نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در اسکریپتی که نوشتم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار esteftaats1368
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران
    سن
    34
    پست
    112

    خطا در اسکریپتی که نوشتم

    سلام دوستان عزیز. من یه اسکریپت نوشتم که بیاد محتویات یه فایل رو بخونه.
    بعدش اگه رشته <div class="lastnewsitem"> رو پیدا کرد موقعیتش رو توی متغیر $a بریزه.
    بعدش یه حلقه گذاشتم که اشاره گر فایل که همون $a هست رو یکی یکی اضافه کنه و هر بار که اضافه می کنه با fgets کاراکتر به کاراکتر چاپ کنه اما برنامه ارور منطقی داره و نتیجه که $data هست رو درست اجرا نمی کنه.
    ممنون میشم کمکم کنین.

    <?php
    $fp=fopen("file.txt","r");
    $file = file_get_contents('file.txt');
    //fwrite($fp,file_get_contents('http://www.farsnews.ir'));
    $a=strpos($file,'<div class="lastnewsitem">');
    for($i=0;$i<10;$i++){
    fseek($fp, $a);
    $a++;
    echo '<pre>';
    $data = fgets($fp, 1);
    echo $data;
    echo '</pre>';
    echo '<br>';
    }
    fclose($fp);
    //$handle = fseek($homepage, 69115);
    //echo fgets($handle,15);
    ?>

    ادیت : با کمک دوست عزیزم MMSHFE مشکل حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله esteftaats1368 : شنبه 31 فروردین 1392 در 11:09 صبح

  2. #2

    نقل قول: خطا در اسکریپتی که نوشتم

    1- برای خوندن کارکتر به کارکتر از fgetc استفاده کنید بهتره.
    2- fseek رو قبل از حلقه for بگذارین چون الآن هربار حلقه اجرا میشه، دوباره به همون مکان اول برمیگردین.
    3- دستور ;++a$ رو نفهمیدم برای چی گذاشتین چون اصلاً نیازی به جلو بردن اشاره گر ندارین. درواقع fgetc و fgets خودشون بعد از خوندن، اشاره گر رو جلو میبرن.
    4- دستورات echo مربوط به تگ pre رو هم قبل و بعد از حلقه بگذارین چون الآن برای هر کارکتر یک تگ pre میسازه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 00:50 صبح
  2. سوال: خطا در نوشتن کد جاوا اسکریپتی alert در برنامه
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:03 صبح
  3. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  4. یک خطا مربوط به ADODC
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1382, 01:42 صبح
  5. خطا هنگام ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •