نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در طراحی جداول و مشکل در فراخوانی آنها در فرم ورود اطلاعات

  1. #1

    مشکل در طراحی جداول و مشکل در فراخوانی آنها در فرم ورود اطلاعات

    با سلام خدمت تمامی دوستان

    ببخشید یکم طولانی توضیح دادم .......

    من در حال حاضر دارم پروژه ای را انجام میدم که به مشکل اساسی خوردم

    من در C#‎‎‎ یک صفحه فرم ورود اطلاعات درست کردم که کاربر اطلاعات خودش را وارد کنه

    و تمامی این اطلاعات در دیتابیس میشینه

    و جداول دیتابیس هم بدین صورت طراحی کردم



    که در جدول اصلی ام شماره قرارداد به عنوان کلید اصلی ( PrimaryKey ) هست

    و از این طریق من ارتباط ایجاد کردم از این جدول به جداول دیگه

    الان مشکل اصلی در ورود اطلاعات هست با DATAGrid View

    مثلا زمانی که میخوام اطلاعات یک قرارداد A را وارد کنم

    تعداد مراحل پرداخت قرارداد مثلا در 2 مرحله هست

    مرحله اول ------- M تومان

    مرحله دوم ------ N تومان

    اطلاعات در سری اول درست وارد میشود

    ولی زمانی که میخوام اطلاعات قرارداد B را وارد کنم

    در ستون هاش نوشته M تومان و N تومان

    و من باید مثلا مرحله سوم را پر کنم در صورتی که در قرارداد B من باید مرحله اول و دومش را پرکنم


    تو گوگل که سرچ کردم با استفاده از این کد میشد که DATA grid View را خالی کرد

                table_kalaDataGridView.DataSource = null;
    table_kalaDataGridView.Rows.Clear();


    خوب ولی مشکل دقیقا همینجاست


    مثلا یک زمانی هست که داره طرف قرارداد B را وارد میکنه و روی دکمه مراحل پرداخت کلیک میکنه و اطلاعات را سیو میکنه و هنوز اطلاعات قرارداد B را تکمیل نکرده میفهمه که باید دوباره ادیت کنه مراحل پرداخت را

    که تا میزنه ادیت کنه میبینه که تمامی سطر ها CLEAR شده دوباره باید بزنه

    به نظرتون باید چی کار کنم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: |** نیازمند راهنمایی: مشکل در طراحی جداول و مشکل در فراخوانی آنها در فرم ورود اطلاعات **|

    سلام دوست عزیز
    به نظر من اینکه اطلاعاتی را که حتما باید پرشود را بوسیله مسیج باکس یا ارور پروایدر گوشزد به کاربر کند وهشدار دهد
    اگر کاربر موافقت کرد جدول را کلیر کند

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 10:43 صبح
  2. طراحی فرم ورود اطلاعات
    نوشته شده توسط nasser5050 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 11:36 صبح
  3. مشکل در طراحی جداول سیستم ثبت نام دانشگاه
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 12:12 عصر
  4. مشکل در طراحی یک برنامه در #c
    نوشته شده توسط MEMOLFINGILY در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 09:18 صبح
  5. مشکل در طراحی کامپوننت
    نوشته شده توسط آذر در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •