نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: زبان برنامه نویسی IOS

  1. #1

    Question زبان برنامه نویسی IOS

    سلام ...
    به نظر شما بهترین زبان برای برنامه نویسی IOS چیه ؟
    زبانی که با API ای او اس نزدیک ترین تعامل رو داشته باشه ... !
    مثل Win32 برای ویندوز ...
    Java
    C++‎‎
    C#‎‎
    C++‎‎ Qt ...
    .... .... ....

  2. #2

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    سلام ...
    به نظر شما بهترین زبان برای برنامه نویسی IOS چیه ؟
    زبانی که با API ای او اس نزدیک ترین تعامل رو داشته باشه ... !
    مثل Win32 برای ویندوز ...
    Java
    C++‎‎‎
    C#‎‎‎
    C++‎‎‎ Qt ...
    .... .... ....

  3. #3

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    Objective-C

  4. #4

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک
    Objective-C
    از بین زبان های زیر ...

    Java
    C++‎‎‎‎
    C#‎‎‎‎
    C++‎‎‎‎ Qt

    کدوم بهتره (مثل win32 برای ویندوز .... یه همچین چیزی)

  5. #5

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    زبان برنامه نویسی iOS نامش هست :‌Objective-c و فریم ورک آن Cocoa Touch . اگر شما زبان خیلی شبیه بهش میخواهید و قابل استفاده در اون C/C++‎ بهترین هست! چون شما میتویند برای برنامه نویسی iOS هم Objective-c بنویسی و هم C/C++‎ بصورت همزمان!

  6. #6

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    نقل قول نوشته شده توسط (ehsan) مشاهده تاپیک
    زبان برنامه نویسی iOS نامش هست :‌Objective-c و فریم ورک آن Cocoa Touch . اگر شما زبان خیلی شبیه بهش میخواهید و قابل استفاده در اون C/C++‎ بهترین هست! چون شما میتویند برای برنامه نویسی iOS هم Objective-c بنویسی و هم C/C++‎ بصورت همزمان!
    مرسی احسان جان ... من میخوام از همون C++‎ استفده کنم !
    فقط محیط برنامه نویسیش چی هست (IDE)
    و البته C++‎ استاندارد هست یا فریمورک خواصی داره (البته کیوت نباشه ... بجز کیوت)

  7. #7

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    محیط اون xcode هستش می تونی از سایت developer.apple.com دانلود کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    سلام دوست عزیز همین طور که دوستان گفتن زبانه برنامه نویسی محصولات اپل object-c هستش و محیط اون xcode که اخرین ورژن اون 4.6.1 . ولی اینو باید اضافه کنم که فقط روی osx اجرا می شن و هیچ نسخه ویندوزی یا لینوکسی ندارن

  9. #9

    نقل قول: زبان برنامه نویسی IOS

    دوست عزیز قبل از شروع به یادگیری این زبان در خصوص Apple Developer License تحیق کنید زیرا جهت ارائه نرم افزار خود باید اکانت یکساله از اپل خریداری کنید که مبلغ آن 99 دلار در سال می باشد
    همچنین جهت خرید اکانت نیاز به Cradit Card دارید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



تاپیک های مشابه

  1. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  2. زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:02 صبح
  3. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح
  4. انتخاب زبان برنامه نویسی(فوق العاده فوری)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •