نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه ی مدیریت کتابخانه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار arefane
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ?!
    پست
    18

    Unhappy برنامه ی مدیریت کتابخانه

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    من یه برنامه ی مدیریت کتابخانه ی خیلی ساده به صورت گرافیکی نوشتم ( البته هنوز کامل نیست )
    این برنامه هیچ خطای دستوری نداره ، اما موقع کامپایل ارور میده که من هرچی خوندم متوجه نشدم ارورش واسه چیه دقیقا ... برنامه رو هم دیباگ کردم، اما بازم سر در نیاوردم واسه چی داره ارور میده...

    ظاهرا به کدهایی که موقع اضافه کردن عناصر گرافیکی به صورت خودکار ساخته میشن ایراد میگیره... ارور هم مربوط میشه به فرم اصلی برنامه که اسمش MainForm هست.

    من برنامه رو به طور کامل ضمیمه کردم، دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنن ، ممنون میشم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران - باراجين
    سن
    31
    پست
    56

    نقل قول: برنامه ی مدیریت کتابخانه

    یه نگاه بکن http://stackoverflow.com/questions/6...va-netbeans7-0 بدرد میخوره البته برای شما به خط 299 گیر میده که JLabel2 هست فک کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: برنامه ی مدیریت کتابخانه

    برنامتون رو دیدم
    مشکل اینجا بود که شما اومدی فونت jLabel2 رو به سایز فونت jLabel2 بایند کردید(این یعنی ۲ تا اشتباه، اشتباه اول اینه که فونت و سایز فونت دو تا تایپ کاملا متفاوت هستن، اینا رو نمیتونی به هم cast کنی، واسه همین هی ClassCastException میداد، دوم اینکه (البته این اشتباه باعث نیمشه که برنامه ران نشه) معمولا وقتی بایند میکنن، فونت jLabel2 رو به فونت یه کامپوننت دیگه بایند میکنن، یا حداقل یه چیزی غیر از خود اون کامپوننت)

    واسه اینکه برنامه ران بشه، کافیه برید روی jLabel2 راس کنید و برید به: Bind ->font
    بعد تو قسمت Binding Expression به جای font.size بنویسید font(این یعنی اینکه مقدار فیلد font مربوط به jLabel2 رو از کامپوننت jLabel2 و فیلد font بخونه، البته بالاتر گفتم، بهتره source یه کامپوننت دیگه باشه)

  4. #4

    نقل قول: برنامه ی مدیریت کتابخانه

    jLabel2 رو حذف کن و یک JLabel دیگه به جاش قرار بده. اینطوری به احتمال خیلی زیاد درست میشه.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: برنامه مدیریت کتابخانه همراه با بانک
    نوشته شده توسط jaafar1363 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 23:51 عصر
  2. چگونه برنامه مدیریت کتابخانه رو تحت شبکه کنم
    نوشته شده توسط Fery666 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 11:30 صبح
  3. برنامه ی یک کتابخانه کوچک
    نوشته شده توسط adele_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:37 عصر
  4. نیاز به یه برنامه برای مدیریت مقالات و اخبار؟!!
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •