نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ

  1. #1

    نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ

    سلام
    من تاپیک های قبلی رو دیدم فهمیدم چطور باید سرچ کرد ولی هیچ کدوم نگفته بودن چطوری میشه نتیجه رو توی textbox یا label نشون داد.مثلا من ضرب تعداد کالای خاص رو در قیمتش در بین دو تاریخ مشخص می خوام.
    از این که وقت می زارید و جواب می دید ممنون

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ

    سلام دوست عزیز شما که نتیجه سرچ رو بدست آوردید احتمالا اونو در یک متغیر ذخیره کردین. حالا برای نمایش یک مقدار در یک TextBox یا Label چه کار می کنین؟
    اگر صورت مسئله رو به اجزای کوچکتر خرد کنین اون مسدله قابل حل هست وگرنه باید سر کوچکترین موردی سوال بپرسین.
    بنابراین کافیه مقدار اون متغییر رو به Text مربوط به Label یا TextBox بدین

  3. #3

    نقل قول: نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ

    ببینید این کد منه لطف کنید بگید مشکلش چیه و چطوری میشه بدمش به label
     DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    ds.Tables.Add("Tbl_Ghabz");
    ds.Tables["Tbl_Ghabz"].Columns.Add("ID");
    ds.Tables["Tbl_Ghabz"].Columns.Add("Tarefee");

    da.SelectCommand = new SqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = connection;
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.SelectCommand.CommandText = "select SUM(Tarefee) from Tbl_Ghabz where Date>='" + textBox1.Text + "' and Date<='" + textBox2.Text + "'";
    da.Fill(ds.Tables["Tbl_Ghabz"]);

  4. #4

    نقل قول: نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ

    SqlConnection objcon = new SqlConnection();
    objcon.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\dbname.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User
    Instance=True";
    DataTable dt = new DataTable();
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlCommand objcom = new SqlCommand("SELECT zarb from Date Where tarikhamanat Between @a1 And @a2", objcon);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(objcom);


    // objcom.Connection = objcon;
    objcom.Parameters.AddWithValue("@a1",dateBox1.Text );
    objcom.Parameters.AddWithValue("@a2",dateBox2.Text );
    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    label1.Text = dt.Rows[0]["zarb"].ToString();
    }


    ببین این میتونه کمکت کنه.

  5. #5

    نقل قول: نحوه بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ


    int count;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = connection;
    cmd.CommandText = "select SUM(Tarefee) from Tbl_Ghabz where Date>='" + textBox1.Text + "' and Date<='" + textBox2.Text + "'";
    try
    {
    if (connection.State != ConnectionState.Open)
    {
    connection.Open();
    }
    count = (int)cmd.ExecuteScalar();
    textBox1.Text = count.ToString();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    textBox1.Text = ex.Message;
    }
    finally
    {
    if (connection.State != ConnectionState.Closed)
    {
    connection.Close();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن اختلاف بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1390, 11:15 صبح
  2. بدست آوردن اختلاف بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 18:58 عصر
  3. نحوه بدست آوردن اطلاعات سیستم عامل
    نوشته شده توسط www2006 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 12:52 عصر
  4. بدست آوردن تاریخهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 00:41 صبح
  5. بدست آوردن اطلاعات بین دو تاریخ از نوع Date در SQL
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1383, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •