نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مرتب سازی ( sort کردن)

  1. #1

    مرتب سازی ( sort کردن)

    سلام
    2 تا مشکل دارم
    1- با چه تابعی متدی ... میتونم مرتب سازی را انجام بدم به صورت پیش فرض در سی شارپ چیزی وجود دارد یا خودم باید بسازم چیزی ؟

    2 -
    من یه سری لینک دارم
    مثلا اینجوری میخوام مرتب بشن یعنی براساس قسمت اخر لینک ، لنک ها بر اساس حروف مرتب بشوند
    قسمت اول لینک ها هم که تو مثال مشخصه چجوری مرتب شدن

    یعنی بهتره اینجوری بگم که بخوایم اولویت بندی بکنیم اولیت قسمت اخر لینک در درجه ی اول و الویت قسمت اول لینک در درجه ی دوم مهمه برای مرتب شدن

    الان کسی میتونه کمک کنه راهنمایی کنه نظری چیزی دارین ؟
    من دفعه اوله با این چنین چیزی روبرو شدم کسی اگر نظری دارد لطفا کمکم کند

    اینم مثال :

    http://www.AAA.com/Sam
    http://www.DDD.com/Sam
    http://www.EEE.com/Sam
    http://www.NNN.com/Sam

    http://www.BBB.com/Samp

    http://www.CCC.com/Sampl

    http://www.DDD.com/Sample

    http://www.AAA.com/X

    http://www.CCC.com/Y

    http://www.ZZZ.com/Z


    با تشکر از وقتی که گذاشتید
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مرتب سازی ( sort کردن)

    همه کالکشن ها در .نت یک متدی به اسم sort دارند.

  3. #3

    نقل قول: مرتب سازی ( sort کردن)

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    همه کالکشن ها در .نت یک متدی به اسم sort دارند.
    ممنون از پاسختون
    تا اونجاش درست ولی این مورد 2 که من گفتم را میشه بگید چجوری الویت بندی مد نظرم را روی استرینگ مد نظظر انجام بدم ؟
    خوب اولش که میام از استرینگ کلیه ی لینک ها را استخراج میکنم میریزم تو یه ارایه
    بعد این ارایه را قسمت اخرش را هم مرتب کردم
    حالا به قسمت اول لینک ها که میرسم به مشکل میخورم همه دوباره قاطی پاطی میشه !!!

  4. #4

    نقل قول: مرتب سازی ( sort کردن)


    List<string> links = new List<string>();
    links.Add("http://www.CCC.com/sSampl");
    links.Add("http://www.CCC.com/fSampl");
    links.Add("http://www.CCC.com/uSampl");
    links.Add("http://www.CCC.com/aSampl");

    listBox1.DataSource = links.OrderBy(item => item.Split('/').LastOrDefault()).ToList();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دستور مرتب سازی (Sort) در دلفی؟؟
    نوشته شده توسط ms.nazeri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 22:44 عصر
  2. چرا Bubble sort مرتب سازی in-place هست؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 03:46 صبح
  3. آیا adodc یا دیتا گرید امکان مرتب کردن یا sort کردن را دارد؟
    نوشته شده توسط hani bageri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 14:07 عصر
  4. مرتب سازی با مشخص کردن حرفها
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 15:49 عصر
  5. الگوریتم مرتب سازی سریع(quick sort)
    نوشته شده توسط zahra11 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •