صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 80 از 80

نام تاپیک: بیایید جاوا را از ابتدا و به کمک هم بیاموزیم

  1. #41
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom
    با سلام به اساتیت محترم
    من احساس می کنم که خیلی داریم تند حرکت می کنیم. من که امروز می گم دارم جاوا می خونم اگر کسی از من بپرسه چرا جاوا خوب برو بیسیک بخون اصلا الان #C مد شده و خیلی هم قوی هست چرا نمی ری اون کار کنی اصلا ژ++C که دیگه اخرشه با هاش سیستم عامل می نویسن اصلا همین جاوا رو می گن با C++‎ نوشتن خوب برو اونو کار کن، من چی بگم؟ چه جوری از هدفم دفاع کنم؟ بگم جاوا چیه؟ یک جایی در اندونزی؟!
    از دوستان خواهش دارم که در باره فهرست زیر به سادگی و اختصار و اون چیزی که خودشون فهمیدن به منهم یاد بدن. واقعا دعاتون می کنم اگر به من بگین مفاهیم زیر در جاوا که میگن یعنی چه؟
    1:Simplicity سادگی
    2.Object Oriented شیئی گرایی
    3.Distributed توزیع پذیری
    4.Robust پرقدرت
    5.Secure امنیت
    6.Portable قابل جابجایی
    7.Flexible انعطاف پذیری
    9.Interpreted تفسیر کنندگی
    10.Multithreaded موازی عمل
    11.Dynamic پویا بودن
    12.Applet برنامک
    13.Servlet
    14.Beans
    java script همون جاوای خودمونه یا از خانواده جاواست
    16. JDK, JRE
    اینجوری تازه می تونم بفهم که اصلا جاوا بدرد کار من میخوره یا نه یا برم یک چیزه دیگه یاد بگیرم مثلا C#‎ که الان بد روی بورس. البته لازم به ذکر که C omega هم اومده برای ویندوز 64 بیتی.
    امان از این MicroSoft :D
    با سلام
    قرار شد که به عنوان اطلاعات پیش فرض همان ای بوک موجود روی همین سایت ( مطرح شده در پستهای اول ) را به عنوان رفرانس بپذیریم و تقریبا بیشتر این مطالب در آنجا بیان شده اند.

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    هدف => زبان برنامه نویسی
    با سلام
    سعی می کنیم با همین هدف ادامه دهیم .

  3. #43
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Lightbulb

    با سلام
    یکی از اساسی ترین کارها در جاوا ایجاد اشیا از کلاسها است .
    هنگامی که یک شیی ایجاد می شود برنامه جاوا اعمال زیر را انجام می دهد :
    • حافظه اصلی را به متغیرهای شیی اختصاص می دهد .
    • شیی را به کد متدهای خود پیوند می دهد.
    • اگر کلاسی که شیی از ان ایجاد شده است دارای سازنده ای باشد سازنده را اجرا می کند
    • آدرس شروع ذخیره داده های شیی ( یک اشاره گر ) را به برنامه باز می گرداند.

  4. #44
    من خودم یک سؤال دارم !! چه طور می توان مسنجری برای سایت قرار داد که باز دیدکنده سؤال یا نظر خود را در آن نوشته و پس از فرستادن مطالبش اتوماتیک و بلافاصله در سایت ما قرار گیرد. پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    دوست عزیز pywsite لطفا پست بی معنی نکن !

    در ضمن اون چیزی که شما می گید بهش مسنجر سایت نمی گن !

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    خوب یعنی پیشنهاد و سوالات من به هیچ دردی نمی خورد. همه بعنوان پیش فرض در کتاب هست.
    واقعا راست میگی پس من برم کتاب بخونم بهتره. کاش قبل از اینکه وارد این تالار می شدیم از مون تست پیش نیاز این تالارو می گرفتن. من اصلا نوفهمم.
    آخرین ویرایش به وسیله javaphantom : سه شنبه 09 اسفند 1384 در 21:42 عصر

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    سوال: چه جوری می تونیم کاری کنیم که فقط یک باز از یک کلاس نمونه بتوان تعریف کرد؟
    راهنمای singelton pattern
    سوال : چه گونه می توان کاری کرد که بتوان اصلا از یک کلاس هیچ نمونه ای تعریف نکرد؟

  8. #48
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom
    خوب یعنی پیشنهاد و سوالات من به هیچ دردی نمی خورد. همه بعنوان پیش فرض در کتاب هست.
    واقعا راست میگی پس من برم کتاب بخونم بهتره. کاش قبل از اینکه وارد این تالار می شدیم از مون تست پیش نیاز این تالارو می گرفتن. من اصلا نوفهمم.
    با سلام

    چه زود بهتون برمی خوره !
    به خاطر این این حرفو زدم که زیاد گیر مطالب نظری نباشیم و بتونیم همراه حرفایی که می زنیم مثالای عملی برنامه نویسی بزنیم !
    سوالای شما هم خیلی ارزشمند هستن به شرطی که خودتون شروع به طرح و حل اونا بکنین تا بقیه هم با اونا آشنا بشن.
    همه چیز هم به طور پیش فرض تو کتاب نیس ، فقط مطالب اساسی هستش .
    اگه از دست من ناراحت شده باشینم باید ببخشین

  9. #49
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط Pywsite
    من خودم یک سؤال دارم !! چه طور می توان مسنجری برای سایت قرار داد که باز دیدکنده سؤال یا نظر خود را در آن نوشته و پس از فرستادن مطالبش اتوماتیک و بلافاصله در سایت ما قرار گیرد. پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
    نقل قول نوشته شده توسط persianshadow
    دوست عزیز pywsite لطفا پست بی معنی نکن !

    در ضمن اون چیزی که شما می گید بهش مسنجر سایت نمی گن !
    با سلام
    احتمالا منظورشون یک Forum بوده !

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom
    سوال: چه جوری می تونیم کاری کنیم که فقط یک باز از یک کلاس نمونه بتوان تعریف کرد؟
    راهنمای singelton pattern
    سوال : چه گونه می توان کاری کرد که بتوان اصلا از یک کلاس هیچ نمونه ای تعریف نکرد؟
    با سلام
    میتونی برای ما تازه کارا یه کم بیشتر توضیح بدی

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    دوست عزیز سلام به من اصلا بر نخورد. می دونی چرا؟ چون من می خوام دونستهام رو کامل کنم.
    طرح سولات من از این نیست که من به آنها واقف نیستم فقط می خوام بیشتر یاد بگیرم. چون می دونم خیلی ها بیشتر از من بلد هستند.
    اما سوال من خیلی راحته. فرض کن یک کلای به نام MyClass داری و می خواهی هرکسی فقط بتونه یک بار از این کلاس یک نمونه تعریف کنه یعنی یک بار از این کلاس بتونه new کنه؟ چی کار می کنی؟ چه جوری جلوی طرفتو می گیری.؟
    دومیش انیکه فرض کن به طرفت اصلا اجازه ندی که بتونه از کلاست یک نمونه تعریف کنه؟ یعنی نتونه از کلاست new بکنه؟ جوابه اینو می دم تا بفهمی که چقدر کار آسونه. کلاستو از نوع private تعریف کن (constructore) منظورم دیگه هیچ کس نمی تونه از کلاست new بکنه.
    اما اولیش به عهده خودتون ببینم شما ها چی فکر می کنید.
    جوابشو به زوردی براتون می نویسم و کاربرد جفتشون در برنامه نویسی هم توضیح می دم
    بای بای

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    با سلام به اساتیت محترم
    اگر فکر می کنید که سوالات من بدرد نمی خوره ، سنگینه یا غیر قابل فهمه به من بگین. همانجور که گفتم من خودم بیشتر از شما نیاز به آموزش دارم.
    می خواهین در مورد کلاسها در جاوا و ++c #C یک مروره مختصر بکنیم و تفاوتهای آنها رو برسی کنیم.
    تفاوت constructor و destructor رو باهم در دو زبان مرور کنیم و با یک قسمت جدید بنام garbage collector در جاوا آشنا بشیم.؟ بعد از او به سراغ filed properties method و انواع آن بریم.؟ یا همه در این امر متخصص هستین؟ چطور بریم اصلا سراغ GUI Desighning with AWT & Swing ؟

  13. #53
    سلام

    به نظر من دو موضوع مهم است:

    یک همان کار گرافیکی یا کنترلهای گرافیکی.
    دوم کار بانک اطلاعاتی.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #54
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom
    با سلام به اساتیت محترم
    اگر فکر می کنید که سوالات من بدرد نمی خوره ، سنگینه یا غیر قابل فهمه به من بگین. همانجور که گفتم من خودم بیشتر از شما نیاز به آموزش دارم.
    می خواهین در مورد کلاسها در جاوا و ++c #C یک مروره مختصر بکنیم و تفاوتهای آنها رو برسی کنیم.
    تفاوت constructor و destructor رو باهم در دو زبان مرور کنیم و با یک قسمت جدید بنام garbage collector در جاوا آشنا بشیم.؟ بعد از او به سراغ filed properties method و انواع آن بریم.؟ یا همه در این امر متخصص هستین؟ چطور بریم اصلا سراغ GUI Desighning with AWT & Swing ؟
    با سلام
    ما مشتری تمام مطالبی هستیم که یک نفر شروع کنه و از اول توضیح بده و تا آخر ادامه بده

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    بریم سر محیط گرافیکی یا نه؟ اگر 5 نفر بیشتر بشین شروع می کنم کار با محیط گرافیکی و بعد از اون کار با بانک اطلاعاتی.
    1. GUI Design with AWT & Swing
    Event Handeling
    در آخر Java Database Connectivity (JDBC
    اگر 5 نفر واقعا خواهان بودن من شروع می کنم درس دادن تمام پیش نیازشم به عهده خودتون.
    اگر موافق هستید بیگید شروع کنیم.

  16. #56
    سلام

    من اولیش باشم؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  17. #57
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom
    بریم سر محیط گرافیکی یا نه؟ اگر 5 نفر بیشتر بشین شروع می کنم کار با محیط گرافیکی و بعد از اون کار با بانک اطلاعاتی.
    1. GUI Design with AWT & Swing
    Event Handeling
    در آخر Java Database Connectivity (JDBC
    اگر 5 نفر واقعا خواهان بودن من شروع می کنم درس دادن تمام پیش نیازشم به عهده خودتون.
    اگر موافق هستید بیگید شروع کنیم.
    با سلام
    من هم مشتری دوم

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758
    آقا من با همین تعداد هم همین مطالب رو می گم ! مشتری نبود !

    بابا بی خیال مگه اینجا کلاس درسه ! ببینید دوستان عزیز ما اگه چیزی رو بلد باشیم بسادگی

    نشر می دیم حتی اگه یه نفر هم نباشه که اونا رو بخونه . پس نیاز نیست برای انجام کاری

    خط و نشون بکشیم. من همونطور که قول داده بودم تویه بخش نکات شروع به نوشتن کردم

    و می نویسم که حتی اگه 2 سال دیگه یه نفر اومد تویه وب یه چیزی جستجو کرد اشکش در نیاد

    که مطلب فارسی گو ؟ به هر حال پیروز باشید

  19. #59
    سلام
    من هم مشتری سوم ولی خواهشاً کامل توضیح بدین

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    بلکه کلاس درسه
    اگر شما بلد هستید بارها و بارها گفتم شروع کنید من تشنه یاد گیری هستم. اگرم فکر می کنید که دونسته های خودتونو نموتیند انتقال بدید پس حداقل کمک من کنید. من رو نهی نکنید من ادعایی ندارم شما شروع به گفتن کنید. من منتظرم
    جناب persianshadow چاکرتم هستیم
    آخرین ویرایش به وسیله javaphantom : شنبه 13 اسفند 1384 در 01:11 صبح

  21. #61
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    72

    Lightbulb

    جناب استاد javaphantom . لطفا شروع کنید ما هم در خدمتتون هستیم.
    در مورد singleton design pattern هم فکر کنم برای این کلاس یک کم زود باشه.
    با تشکر

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    با سلام، اولا من استاد نیستم من هیچی نیستم تعارف نیست. دوما از مدیر محترم این تالا خواهش میکنم اگر فکر میکنند که من از حد خودم تجاوز کردم یا مطالب به درد نخوره یا اشتباه داره به من خصوصی میل بزنندو من با سرافرازی از این مجموعه خارج بشم. مرسی ومتشکرم. سوما در جوابه دوست عزیز جناب persianshadow بگم نوشتن یک مطلب درست برای من خیلی وقت می بره و برام مهمه که بدونم که چند نفر برای وقتی که من صرف می کنم ارزش قائل میشوند.
    مقدمه:
    Graphical User Interface (GUI) نشان دهنده محیط هایی هستند که بصورت مصور می باشند. (visual program). در این نوع محیط های برنامه نویسی اجزایی وجود دارندکه از قبل در کتابخانه زبان آن میحط گنجانده شده تا برنامه نویس با استفاده از آن اجزا سریع بتونه یک محیط گرافیکی رو بسازه. مثال: خود ویندوز شما ، برازر (browser) .
    برای یک فریم (frame) که ممکنه به چند قسمت تقسیم شده باشه یک منو بار، چند دکمه ...!
    وجود داره ویک نمونه بارز از GUI می باشد.
    کلاس swing :
    در جاوا کلاسیکه سازنده اجزا میحط GUI شما هستند همین کلاس swing می باشد که تمام اجزای مورد نیاز ما (دکمه، فریم،منوبار، تکست بار...) همه در package یا همان کتابخانه javax.swing قرار دارد.
    نکته: در اول برنامه باید این package را با دستور import صدا کنیم.
    نکته: تمام اجزایی که در این package هستند مخصوص محیط GUI جاوا به حساب می آیند.
    اما محیط استاندار GUI و اجزایی که در یک platform دیگر وجود دارند مانند (Windows) تمام این اجزا در package دیگری به نام java.awt که کلا آنها رو AWT (Abstract Windowing Toolkit) گفته می شوند وجود دارد. وقتی یک برنامه جاوا اجرا میشود با امکان استفاده از AWT GUI دریک platform یی بغییر از جاوا تمام اجزای تعریف شده مثل دکمها، فریم ووو همه بصورت استاندارد آن سیستم پیاده می شوند.
    نکته: می توانید برنامه خودتون رو از لحاظ گرافیکی توری بنویسید که وقتی در windows اجرا میشود حالت windows داشته باشد، اگر در linux یا unix یا در apple ووو بنویسید شبیه به محیط همان platform از لحاظ گرافیکی باشد. (با حاله نه؟) این یکی از قدرتهای جاواست. C#‎ چی می تونه بگه! ؟
    نکته: اجزایی که در کلاس swing هستند بسیار از لحاظ حجم کم و انعطاف پذیری بالایی هستند چون مخصوص برای محیط جاوایی هستند.(مثال ها بیشتر در این محیط زده خواهد شد) .
    نکته : کسانیکه با package java.swing یا package java.awt کار می کنند باید با
    کلاسهای Component,Container,JComponent که هر کدام از آنها تعریف کننده شکل یک جزء در اجزای Swing هستند آشنا باشد. در مثال بیشتر خواهید دید.
    class Componet : صفتهای مشترک و رفتارها زیر کلاس خودش را تعریف میکند.
    class Container : مجموعه ای از روابط اجزا بایک دیگرو توضیح میده.
    class JComponet : پدر بیشتر اجزاها در Swing هست.
    با کمی آشنایی می خواهیم تمام تئوریهای خودمونو به صورت عملی اجرا کنیم.
    اولین فرم جاوایی خودمون را درست می کنیم. 
    نکته: از آنجایی که من آگاه نیستم که شما با چه محیطی دستورات جاوایی را اجرا می کنید، لذا من پیشنهاد می کنم که در یک notepad دستورات زیرو بنویسید که بیشتر با قضیه درگیر بشید، تا با استفاده از محیطهای گوناگون مثل JBuilder ووو خودمونو تنبل کنیم. معماری کار مهمه. باز این نظر منه.
    مثال : یک فریم بسازید یا همان پنجره؟
    یک فایل به نام MyFrame.java در notepad درست کنیدو بنویسید؟

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    import javax.swing.*;
    public class MyFrame {
    public MyFrame() {
    JFrame jFrame = new JFrame("MyFrame");
    jFrame.setSize(200,200);
    jFrame.setLocation(300,200);
    jFrame.setVisible(true);
    }
    public static void main(String[] s) {
    new MyFrame();
    {
    {
    آخرین ویرایش به وسیله javaphantom : شنبه 13 اسفند 1384 در 14:28 عصر

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    توضیحات:
    در خط اول برنامه همانطور که گفته شد با دستور import به کتابخانه یا package مورد نظرمون که همان swing است دسترسی پیدا کردیم.
    درخط دوم کلاسی که حتما باید با نام فایلمون یکی باشد را ایجاد کردیم
    در خط سوم سازنده کلاس را ایجاد کردیم
    در خط چهارم نمونه ای با نام jFrame از کلاس JFrame ساختیم که یکی از سازنده های این کلاس این است که یک آرگومان بصورت رشته می گیرد که نام پنجره یا هما فریم ما می شود که من همان نام MyFrame رو براش انتخاب کردم.
    در خط پنجم از method setSize برای اندازه و ابعاد فریم خودم به دلخواه دو عدد int داده ام. فرم کلی این method به شرح زیر است
    public void setSize(int x, int y) بازهم تحقیق بیشتر شود.
    خط ششم از method setLocation برای مشخص کرد جای ظاهر شدن پنجرم یا همان فریم استفاده کردم. شکل کلی این method به شرح زیر است
    public void setLocation(int x, int y) بازم مطالعه بیشتر شود.
    خط هفتم برای ظاهر کردن پنجره یا همان فریم در صفحه است با این دستور که دستور پایانی است پنجره یا فریم ساخته شده ظاهر می شود. فرم کلی method به شرح زیر است
    public void setVisible(Boolean b)
    در تابع main ازکلاس درست شده یک new گرفتم و فرم تشکیل شد. بصورت جاوایی نه windows.
    نکته: وقتی که شما می خواهید با کلیک کرد بروی علامت ضربدل که برروی پنجره شما هست به بستن یا خاتمه برنامه قصد کنید می بینید که پنجره شما بسته می شود ول همچنان شما هنور از برنامه خارج نشده اید. اگر در محیطی خارج از JBulder ووو هستید با زدن کلیدهای CTRL+C از برنامه خارج می شوید. اگر هم در محیط خواصی هستید اون محیط به طریقی کنترل کارو در دست می گیرد.
    علت بعد توضیح داده میشود از شما هم خواننده خوب دلم مخواهد نظر بدهید.
    تا بعد کم کم به فریم خود اجزایی اضافه کنیم و و و.
    نظرات سوالات شما به همه کمک می کنه که زودتر و بهتر پیشرفت کنیم.

  25. #65
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    72
    دستت درد نکند . تشکر

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    برای خروج از برنامه و بستن پنجره از کد زیر استفاده میکنیم.
    کلا برنامه زیر یک پنجره باز می کند و بازدن رو دکمه ضربدل از پنجره بسته می شود.
    اگر در مورد این بخش سوالی ندارید دفعه بد در مورد layout ها و panel ها صحبت می کنیم و کم کم به فریم خودمون component اضافه می کنیم

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    public class Test {
    javax.swing.JFrame jframe;
    public Test() {
    try{
    init();
    }
    catch (Exception e) {

    }
    }
    private void init() throws Exception {
    jframe = new JFrame("test");


    // jframe
    //
    Container content = this.jpanel;
    jframe.setBounds(200,100,200,300);
    jframe.setDefaultCloseOperation(this.jframe.EXIT_O N_CLOSE);
    jframe.show();
    }

    //main
    public static void main(String[] st) {
    new Test();
    {
    {]
    آخرین ویرایش به وسیله javaphantom : دوشنبه 15 اسفند 1384 در 14:35 عصر

  28. #68
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Exclamation

    با سلام
    بهتر است دوستان بعد از نوشتن بلوکهای برنامه در این تاپیک آنها را علاوه بر چپ چین کردن به حالت EN نیز در آورند که خواندن آنها راحت تر باشد .
    آخرین ویرایش به وسیله magina : سه شنبه 16 اسفند 1384 در 16:42 عصر

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    انواع Layout

    سلام

    من یه فایل پی دی اف در مورد انواع Layout ها در جاوا گذاشتم. شاید مفید باشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #70
    سلام
    چرا متوقف شدین؟ ما منتظریم!!!

  31. #71
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Cool

    با سلام
    ببخشین یه کم نبودم
    من یه چند روز بود که مسافرت بودم و به اینتر نت دسترسی نداشتم .
    تازه امروز اومدم . برم ببینم چه خبره

  32. #72
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Smile

    با سلام
    اولش من می خواستم جاوا رو با مثالای ساده و عملی اینجا شروع کنیم ، البته طوری که به درد آدمای تازه واردی مثل من هم بخوره . بعدش دوستان که مطمئنا تجربه عملی و سواد نظری شون خیلی بالاست ، لطف کردن و این زحمت را به عهده گرفتن .
    فقط می خواستم خواهش کنم مطالب و مثالها ساده باشن و مقدماتی و دیگه اینکه وقفه خیلی طولانی در ارائه مطالب نباشه .

  33. #73
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Question

    با سلام
    یه پیشنهاد :
    یک کلاس درس با ده نفر شاگرد که هر کدام باید در دو درس نمره بگیرند.

  34. #74
    سلام
    چه جور کلاسی؟ استاد کی هست؟
    به هر حال من برای یاد گرفتن جاوا به هر صورتی پایه ام!!!

  35. #75
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط 3tareh
    سلام
    چه جور کلاسی؟ استاد کی هست؟
    به هر حال من برای یاد گرفتن جاوا به هر صورتی پایه ام!!!
    با سلام
    منظورم طراحی یک برنامه برای این کلاس بود که بتونه تعداد دانش آموزان ، اسامی آنها ، نمرات آنها و معدل هر کدام آنها و در نهایت جست و جوی بین آنها را انجام بدهد .

  36. #76
    سلام منم تازه می خوام شروع به کار کنم ممنون میشم
    اگه کمکم کنین
    مر30

  37. #77
    کاربر تازه وارد آواتار magina
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    37

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط mfarzan2004
    سلام منم تازه می خوام شروع به کار کنم ممنون میشم
    اگه کمکم کنین
    مر30
    با سلام
    بهترین کمک اینه که شروع بکنین به نوشتن

  38. #78
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32
    با سلام
    من یک تازه کارم و نمی خواهم خدمت اساتید بی احترامی کنم
    خیلی وقته که یک سوال مطرح شده وکسی جواب نداده
    شاید جواب سوالی که مطرح شده خیلی ها بدونن ولی می خواستم چیزی رو که بلدم بگم
    در کلاسی که می خواهیم نشود تعدادی آبجکت بیشتر از آن ساخت
    اینجوری تعریف می کنیم مثلا

  39. #79
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32
    public class Myclass {

    private static int counter = 0;
    private Myclass() {
    }

    public static Myclass getMyclass(){
    counter ++;
    if (counter > 2) {
    System.out.println("Exceeded ");
    return null;
    }
    else
    return new Myclass();
    }

    }
    و در کلاس اصلی باید اینجوری آبجکت رو بسازیم

    // in main class
    Myclass obj1=Myclass.getMyclass();

  40. #80
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32
    در مورد کلاس هم من هم هستم
    اگه میشه مبحث jdbc
    رو زود تر بگید
    آخرین ویرایش به وسیله jmajid : سه شنبه 26 اردیبهشت 1385 در 13:39 عصر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •