نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    سلام . چه طوری میشه مثل عکس زیر باتن در گرید قرار داد و برای هر رکورد ؟

    بعد چطوری میشه کد براش قرار بدم برای Delete کردن رکورد ها
    http://redup.ir/82720946592907464064.gif

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    وقتی که اطلاعات جدول رو به گرید بایند کردی
    پروپرتی Columns گرید
    قسمتی بنام
    columntype است از لیست گزینه
    DataGridViewButtonColumn
    را انتخاب میکنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    درسته ، Button قرار میدم ،اما می خوام بدونم چهطوری بهش عکس قرار بدم ، مثلا عکس که گذاشتم

    بعد چه طوری براش کد بنویسم ؟ یعنی بگم اون سطر رو پاک کنه !؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    خبری نیست !؟ ؟! ؟! کسی نمی دونه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    نوع ستون رو DataGridViewImageColumn قرار بده.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    بعد چه طوری براش کد بنویسم ؟ یعنی بگم اون سطر رو پاک کنه !؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چگونه باتن در گرید قرار دهیم

    توی رویداد CellContentClick چک کن که ببین همون ستون رو کلیک کرده یا نه و بعد کدتو بنویس به صورت زیر :
    Private void CellContentClick(..., ...)
    {
    if(e.ColumnIndex == dgvList.Columns["Delete"].Index)
    {
    // Your code...
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه بازی آنلاین در وب سایت خود قرار دهیم
    نوشته شده توسط mohsen.gb20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1387, 18:04 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 10:10 صبح
  3. چگونه در textbox خط دوم را در آرایه قرار دهیم
    نوشته شده توسط radikal5 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 15:03 عصر
  4. چگونه کنار زیر منوهای یک منو در ویژوال بیسیک عکس قرار دهیم
    نوشته شده توسط sepahbod در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1385, 19:43 عصر
  5. چگونه فایلها را در داخل فایل exe قرار دهیم
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 18:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •