نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص format

  1. #1

    تشخیص format

    من چه جوری تشخیص format یه fileرو بدم

  2. #2
    با سلام
    دوست عزیز لطفا کمی بیشتر توضیح بده منظورت چه فایلهایی هست؟؟؟
    صوتی؟ فیلم؟ اجرایی؟ عکس؟ و یا ؟؟؟؟

    مو فق باشی - صادق

  3. #3
    سلام

    یه راهش اینه که پسوند فایل رو بدست بیاری

    var
    format_file: string[4];

    format_file := AnsiUpperCase(ExtractFileExt(Filename) );

تاپیک های مشابه

  1. format در IDE
    نوشته شده توسط astudio در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 01:26 صبح
  2. تابع Format
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 12:42 عصر
  3. خصوصی سازی یک نوع format خاص برای برنامه خود
    نوشته شده توسط مهیار کرمی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 11:36 صبح
  4. تابع format
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 01:11 صبح
  5. فانکشن format را نمیشناسه
    نوشته شده توسط Alirezagoodarzi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •