نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

  1. #1

    Question نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    سلام خدمت اساتید:
    بنده یه مشکلی در ارتباط با دیتاگرید ویو دارم وآن این است که زمانی دکمه ثبت را میزنم فقط رکوردهای ثبت شده جدید را در دیتاگرید نمایش بده و مابقی که در جدول هست نمایش ندهد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    خب شما اولا به جایی نباید بایند کنی الا زمان لود شدن فرم.
    حالا دیگه موقعی که ثبت زده میشه اون اطلاعات رو بصورت datarow تو حافظه نگه دار و درون گرید بریز

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    میشه لطف کنید بگید چطوری این کار را انجام دهم. ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    خب از اول گرید باید خالی باشه وقتی ثبت کردی یه دستور

    select top(1) * from tblname order by code desc

    که tblname اسم جدولته و code فیلدی است که اتوماتیک زیاد میشه. اینجوری فقط آخرین رکورد ثبت شده رو بهت میده. حالا اینو به گرید بایند کن

  5. #5

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    داخل جدولم عدد نیست بلکه رشته می باشد username

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    خب پس مجبوری از textbox ها به گرید بریزه مثل خوندن از سلول گریده. بلدی؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    من تکست باکس ندارم از طریق کد نویسی می فرستم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش اطلاعات در دیتاگریدویو

    سلام.
    اگر قبلا رکورد داخل گرید دارید، بهتره یک فیلد چک باکس به گرید اضافه کنید که با تیک زدن هر رکورد، فقط اون رکورد (ها) ثبت بشه و رکوردهای دیگه ثبت نشن.
    میتونید این کار رو انجام بدید :
    درون دکمه ثبت، id رکود (های) انتخاب شده رو که ثبت شدنشون رو دارید، بردارید و درون یک متغیر رشته ای نگهداری کنید. بعد از عملیات ثبت درون select خودتون،دستور IN رو استفاده کنید و فقط اون رکوردها رو نشون بدید. (منظور از cells[1 همون سلولی هست که id رکوردها رو داره و منظور از [4] cells هم همون فیلد چک باکسی هست که گفتم اضافه کنید).
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    if(Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value) == true)
    {
    s = s + "'" + dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value + "'" +",";
    }
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data source =(local);initial catalog = testgrid;integrated security = true");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from TblUser where id IN (" + s + ")", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : جمعه 30 فروردین 1392 در 19:52 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  2. عدم نمایش اطلاعات از دیتاگریدویو در تکس باکس
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 15:41 عصر
  3. مشکل:نمایش اطلاعات دیتاگریدویو بدون درج کد
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 03:17 صبح
  4. نمایش اطلاعات رکورد n ام
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1382, 18:10 عصر
  5. نمایش اطلاعات dbmemo در QuiekReport
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •