نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    قبل از اینکه ویندوز عوض کنم کامل کار میکرد
    ولی الان خطا میده
    البته بانکمو از اول درست کردم و جای بعضی ستون هاش عوض شده. ایراد از این نیست؟؟؟

    string sql = "insert into home (ID,Name,Family,Mother,IDMother,Father,IDFather,Os  tan,City,Rosta,Bimarestan,Pic,Password,Addres,Birt  hday,Sex) ";
    sql += "values('{0}' , '{1}' , '{2}' , '{3}', '{4}' , '{5}' , '{6}' , '{7}', '{8}', '{9}', '{10}', '{11}', '{12}', '{13}','{14}', {15}";
    sql = string.Format(sql,txtid.Text, txtname.Text, txtfamily.Text, txtmother.Text, txtidmother.Text, txtfather.Text, txtidfather.Text, txtostan.Text, txtshahr.Text, txtrosta.Text, txtbimarestan.Text, txtimage.Text, txtpass.Text, txtadres.Text, txtdate.Text, comboBox1.SelectedIndex.ToString());

  2. #2

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    ایدی نوعش چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    والا int بود دیدم هی خطا میده. همه رو کردم nvarchar بازم خطا میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    سلام.
    کمبو خودتون رو بصورت زیر اصلاح کنید( در واقع ToString رو از اخرش بردار ).
    comboBox1.SelectedIndex

    اگر مشکل رفع نشد. کد و خطای رخ داده رو بذارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    error.jpg

    این خطارو میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    859

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

     sql += "values('{0}' , '{1}' , '{2}' , '{3}', '{4}' , '{5}' , '{6}' , '{7}', '{8}', '{9}', '{10}', '{11}', '{12}', '{13}','{14}', {15}";

    با
     sql += "values(@p1 , @p2 , @p3 , @p4,@p5 , @p6 , @p7 , @p8, @p9,@10,@p11,.....}";

    تغییر بده ببین خطا میگیرد

  7. #7

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    سلام
    این ارور مشکل اسکریپت هست
    2 راه داری کوئری تو بعد از خط string .format مقدار دهی میشه این کوئری رو بزار ببینیم مشکلش چیه یا کوئری رو توی خود برنامه sql اجرا کن خودش مشکلشو نشون میده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    دوستان درست شد ولی حالا یه پیغام خطای دیگه میده

    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: خطای این کد چیه؟ درح دز sql

    درست شد بچه ها. مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای پایگاه داده #C، مشکل این کد چیه؟
    نوشته شده توسط Atiyeh1370 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 18:23 عصر
  2. سوال: مشکل این کد چیه؟ خطای عجیبی صادر میشه.
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 21:53 عصر
  3. خطای این کد در گزارش بین 2 تاریخ
    نوشته شده توسط hbkor در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1383, 11:00 صبح
  4. این پیغام چیه؟
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 20:38 عصر
  5. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •