صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 96 از 96

نام تاپیک: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار f_talebi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    33
    پست
    201

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط ***BiDaK*** مشاهده تاپیک
    الان چجوری نظرت رو php رفت؟؟
    دقیقا چه چیزینظرت رو جلب کرد؟
    این اولین جمله ی استارتر :
    سایت زیر اولین پروژه منه که همراه با یادگیری php و js در حدود 6 ماه نوشتم
    لطفا بحث رو به حاشیه نکشونید!

  2. #82

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط f_talebi مشاهده تاپیک
    این اولین جمله ی استارتر :


    لطفا بحث رو به حاشیه نکشونید!
    میدونم.ولی اینکه چجور شد نظرتون روو php رفت یهو واسم سوال شد اگه زیباییه سایت نظرتو جلب کرده این ربطی به php نداره

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    منظورشون اینه که یادگیری php آسونه که آقای قارتال آنلاین تونستم تو 6 ماه یادش بگیرن!

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    کلاس نمایش نظرسنجی (بخاطر قولی که داده بودم) :

    <?php
    class Poll
    {


    function __construct()
    {
    $this->db = getDataBaseConnect( __ROOT_INC__ , 'qartal' );

    $this->setLanguage(0);

    }


    function setParam( $id , $page , $style )
    {
    $this->id = $id;
    $this->page = $page;
    $this->styleType = $style;
    }


    function getAds()
    {
    $this->_ads = '';
    }



    function selectQuery()
    {
    $Query = 'SELECT * FROM tools_polls LEFT JOIN tools_pollanswers ON (tools_polls.PollID=tools_pollanswers.PollID) WHERE tools_polls.PollID='.$this->id.' ORDER By PollAnswerListing ASC';
    $pollQuery = $this->db->prepare( $Query );
    $pollQuery->execute();
    $this->pRows = $pollQuery->rowCount();
    $this->pInfo = $pollQuery->fetchAll( PDO::FETCH_ASSOC );
    }



    function getExist()
    {
    if( isset( $this->pInfo ) && $this->pRows > 1 )
    {
    $this->_showStatus = array( 1 );
    }
    else
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , 'نظرسنجی پیدا نشد!' );
    }
    }



    function setLanguage( $default = 0 )
    {
    if( isset( $this->pInfo[0]['Language'] ) )
    {
    $_language = $this->pInfo[0]['Language'] ;
    }
    else
    {
    $_language = $default ;
    }
    if( $_language == 0 )
    {
    $this->__lan__msg_deny = 'دسترسی غیر مجاز!' ;
    $this->__lan__msg_unactive = 'نظرسنجی غیر فعال است!' ;
    $this->__lan__msg_block = 'نظرسنجی مسدود شده است!' ;
    $this->__lan__msg_errorStartTime = 'رای گیری شروع نشده است!' ;
    $this->__lan__msg_errorEndTime = 'مدت زمان رای گیری به پایان رسیده است!' ;
    $this->__lan__pollTitle = 'نظرسنجی' ;
    $this->__lan__resultLinkTitle = 'نمایش کامل نتیجه' ;
    $this->__lan__question = 'سوال' ;
    $this->__lan__msg_submitVote = 'در حال ثبت رای ...' ;
    $this->__lan__msg_voted = 'شما قبلاً در رای گیری شرکت کرده اید.' ;
    $this->__lan__msg_thankYou = 'با تشکر از اینکه در رای گیری شرکت نمودید.' ;
    $this->__lan__msg_totalVote = 'مجموع آرا' ;
    $this->__lan__msg_vote = 'رای' ;
    $this->__lan__msg_chooseAnswer = 'لطفاً گزینه ای را انتخاب نمایید.' ;
    $this->__lan__direction = 'rtl' ;
    $this->__lan__direction_r = 'ltr' ;
    $this->__lan__align = 'right' ;
    $this->__lan__align_r = 'left' ;
    $this->__lan__pageTitle = 'قارتال آنلاین - ' ;
    $this->__lan__qartalonline = 'قارتال آنلاین' ;
    $this->__lan__creatPollTitle = 'نظرسنجی جدید بسازید' ;
    $this->__lan__msg_privateResult = 'نتیجه رای گیری خصوصی است!' ;
    $this->__lan__pollResult = 'نتیجه نظرسنجی' ;
    $this->__lan__createdDate = 'تاریخ ایجاد' ;
    $this->__lan__startDate = 'تاریخ شروع' ;
    $this->__lan__endDate = 'تاریخ پایان' ;
    $this->__lan__url = 'آدرس' ;
    $this->__lan__msg_error = 'خطا' ;
    $this->__lan__msg_checkError = 'لطفاً به صفحه قبل بازگشته و گزینه ای را انتخاب نمایید.' ;
    }
    elseif( $_language == 1 )
    {
    $this->__lan__msg_deny = 'Access is denied!' ;
    $this->__lan__msg_unactive = 'The poll is inactive!' ;
    $this->__lan__msg_block = 'The poll is blocked!' ;
    $this->__lan__msg_errorStartTime = 'Voting has not started!' ;
    $this->__lan__msg_errorEndTime = 'Voting has ended!' ;
    $this->__lan__pollTitle = 'Poll' ;
    $this->__lan__resultLinkTitle = 'View result' ;
    $this->__lan__question = 'Question' ;
    $this->__lan__msg_submitVote = 'vote ...' ;
    $this->__lan__msg_voted = 'Duplicate vote.' ;
    $this->__lan__msg_thankYou = 'Thank you for voting.' ;
    $this->__lan__msg_totalVote = 'Total Votes' ;
    $this->__lan__msg_vote = 'votes' ;
    $this->__lan__msg_chooseAnswer = 'Please choose one option in order to vote.' ;
    $this->__lan__direction = 'ltr' ;
    $this->__lan__direction_r = 'rtl' ;
    $this->__lan__align = 'left' ;
    $this->__lan__align_r = 'right' ;
    $this->__lan__pageTitle = 'QartalOnline - ' ;
    $this->__lan__qartalonline = 'QartalOnline' ;
    $this->__lan__creatPollTitle = 'Create poll' ;
    $this->__lan__msg_privateResult = 'The poll result is private.' ;
    $this->__lan__pollResult = 'Poll result' ;
    $this->__lan__createdDate = 'Creation date' ;
    $this->__lan__startDate = 'Start date' ;
    $this->__lan__endDate = 'end date' ;
    $this->__lan__url = 'Url' ;
    $this->__lan__msg_error = 'error' ;
    $this->__lan__msg_checkError = 'Please choose one option in order to vote.' ;
    }
    }




    function getIpCheck()
    {
    if( $this->pInfo[0]['IPAllow'] != '' )
    {
    $this->getIpAllow();
    }
    elseif( $this->pInfo[0]['IPDeny'] != '' )
    {
    $this->getIpDeny();
    }
    }


    function getIpDeny()
    {
    $_userIp = ip2long( getIp() ) ;
    $_denyStatus = 0 ;

    foreach( explode( '|' , $this->pInfo[0]['IPDeny'] ) as $_ipDeny )
    {
    if( strpos( $_ipDeny , '-' ) )
    {
    list( $_ipDeny_start , $_ipDeny_end ) = explode( '-' , $_ipDeny ) ;

    if( $_userIp > ip2long( $_ipDeny_start ) && $_userIp < ip2long( $_ipDeny_end ) )
    {
    $_denyStatus = 1 ;
    break ;
    }
    }
    else
    {
    if( $_userIp == ip2long( $_ipDeny ) )
    {
    $_denyStatus = 1 ;
    break ;
    }
    }
    }

    if( $_denyStatus == 1 )
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_deny );
    }
    }




    function getIpAllow()
    {
    $_userIp = ip2long( getIp() ) ;
    $_allowStatus = 0 ;

    foreach( explode( '|' , $this->pInfo[0]['IPDeny'] ) as $_ipAllow )
    {
    if( strpos( $_ipAllow , '-' ) )
    {
    list( $_ipAllow_start , $_ipAllow_end ) = explode( '-' , $_ipAllow ) ;

    if( $_userIp < ip2long( $_ipAllow_start ) || $_userIp > ip2long( $_ipAllow_end ) )
    {
    $_allowStatus = 1 ;
    break ;
    }
    }
    else
    {
    if( $_userIp != ip2long( $_ipAllow ) )
    {
    $_allowStatus = 1 ;
    break ;
    }
    }
    }

    if( $_allowStatus == 1 )
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_deny );
    }
    }




    function getStatusCheck()
    {
    if( $this->pInfo[0]['Status'] == 0 )
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_unactive );
    }
    elseif( $this->pInfo[0]['Status'] == 2 )
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_block );
    }
    }



    function getDateCheck()
    {
    if( $this->pInfo[0]['StartDate'] == 0 || $this->pInfo[0]['StartDate'] <= date('Ymd') )
    {
    if( $this->pInfo[0]['EndDate'] != 0 && $this->pInfo[0]['EndDate'] <= date('Ymd') )
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_errorEndTime );
    }
    }
    else
    {
    $this->_showStatus = array( 0 , $this->__lan__msg_errorStartTime );
    }
    }



    function getPoll()
    {

    if( isset( $this->pInfo[0]['Title'] ) && $this->pInfo[0]['Title'] != '' )
    {
    $_title = getCleanOut( $this->pInfo[0]['Title'] , '11000000' );
    }
    else
    {
    $_title = $this->__lan__pollTitle ;
    }


    $_submit = '<div id="submit"><input type="submit" name="submit" id="pollsubmit" value="'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['ButtonText'] , '11000000' ).'"></div>';


    if( isset( $this->pInfo[0]['Results'] ) && $this->pInfo[0]['Results'] == '1' )
    {
    $_result = '<div id="result"><a href="/poll/result/'.$this->id.'/" target="_blank">['.$this->__lan__resultLinkTitle.']</a></div>';
    }
    else
    {
    $_result = '';
    }


    $_status='<div id="status"></div>';


    if( $this->styleType == 0 )
    {
    $_question = '<div id="question"><span>'.$this->__lan__question.' : </span>'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Question'] , '11000000' ).'</div>';
    }
    else
    {
    $_question = '<div id="question">'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Question'] , '11000000' ).'</div>';
    }


    $_answer = '';
    $keywords = '';
    foreach($this->pInfo as $PI)
    {
    if($PI['PollAnswerValue']!='')
    {
    $_answer .= '<div id="answer'.$PI['PollAnswerListing'].'" class="answer"><div class="atop"><input type="radio" name="pa" id="pa'.$PI['PollAnswerListing'].'" value="'.$PI['PollAnswerID'].'"><label for="pa'.$PI['PollAnswerListing'].'">'.getCleanOut( $PI['PollAnswerValue'] , '11000000' ).'</label><span></span></div><div class="abottom"><div id="chart'.$PI['PollAnswerListing'].'" class="chart"></div></div></div>';
    $keywords .= ','.str_replace( ' ' , ',' , $PI['PollAnswerValue'] );
    }
    }
    $_answer = '<div id="answer">'.$_answer.'</div>';


    $this->_keywords = $keywords .','.str_replace( ' ' , ',' , $this->pInfo[0]['Question'] ) ;
    $this->_description = $this->pInfo[0]['Question'] ;


    $_postParam='<input type="hidden" name="id" value="'.$this->id.'"><input type="hidden" name="type" value="'.$this->styleType.'"><input type="hidden" name="lan" value="'.$this->pInfo[0]['Language'].'">';


    $this->_htmlCode = '<form onSubmit="return getResult();" action="/poll/post" method="post" target="_blank">'.$_question.$_answer.$_postParam. $_status.$_submit.$_result.'</form>';

    $this->setTemp($_title);

    }



    function setStyle()
    {
    if( $this->styleType == 0 )
    {
    if( isset( $this->__lan__direction ) && $this->__lan__direction == 'ltr' )
    {
    $this->style = '<link href="/poll/file/css/style_ltr.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all">';
    }
    else
    {
    $this->style = '<link href="/poll/file/css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all">';
    }
    }
    else
    {
    if( isset( $this->pInfo[0]['CSS'] ) && $this->pInfo[0]['CSS'] != '' )
    {
    $symbol=array( '@<style[^>]*?>.*?</style>@siU' ,
    '@<script[^>]*?>.*?</script>@si' ,
    '@<\?php.*?\?>@siU' ,
    '@<[\/\!]*?[^<>]*?>@si' ,
    '@<![\s\S]*?--[ \t\n\r]*>@' ,
    '/<.*?>/' );
    $css = getCleanOut( getClean( preg_replace( $symbol , '' , $this->pInfo[0]['CSS'] ) , '1110000000' , '' ) , '1000110000' , "\t" );
    $this->style = '<style type="text/css">'.$css.'</style>';
    }
    else
    {
    list( $background , $question , $answer ) = explode( '-' , $this->pInfo[0]['Style'] ) ;
    $this->style = '<style type="text/css">@charset "utf-8";*{margin:0;padding:0;outline:0;font-family:Tahoma;}div{margin:auto;}a{text-decoration:none;cursor:pointer;direction:'.$this->__lan__direction.';}body{background:#'.$backgroun d.';font-size:12px;margin:0 auto;padding:1px;}.clear{float:none;clear:both;}#e rror{text-align:center;margin:50px auto;}#poll{text-align:'.$this->__lan__align.';direction:'.$this->__lan__direction.';}#question{color:#'.$question. ';font-weight:bold;}#question span{color:#F00;}#answer{padding:10px 0;color:#'.$answer.';text-align:'.$this->__lan__align.';}.answer{display:block;padding:1px ;text-align:'.$this->__lan__align.';}.answer input{vertical-align:middle;}.answer label{padding-'.$this->__lan__align.':3px;vertical-align:middle;direction:'.$this->__lan__direction.';}.answer span{font-size:10px;color:#888;}.atop{display:block;}.abotto m{width:100%;display:block;height:7px;float:none;c lear:both;}.chart{float:'.$this->__lan__align.';overflow:hidden;background-color:#039;height:4px;margin:3px;margin-bottom:0;-webkit-border-radius:4px;-moz-border-radius:4px;border-radius:4px;}#status{height:20px;font-size:11px;}.loader{background:url(/poll/file/image/loader.gif) no-repeat '.$this->__lan__align.';height:16px;padding-'.$this->__lan__align.':18px;color:#666;}.accept{color:#09 4;}.error{color:#F00;}#result{text-align:center;padding-bottom:5px;}#result a{color:#555;font-size:11px;}#submit{padding:5px 0;color:#000;text-align:center;}input[type=\'submit\']{color:#333;padding:4px 8px;margin:auto 5px;cursor:pointer;border:#CCC solid 1px;-webkit-border-radius:2px;-moz-border-radius:2px;border-radius:2px;background:#F3F3F3;}input[type=\'submit\']:hover,input[type=\'submit\']:focus{border-color:#999;-webkit-box-shadow:0 0 1px 0 #999;-moz-box-shadow:0 0 1px 0 #999;box-shadow:0 0 1px 0 #999;}input[type="submit"][disabled]{color:#999;border-color:#CCC;-webkit-box-shadow:none;-moz-box-shadow:none;box-shadow:none;}input[type="submit"][disabled]:hover{cursor:default;}</style>';
    }
    }
    }


    function setJS()
    {
    if( $this->page == 'poll' )
    {
    $this->js = '<script src="http://file.qartalonline.com/js/jquery/jquery-1.3.2.min.js"></script><script>function getResult(){var av=$(\'input:radio[name=pa]:checked\').val();var pi=$(\'input:hidden[name=id]\').val();if ($(\'input:radio[name=pa]:checked\').length){$(\'#status\').html(\'<div class="loader">'.$this->__lan__msg_submitVote.'</div>\');$.ajax({type:\'POST\',url:\'/poll/post\',data:{pa:av,id:pi,type:\'1\',lan:\''.$this->pInfo[0]['Language'].'\'},success:function(m){for(i=1;i<=15;i++){$(\'# pa\'+i).attr(\'disabled\',\'disabled\');}$(\'#poll submit\').attr(\'disabled\',\'disabled\');if(m==\' voted\'){$(\'#status\').html(\'<div class="error">'.$this->__lan__msg_voted.'</div>\').fadeIn(\'slow\');}else if(m==\'VoteWereRecorded\'){$(\'#status\').html(\' <div class="accept">'.$this->__lan__msg_thankYou.'</div>\').fadeIn(\'slow\');}else{var sr=(m).split(\'-\');var na=sr.length;var tp=sr[0];for(i=1;i<na;i++){var sa=(sr[i]).split(\'|\');var ai=(sa[0]);var ap=(sa[1]);var ac=(sa[2]);var pp=(100*ap/tp);$(\'#chart\'+ai).css(\'background-color\',ac);$(\'#chart\'+ai).animate({width:pp+\'% \'});$(\'#answer\'+ai).children(\'div\').children( \'span\').html(\'[\'+ap+\' '.$this->__lan__msg_vote.' - \'+Math.round(pp)+\'%]\');}$(\'#status\').html(\'<div class="accept">'.$this->__lan__msg_thankYou.'</div>\').fadeIn(\'slow\');$(\'#submit\').html(\''.$ this->__lan__msg_totalVote.' : \'+tp+\' '.$this->__lan__msg_vote.'\').fadeIn(\'slow\');}}});}else{ $(\'#status\').html(\'<div class="error">'.$this->__lan__msg_chooseAnswer.'</div>\').fadeTo(\'slow\',1,function(){setTimeout(fu nction(){$(\'.error\').fadeOut(\'slow\');},1000);} );}return false;}</script>';
    }
    else
    {
    $this->js = '';
    }

    }



    function getKeywords()
    {
    if( !isset( $this->_keywords ) )
    {
    $this->_keywords = 'قارتال,آنلاین,نظرسنجی';
    }

    if( !isset( $this->_description ) )
    {
    $this->_description = 'نظرسنجی';
    }


    $this->_key_dec = '<meta name="keywords" content="'.$this->_keywords.'" ><meta name="description" content="'.$this->_description.'">' ;
    }




    function setTemp( $_title , $_jsEnable = 1 )
    {
    $this->setStyle();
    $this->getAds();
    $this->getKeywords();

    if( $_jsEnable == 1 )
    {
    $this->setJS();
    }
    else
    {
    $this->js = '';
    }

    if( $this->styleType == 0 )
    {
    $_StartHtmlCode = '<!DOCTYPE HTML><html><head><meta charset="utf-8"><title>'.$this->__lan__pageTitle.$_title.'</title>'.$this->_key_dec.$this->style.$this->js.'</head><body><div id="bbody"><div id="top">'.$_title.'</div><div id="body"><div id="right"><div id="poll">';

    $_EndHtmlCode = '</div></div><div id="left"><div>'.$this->_ads.'</div></div><div class="clear"></div></div><div id="bottom"><a href="http://www.qartalonline.com" target="_blank">'.$this->__lan__qartalonline.'</a><span> - </span><a href="http://www.qartalonline.com/poll/" target="_blank">'.$this->__lan__creatPollTitle.'</a></div></div></body></html>';

    }
    else
    {
    $_StartHtmlCode = '<!DOCTYPE HTML><html><head><meta charset="utf-8">'.$this->_key_dec.$this->style.$this->js.'</head><body><div id="poll">';

    $_EndHtmlCode = '</div></body></html>';
    }



    $this->printOutputCode( $_StartHtmlCode.$this->_htmlCode.$_EndHtmlCode );
    }





    function setMsg()
    {
    if( $this->pInfo[0]['MsgDVoted'] != '' )
    {
    $this->__lan__msg_voted = $this->pInfo[0]['MsgDVoted'];
    }
    if( $this->pInfo[0]['MsgSubmitvote'] != '' )
    {
    $this->__lan__msg_thankYou = $this->pInfo[0]['MsgSubmitvote'];
    }
    }




    function startPoll()
    {
    $this->selectQuery();
    $this->getExist();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->setLanguage();
    $this->getIpCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->getStatusCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->getDateCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->setMsg();
    $this->getPoll();
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }



    function getAjaxResult()
    {

    $cArray = array( '#0078ff' , '#e46666' , '#f0a400' , '#a507d3' , '#44ae16' , '#127b91' , '#bb1bbd' , '#996e6b' , '#83a625' , '#cb4f78' , '#3386c0' , '#00d299' , '#e0a21e' , '#ff0000' , '#599c88' );
    $cCounter = 0;
    $SumAnswerPoints = 0;

    foreach( $this->pInfo as $PI ){

    if( !isset( $_result ) )
    {
    $_result = $PI['PollAnswerListing'].'|'.$PI['PollAnswerPoints'].'|'.$cArray[$cCounter] ;
    }
    else
    {
    $_result = $_result.'-'.$PI['PollAnswerListing'].'|'.$PI['PollAnswerPoints'].'|'.$cArray[$cCounter] ;
    }

    $cCounter++;

    $SumAnswerPoints = $SumAnswerPoints + $PI['PollAnswerPoints'] ;
    }

    $_result = $SumAnswerPoints.'-'.$_result ;


    $this->printOutputCode( $_result );

    }



    function getNormalResult()
    {

    $SumAnswerPoints=0;
    $i=1;
    $PollPercentage=0;
    $CharStyle='';
    $_chart='';
    $_startDate='';
    $_endDate='';
    $_url='';

    if( isset( $this->pInfo[0]['Title'] ) && $this->pInfo[0]['Title'] != '' )
    {
    $_title = $this->__lan__pollResult.' : '.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Title'] , '11000000' );
    }
    else
    {
    $_title = $this->__lan__pollResult;
    }

    foreach( $this->pInfo as $PI )
    {
    $SumAnswerPoints = $SumAnswerPoints + $PI['PollAnswerPoints'] ;
    }

    $keywords = '';
    foreach( $this->pInfo as $PI )
    {
    if( $SumAnswerPoints > 0 )
    {
    $PollPercentage = round( ( ( 100 * $PI['PollAnswerPoints'] ) / $SumAnswerPoints ) , 2 ) ;
    }

    $_chart .= '<div class="results"><div class="resultsAnswer">'.$i.'. '.getCleanOut( $PI['PollAnswerValue'] , '1100110000' , '--' ).'</div><div class="resultChart"><div class="chart'.$i.'" style="width:'.$PollPercentage.'%;"></div><div class="background"></div></div><div class="points"><span>'.$PI['PollAnswerPoints'].'</span> '.$this->__lan__msg_vote.'</div><div class="percentage">'.$PollPercentage.' %</div><div class="clear"></div></div>';
    $keywords .= ','.str_replace( ' ' , ',' , $PI['PollAnswerValue'] );

    $i++;
    }
    $_chart = '<div id="results">'.$_chart.'</div>';



    $this->_keywords = $keywords .','.str_replace( ' ' , ',' , $this->pInfo[0]['Question'] ) ;
    $this->_description = $this->pInfo[0]['Question'] ;


    $_question = '<div id="question"><span>'.$this->__lan__question.' : </span>'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Question'] , '11000000' ).'</div>';

    $_totalPoints = '<div id="totalPoints">'.$this->__lan__msg_totalVote.' : <span>'.$SumAnswerPoints.'</span> '.$this->__lan__msg_vote.'</div>';


    if( $this->pInfo[0]['Language'] == 0 )
    {
    $_createdDate = '<div id="createdDate">'.$this->__lan__createdDate.' : <span>'.Date_m2sh( $this->pInfo[0]['Created'] , '2' ).'</span></div>';
    }
    else
    {
    $data = substr( $this->pInfo[0]['Created'] , 0 , 4 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['Created'] , 4 , 2 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['Created'] , 6 , 2 );
    $_createdDate = '<div id="createdDate">'.$this->__lan__createdDate.' : <span>'.$data.'</span></div>';
    }


    if( isset( $this->pInfo[0]['StartDate'] ) && mb_strlen( $this->pInfo[0]['StartDate'] , 'utf-8' ) == '8' )
    {
    if( $this->pInfo[0]['Language'] == 0 )
    {
    $_startDate = '<div id="startDate">'.$this->__lan__startDate.' : <span>'.Date_m2sh($this->pInfo[0]['StartDate'],'2').'</span></div>';
    }
    else
    {
    $data = substr( $this->pInfo[0]['StartDate'] , 0 , 4 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['StartDate'] , 4 , 2 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['StartDate'] , 6 , 2 );
    $_startDate = '<div id="startDate">'.$this->__lan__startDate.' : <span>'.$data.'</span></div>';
    }
    }

    if( isset( $this->pInfo[0]['EndDate'] ) && mb_strlen( $this->pInfo[0]['EndDate'] , 'utf-8' ) == '8' )
    {
    if( $this->pInfo[0]['Language'] == 0 )
    {
    $_endDate = '<div id="endDate">'.$this->__lan__endDate.' : <span>'.Date_m2sh($this->pInfo[0]['EndDate'],'2').'</span></div>';
    }
    else
    {
    $data = substr( $this->pInfo[0]['EndDate'] , 0 , 4 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['EndDate'] , 4 , 2 ).'-'.substr( $this->pInfo[0]['EndDate'] , 6 , 2 );
    $_endDate = '<div id="endDate">'.$this->__lan__endDate.' : <span>'.$data.'</span></div>';
    }
    }


    if( isset( $this->pInfo[0]['Url'] ) && $this->pInfo[0]['Url'] != '' && $this->pInfo[0]['Url'] != 'http://' )
    {
    $_url = '<div id="url">'.$this->__lan__url.' : <a href="'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Url'] , '11000000' ).'" target="_blank">'.getCleanOut( $this->pInfo[0]['Url'] , '11000000' ).'</a></div>';
    }

    $this->_htmlCode = $_question.$_chart.$_totalPoints.$_createdDate.$_s tartDate.$_endDate.$_url;

    $this->setTemp( $_title );

    }




    function showResult()
    {
    $this->getExist();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->setLanguage();
    $this->getIpCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $status=$this->getStatusCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    if( $this->pInfo[0]['Results'] == '1' )
    {
    if( $this->styleType == 1 )
    {
    $this->getAjaxResult();
    }
    else
    {
    $this->getNormalResult();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage( $this->__lan__msg_privateResult );
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }

    }




    function vote($answerId)
    {
    $status = 'error';
    for( $i=0 ; $i<15 ; $i++ )
    {
    if( $answerId == $this->pInfo[$i]['PollAnswerID'] )
    {
    $status = 'accept';
    $this->pInfo[$i]['PollAnswerPoints']++;
    break;
    }
    }

    if( $status == 'accept' )
    {
    $query = 'UPDATE tools_pollanswers SET PollAnswerPoints=PollAnswerPoints+1 WHERE PollAnswerID='.$answerId ;
    $this->db->exec( $query );

    if( $this->pInfo[0]['Results'] == 1 )
    {

    if( $this->styleType == 1 )
    {
    $this->getAjaxResult();
    }
    else
    {
    $this->getNormalResult();
    }

    }
    else
    {
    if( $this->styleType == 0 )
    {
    $this->printErrorMessage( $this->__lan__msg_thankYou );
    }
    else
    {
    $this->printOutputCode( 'VoteWereRecorded' );
    }
    }
    }
    else
    {
    $this->printOutputCode( $this->__lan__msg_error );
    }
    }





    function getVote($answerId)
    {
    $this->selectQuery();
    $this->getExist();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->setLanguage();
    $this->getIpCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {
    $this->getStatusCheck();

    if( $this->_showStatus[0] == 1 )
    {

    $cookieName = 'QO__Poll'.$this->id ;
    $this->setMsg();

    // check kardane cooki
    if( isset( $_COOKIE[$cookieName] ) && $_COOKIE[$cookieName] == 1 && $this->pInfo[0]['CookieTime'] != 0 )
    {
    if( $this->styleType == 0 )
    {
    $this->printErrorMessage( $this->__lan__msg_voted );
    }
    else
    {
    $this->printOutputCode( 'voted' );
    }
    }
    else
    {
    $cookieTime = $this->pInfo[0]['CookieTime'] ;
    $cookieTime = $cookieTime * 86400 ;
    setcookie( $cookieName , 1 , time()+$cookieTime , '/' ) ;

    $this->vote( $answerId );

    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }
    }
    else
    {
    $this->printErrorMessage();
    }

    }




    function printErrorMessage( $msg = '' )
    {
    if( $msg == '' )
    {
    $msg = $this->_showStatus[1];
    }

    $this->_htmlCode='<div id="error">'.$msg.'</div>';

    $this->setTemp( $this->__lan__pollTitle , 0 );

    }




    function printOutputCode( $output )
    {

    echo $output;

    }




    function __destruct()
    {
    unset($this->db);
    }


    }
    ?>

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    کو والا من که سایتی ندیدم. منم دارم اولین سایتمو به زبان php طراحی میکنم

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط pcb20parse مشاهده تاپیک
    کو والا من که سایتی ندیدم. منم دارم اولین سایتمو به زبان php طراحی میکنم
    قرار بود سایت رو واسه همیشه ببندم واسه همین سایت بسته شده .
    ولی بخاطر مشاهده شما دو سه روز فعال میکنم.

  7. #87
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    چرا سایت بسته شد؟؟

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    سایت زیر شبیه همون سایته با امکانات محدود است
    http://www.qartalonline.ir

  9. #89
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    سن
    35
    پست
    39

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    خیلی عالیه خوش بحالتون منم اولین کارمو رو اینترنت گذاشتم اما هم سرعتش خیلی پایینه هم به دل خودم نشست البته خوب چیز زیادی هم نداره اما چون قراره عکس توش زیاد بزارم واقعا سرعتش واسم دغدغه شد میتونین کمکم کنید
    www.tazareh.ir

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    با مشخصات زیر هم میتونید وارد پنل کاربران شوید

    ایمیل : test@qartalonline.com
    رمز عبور : test
    حساب کاربری شما مسدود شده است.

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط fa.m2541367 مشاهده تاپیک
    خیلی عالیه خوش بحالتون منم اولین کارمو رو اینترنت گذاشتم اما هم سرعتش خیلی پایینه هم به دل خودم نشست البته خوب چیز زیادی هم نداره اما چون قراره عکس توش زیاد بزارم واقعا سرعتش واسم دغدغه شد میتونین کمکم کنید
    www.tazareh.ir
    ممنون .

    فعلا درگیر امتحانات هستم بعد امتحانات باشه کمکتون میکنم.

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    حساب کاربری شما مسدود شده است.
    حساب کاربری test آزاد شد.
    (این حساب با سایر حساب ها تفاوتی و محدودیتی ندارد.)

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    دوستانی که میخوان سایت رو بررسی کنند آدرس زیر به جای آدرس قبلی است.

    http://www.qartalonline.ir

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    حساب admin رو میشه لطف کنید ؟

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    حساب admin رو میشه لطف کنید ؟
    متاسفانه نمیتونم.
    حساب admin کاملا جداست و از این بخش کنترل نمیشه.

  16. #96
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: نظر شما درباره اولین سایتی که طراحی کردم

    بد نیست ! اما چیز خیلی خوبی که توش هست سرعت بالا اومدنش هست .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. در مورد سایتی که من برای اولین تجربه کاریم طراحی کردم نظر دهید
    نوشته شده توسط ghazanfar2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1393, 20:54 عصر
  2. گفتگو: نظرتون درباره وب سایتی که طراحی کردم چیه؟
    نوشته شده توسط golnouri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 09:42 صبح
  3. گفتگو: به نظر شما گرافیک این سایتی که طراحی کرده ام چگونه است؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 11:37 صبح
  4. گفتگو: اولین سایتی که طراحی کردم چطوره ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط aspismylove در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 21:27 عصر
  5. نظر شما درباره جداسازی اعلانات عمومی از تاپیکهای بخشها چیه؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •