نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد برنامه ای برای پسورد گذاری روی لینک های دانلود

  1. #1

    ایجاد برنامه ای برای پسورد گذاری روی لینک های دانلود

    با سلام خدمت تمامی عزیزان

    ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم ایا میشه اسکریپت نوشت که مثلا" لینکی دانلودی بهش داده بشه به نام این لینک sitename.com/1 رو وارد این اسکریپت کنیم و به نرم افزار دستور داده بشه که از این صفحه هر لینکی وارد شد از یوزر درخواست یوزر و پسورد کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایجاد برنامه ای برای پسورد گذاری روی لینک های دانلود

    با سلام
    بله میشه،ما در کد زیر چک می کنیم اگر یوزرنیم و پسورد مساوی با ادمین بود بیا فایل images_on.pdf را دانلود کن.در غیر اینصورت پیغامی برای کاربر چاپ کن.
    موفق باشید.
    if($_SERVER['PHP_AUTH_USER']=='admin' && $_SERVER['PHP_AUTH_PW']=='admin'){
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="images_on.pdf"');
    readfile('images_on.bmp');
    }else{
    header('WWW-Authenticate: Basic realm="My Realm"');
    header('HTTP/1.0 401 Unauthorized');
    echo 'Text to send if user hits Cancel button';
    exit;
    }

  3. #3

    نقل قول: ایجاد برنامه ای برای پسورد گذاری روی لینک های دانلود

    با سلام

    خوب درسته ولی مشکل این کد اینه که الان باید لینک دانلود رو بهش بدید به صورت کامل نه لینک پوشه من میخوایم کل محتوای پوشه رو بخونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایجاد برنامه ای برای پسورد گذاری روی لینک های دانلود

    سلام،میتوانید از تو هاستتون بر روی پوشه ها رمز بگذارید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 12:05 عصر
  2. برای قفل گذاری روی برنامه هاتون
    نوشته شده توسط handvbnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 17:18 عصر
  3. پسورد گذاری روی برنامه با استفاده از رجیستری
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 13:06 عصر
  4. مشکل در نوشتن برنامه ای برای اجرا بر روی یک هاست
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 08:18 صبح
  5. پسورد گذاری روی فایل های اجرایی
    نوشته شده توسط sinpin در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1383, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •