نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برنامه نویسی برای Windows Phone

  1. #1

    Question برنامه نویسی برای Windows Phone

    سلام بچه ها ...
    چطور برنامه نویسی برای ویندوز فن 8 رو شروع کنم ؟
    داخل ویژوال اسادیو که نمیشه ...
    یه راهنمایی میکنید ... !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    اگه داخل vs نشه پس کجا میشه ؟؟؟

    بعد نصب vs 2012 میری اینجا ( یا بدون نصب )
    https://dev.windowsphone.com/en-us/downloadsdk
    و windows phone sdk 8 رو دان می کنی و بعد به لیست پروژه های vs اضافه میشه به همین سادگی.

    کتاب خوب برای شروع هم Microsoft Press ebook Programming Windows Phone 7 کتاب خوبیه و رایگانه و می تونی دانلودش کنی.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    اگه داخل vs نشه پس کجا میشه ؟؟؟

    بعد نصب vs 2012 میری اینجا ( یا بدون نصب )
    https://dev.windowsphone.com/en-us/downloadsdk
    و windows phone sdk 8 رو دان می کنی و بعد به لیست پروژه های vs اضافه میشه به همین سادگی.

    کتاب خوب برای شروع هم Microsoft Press ebook Programming Windows Phone 7 کتاب خوبیه و رایگانه و می تونی دانلودش کنی.
    خب زبان برنامه نویسیش چیه ؟ C++‎ یا C#‎ یا ... ؟
    از فریمورک استفاده میکنه ؟
    برنامه نویسیش با ویندوز فرق داره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    زبان که همچی
    C++‎[native,mamaged],C#‎,F#‎,VB.NET


    از .Net استفاده میکنه + xml برای دیزاین ( البته می دونم فریم ورک نیس )

    چون دات نت هست کلاسها اکثرا دردسرس هست و فرقی نداره اما اگه بخای از قابلیت های خاص ویندوز فون (بلوتوث،اس ام اس،دوربین) استفاده کنی خوب مشخصا کلاسهای خاص خودشو داره

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    زبان که همچی
    C++‎[native,mamaged],C#‎,F#‎,VB.NET


    از .Net استفاده میکنه + xml برای دیزاین ( البته می دونم فریم ورک نیس )

    چون دات نت هست کلاسها اکثرا دردسرس هست و فرقی نداره اما اگه بخای از قابلیت های خاص ویندوز فون (بلوتوث،اس ام اس،دوربین) استفاده کنی خوب مشخصا کلاسهای خاص خودشو داره
    خب C++‎ چی ؟ Win32 میشه ؟
    میشه از API همین ویندوز استفاده کرد ؟
    فکر نکنم فرقی داشته باشه ! (برای ویندوز 8)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    این sdk مسخره وینفون 8 میگه لزوما باید رو کامپیوترت ویندوز 8 داشته باشی ...
    نمیشه رو ویندوز 7 ، SDK وینفون8 رو بزنیم؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    رو ویندوز 7 فقط میشه نسخه windows phone sdk 7 ,7.5, 7.8 رو نصب کرد
    برای وین فون 8 باید ویندوز 8 داشته باشی حتما...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    این هر کاری میکنم واسه اینکه بتونم برنامه رو گوشیم دیباگ کنم گیر داده که باید اکانت دولوپر ثبت کنی و 99 دلار هم پیاده شی
    راه بهتری نداریم ؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    خیر هیچ راهی نیست باید گوشیتون توسط خود ماکروسافت انلاک بشه که در حال حاضر هیچ راهی نیست.
    مگر اینکه یک نفر رو پبدا کنید که گوشیش رو انلاک کرده باشه و به کمک اون بیاید و کوشیتون رو انلاک کنید ( هر اکانت دولوپر امکان انلاک 2 گوشی رو میده - با کمک اکانت یه نفر دیگه گوشیتون انلاک میشه)

    برای اطلاعات بیشتر از این سایت کمک بگیرید:
    انجمن ویندوز فون

    اینجا کسانی هستن می تونن امکان انلاک کردن رو براتون فراهم کنن ...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    برنامه های ویندوز فون 7 توی ویندوز فون 8 بالا میاد ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rk مشاهده تاپیک
    برنامه های ویندوز فون 7 توی ویندوز فون 8 بالا میاد ؟
    بله هیچ مشکلی نیست اما برعکس این قضیه امکان پذیر نیست ...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار نیلوفر66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خونه
    پست
    175

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    برای انجمن ویندوز فون تشکر

  13. #13
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: برنامه نویسی برای Windows Phone

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    این هر کاری میکنم واسه اینکه بتونم برنامه رو گوشیم دیباگ کنم گیر داده که باید اکانت دولوپر ثبت کنی و 99 دلار هم پیاده شی
    راه بهتری نداریم ؟؟؟؟
    این طور نیست. اولا اکانت Developer از آبان ماه تا کنون 19 دلار شده. ثانیا، کافیه یک اکانت مایکروسافت (مثلا اکانت ایمیل در outlook.com ، hotmail.com ، msn.com و ...) داشته باشید و موقعی که میخواهد برنامه را پابلیش کنید یا دیباگ کنید یک بار با اون نام کاربری (آدرس ایمیل) و کلمه عبور لاگین کنید. خودش یک اکانت رایگان چند ماهه به شما اختصاص میده. موقعی هم که یک گوشی ویندوز فون رو به PC متصل کنید Error ای که در ویژوال استودیو میده مبنی بر اینکه گوشی باید Developer Unlock شود حاوی یک لینک به یک صفحه در سایت مایکروسافت است که نحوه انجام کار فوق رو توضیح داده. اونجا هم از همون اکانت می توانید استفاده کنید.
    در ضمن اگر دانشجو یا دانش آموز باشید با طی مراحل ذکر شده در سایت DreamSpark.com می توانید به کلیه محصولات مایکروسافت دسترسی رایگان (با لایسنس کد معتبر! که خودشون در اون سایت میدن) داشته باشید. اکانت اون سایت رو اگر Validate کنید اون 19 دلار رو هم لازم نیست پرداخت کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه نویسی برای Windows Phone و Windows Mobile با وی بی . نت
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 13:44 عصر
  2. سوال: نحوه کد نویسی برای Windows Phone 7 در ویژوال استودیو 2010
    نوشته شده توسط DoDoklak در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 10:34 صبح
  3. برنامه نویسی برای خانواده windows mobile
    نوشته شده توسط administors در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 12:29 عصر
  4. برنامه نویسی برای Windows در C++‎
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 19:51 عصر
  5. برنامه نویسی برای Windows Mobile
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •