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •