نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل عدم نمایش رکوردها در استفاده از کلاس در entity framfwork؟

  1. #1

    دلیل عدم نمایش رکوردها در استفاده از کلاس در entity framfwork؟

    من می خواهم رکوردهایی را که از join دو جدول بدست می آید داخل یک کلاس بریزم وسپش در datagridview نمایش دهم نمیدونم چرای رکورد های من داخل bindingsource ریخته می شود و حتی داخل datagridview نیز ریخته می شود ولی چیزی نمایش نمی دهد
    در کد زیر یک فیلد int و یک فیلد string را داخل یک لیست از کلاس ریختم

    class classman
    {
    public int id;
    public string name;
    }
    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    testtelContext db = new testtelContext();
    List<classman> qry = (from p in db.firstlasts
    join i in db.firstnames
    on p.Idfname equals i.Idfname
    select new classman
    {
    id = p.idfl,
    name = i.fname

    }).ToList();
    BindingSource bs = new BindingSource();
    bs.DataSource = qry;
    dataGridView5.DataSource = bs;
    }


    و این عکس در زمان اجرا که نشان می دهد داخل bindigsource اطلاعات ریخته شده
    400.jpg

    با مثال های دیگه هم تست کردم باز هم همین مشکل رو داره
    آیا راه حلی هست که join یک جدول را داخل کلاس ریخت (بدون استفاده از anonymous)
    می خواهم خروجی لیستی از کلاس باشد
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: دلیل عدم نمایش رکوردها در استفاده از کلاس در entity framfwork؟

    درون کلاسی که نوشتی ، Id , Name را به صورت پراپرتی در بیار درست میسه.

    class classman
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    }
    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    testtelContext db = new testtelContext();
    List<classman> qry = (from p in db.firstlasts
    join i in db.firstnames
    on p.Idfname equals i.Idfname
    select new classman
    {
    Id = p.idfl,
    Name = i.fname
    }).ToList();
    BindingSource bs = new BindingSource();
    bs.DataSource = qry;
    dataGridView5.DataSource = bs;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 26 فروردین 1392 در 03:34 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 11:16 صبح
  2. مبتدی: عدم نمایش گزارش هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط solaleh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:13 عصر
  3. عدم نمایش فایل فلش استفاده شده در برنامه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 10:47 صبح
  4. عدم نمایش رکوردها در listbox
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 08:28 صبح
  5. عدم نمایش تصاویر با استفاده از تگ <iframe>.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •