نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قرار دادن برنامه در Startup ویندوز با کد نویسی!

  1. #1

    قرار دادن برنامه در Startup ویندوز با کد نویسی!

    با سلام
    چیجوری میشه که یه برنامه رو با کد نویسی در Startup قرار داد؟
    البته میدونم که باید یه تغییراتی تو کلید رجیستری Run (البته کل مسیرش یادم نیست!) بدیم ولی من اطلاعاتم در این زمینه ناقصه!
    اگه میشه کسی در این زمینه کمکم کنه؟
    متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    می توانی با این مثالی که اینجا گذاشتم توی پوشه Sturtup یک ایکون بسازی. در نتیجه در sturtup قرار می گیرد. :wink:

    البته این هم خودش یه روشه :

  3. #3
    اینم یه که با دستکاری در ریجیستری کار مورد نظر شما را انجام میده :P

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    آقا ممنون برنامه جالبی بود بدرد خورد. :lol: :wink:

  5. #5
    For Putting Your Program To Startup Yuo Must To Add This Code To Form_Load() :D

    '
    dim reg as object
    Set reg=createobject("wscript.shell") OK
    reg.regWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run" , "Enter Your EXE Path


    Bye

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز لطفا کدهایی رو که ارائه میدی مرتب کن
    خیلی سخت نیست

  7. #7
    سلام جناب Typisch_VB6 کد شما یه مشکل کوچیک داره که اینجا بر طرف شده :wink:

    Dim reg As Object
    Set reg = CreateObject("wscript.shell")
    reg.regWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run\" & App.ProductName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"



    در واقع در متد RegWrite شی WshShell باید مسیر را از کندو تا ورودی سر هم بنویسید :D

  8. #8

    آقا ممنون که گفتی

    :wink:

تاپیک های مشابه

  1. فرم StartUp ایراد می گیرد
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:38 عصر
  2. Startup
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 00:10 صبح
  3. کار با StartUp
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 00:15 صبح
  4. مشکل دسترسی به شاخه ی Startup
    نوشته شده توسط adaman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 00:31 صبح
  5. کدام وقفه در startup....
    نوشته شده توسط Argonod در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1385, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •