نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر رنگ نوشته های ستون Listview

  1. #1

    تغییر رنگ نوشته های ستون Listview

    سلام دوستان
    چطور میشه مثلا نوشته های ستون سوم لیست ویو را تغییر رنگ داد؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 07 اسفند 1395 در 06:10 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: تغییر رنگ نوشته های ستون لیست ویو ؟؟

    فکر کنم کامپوننت های خود VB همچین قابلیتی ندارن (من که ندیدم)
    هم نگارش 5 و هم نگارش 6 از Microsoft Windows Common Controls ندیدم همچین قابلیتی ارائه بدن
    اگه برات مهمه احتمالا باید از کامپوننت های دیگه استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: تغییر رنگ نوشته های ستون لیست ویو ؟؟

    سلام علیکم
    همانطور که آقا صابر هم اشاره کردن کامپوننت های وی بی این امکان را ندارن، ListView در ابزار کدجاک این قابلیت رو داره

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ نوشته های ستون لیست ویو ؟؟

    ListView1.ListItems(1).ListSubItems(2).ForeColor = vbRed

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:53 عصر
  2. سوال: چطور رنگ پشت زمینه سطرهای لیست ویو رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 20:21 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 23:19 عصر
  4. تغییر دادن رنگ نوشته های یک ComboBox در حالت Disable
    نوشته شده توسط saghari در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1384, 16:53 عصر
  5. تغییر رنگ نوشته قسمتی از متن MessageBox
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •