نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعیین محل فرم در گوشه سمت راست پایین دسکتاپ

  1. #1

    تعیین محل فرم در گوشه سمت راست پایین دسکتاپ

    سلام! میخوام همیشه فرمم در پایین و سمت راست دسکتاپ باز بشه.چطور این کارو انجام بدهم. با توجه به اندازه های متفاوت در مانیتورها نمی توان عدد داد.لطفا راهنمایی کنید.
    همچنین می خواهم کم کم از زیر ساعت تسکبار بالا بیاید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تعیین محل فرم در گوشه سمت راست پایین دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط aboulfazl950 مشاهده تاپیک
    سلام! میخوام همیشه فرمم در پایین و سمت راست دسکتاپ باز بشه.چطور این کارو انجام بدهم. با توجه به اندازه های متفاوت در مانیتورها نمی توان عدد داد.لطفا راهنمایی کنید.
    همچنین می خواهم کم کم از زیر ساعت تسکبار بالا بیاید.
    با سلام

    اگه می خوای فرمت در تمام اندازه های مونیتور کار کنه اینطوری :

    اول بایستی مختصات عمودی و افقی صفحه نمایش رو تعیین کنی با این دو سطر :
    int boundWidth = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width;
    int boundHeight = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height;


    بعدش با توجه به اون مختصات مکان فرمت رو تعیین می کنی :

    int x = boundWidth - this.Width;
    int y = boundHeight - this.Height;
    this.Location = new Point(x /1, y / 80);

    البته این مقادیری که من دادم فرم رو در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش می ده خودت می تونی اون اعداد رو عوض کنی تا دلخواهت بشه

  3. #3

    نقل قول: تعیین محل فرم در گوشه سمت راست پایین دسکتاپ

    ممنون .حالا چکار کنم فرمم کم کم از پایین صفحه بالا بیاد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تعیین محل فرم در گوشه سمت راست پایین دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط aboulfazl950 مشاهده تاپیک
    ممنون .حالا چکار کنم فرمم کم کم از پایین صفحه بالا بیاد؟
    فرمی که آرام آرام در گوشه سمت راست بالا می آد و ظاهر می شه

    می تونی به دلخواه خودت تغییرش بدی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن یک متن در گوشه سمت راست پایین عکس در زمان آپلود عکس
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 20:12 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن همیشگیه فرم برنامم در پایین سمت راست
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 19:34 عصر
  3. سوال: برنامه در گوشه سمت راست تسك بار
    نوشته شده توسط s_mokhtari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 16:41 عصر
  4. مبتدی: فرم در گوشه سمت چپ
    نوشته شده توسط s_mokhtari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 08:14 صبح
  5. چگونه میشه یه فرم رو به سمت راست صفحه dock کرد؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •