نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش تاریخ شمسی

  1. #1

    نمایش تاریخ شمسی

    سلام
    من این کد رو برای نمایش تاریخ شمسی استفاده کردم ولی تاریخ رو اشتباه نشون میده
    نمیدونین مشکل از کجاست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    کد رو جا گذشتین ظاهرا D-:

  3. #3

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    سلام

    کدوم کد

    از این کد استفاده کن

                PersianCalendar pcalendar = new PersianCalendar();
    string date = string.Format("{0}/{1}/{2}", pcalendar.GetYear(date).ToString("00"), pcalendar.GetMonth(date).ToString("00"), pcalendar.GetDayOfMonth(date).ToString("00"));

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    ببخشید !!!
    اینم کدش :
    publicstring Miladi2Shamsi(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = newPersianCalendar();
    StringBuilder sb = newStringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString(
    "0000"));
    sb.Append(
    "/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString(
    "00"));
    sb.Append(
    "/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString(
    "00"));
    return sb.ToString();
    }

  5. #5

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی



    خب تاریخ امروز رو به متدتون ارسال کنید و خروجی رو قرار بدید ببینم نتیجه چیه

  6. #6

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    فهمیدم مشکل از کجاست .
    تاریخ سیستمم مشکل داشت ! تاریخ امروز رودادم درست شد .
    حالا نمیشه کاری کرد که به تاریخ سیستم بستگی نداشته باشه و تاریخ واقعی رو نشون بده ؟
    این طوری روی هر کامپیوتر که تاریخش متفاوت باشه تاریخ متفاوتی رو هم نشون میده .

  7. #7

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    فهمیدم مشکل از کجاست .
    تاریخ سیستمم مشکل داشت ! تاریخ امروز رودادم درست شد .
    حالا نمیشه کاری کرد که به تاریخ سیستم بستگی نداشته باشه و تاریخ واقعی رو نشون بده ؟
    این طوری روی هر کامپیوتر که تاریخش متفاوت باشه تاریخ متفاوتی رو هم نشون میده .
    سلام
    مگه اینکه به اینترنت متصل بشین و تاریخو از اونجا بگیرید

    موفق

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    29

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام

    کدوم کد

    از این کد استفاده کن

                PersianCalendar pcalendar = new PersianCalendar();
    string date = string.Format("{0}/{1}/{2}", pcalendar.GetYear(date).ToString("00"), pcalendar.GetMonth(date).ToString("00"), pcalendar.GetDayOfMonth(date).ToString("00"));

    موفق باشی
    سلام
    ببخشید persian calendar جز کدوم کتابخونست چیکار کنم بشناسدش ؟؟

    ممنون پیدا شد
    System.Globalization.PersianCalendar

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط mrt_Azm مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید persian calendar جز کدوم کتابخونست چیکار کنم بشناسدش ؟؟

    ممنون پیدا شد
    System.Globalization.PersianCalendar
    using System.Globalization;

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تاریخ شمسی در برنامه
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 15:03 عصر
  2. استفاده از maskedite برای نمایش تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط h12b14 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 23:45 عصر
  3. نمایش تاریخ شمسی بصورت شنبه 18 اسفند 1386
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 14:15 عصر
  4. نمایش تاریخ شمسی در LABELها
    نوشته شده توسط mosavi_M_K در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 12:27 عصر
  5. نمایش تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1383, 08:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •