نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در طرای فرم

  1. #1

    Question مشکل در طرای فرم

    سلام

    دوستان من تو طراحی فرمام یه مشکل اساسی دارم

    یه فرم اصلی دارم که داخلش یه پنل هست
    داخل پنل یه باتن گذاشتم که وقتی روش کلیک میکنم یه فرم دیگه داخل همون پنل باز میشه
    کدی که برای باتن نوشتم :
     form 2 f2 = new form2();
    f2.toplevel = false ;
    f2.Dock = DockStyle.Fill ;
    Button1.Visible = false ;
    panel1.Controls.Add(f2);


    داخل فرم 2 هم یه باتن گذاشتم که در واقع فرمو میبنده و به فرم اصلی بر میگرده
    مشکلم اینه که تو رویداد کلیک باتنی ک داخل فرو 2 گذاشتم نمیتون باتنی ک تو فرم اصلیمه فراخوانی کنم و کد زیر رو براش بنویسیم :

     Button1.Visible  = true;

    باید چیکار کنم ک باتن رو بشناسه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    خاصی باتن رو public کن ببین جواب باید جواب بده .
    امتحان کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط alidooraghi مشاهده تاپیک
    خاصی باتن رو public کن ببین جواب باید جواب بده .
    امتحان کن
    modifire باتن گذاشتم رو public ولی جوب نمیده

  4. #4

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    کمک کنید لدفن

  5. #5

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    سلام
    بعد از public تعریف کردن سطح دسترسی کنترل های موجود روی فرم یک میتونید از طریق کد زیر به اشیا فرم دسترسی داشته باشید از فرم های دیگه

    ((Form1)this.Parent)

    this اشاره داره به کلاس فرم 2 و parent فرم 2 میشه فرم یک ( چون فرم 1 اونو فراخوانی میکنه ) و حالا باید this.parent رو cast کنید به فرم 1 و بعد از اون با گذاشتن علامت . میتونید به تمام اشیائی که public تعریف کردید دسترسی داشته باشید

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام
    بعد از public تعریف کردن سطح دسترسی کنترل های موجود روی فرم یک میتونید از طریق کد زیر به اشیا فرم دسترسی داشته باشید از فرم های دیگه

    ((Form1)this.Parent)

    this اشاره داره به کلاس فرم 2 و parent فرم 2 میشه فرم یک ( چون فرم 1 اونو فراخوانی میکنه ) و حالا باید this.parent رو cast کنید به فرم 1 و بعد از اون با گذاشتن علامت . میتونید به تمام اشیائی که public تعریف کردید دسترسی داشته باشید

    موفق باشید
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟ راسشو بخای نفهمیدم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    دوستان یه کومکی در این ضمینه میکنید ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    این راه رو تست کنید

    public partial class Form2 : Form
    {
    private Button _b;
    public Form2(Button b)
    {
    InitializeComponent();
    if (b != null)
    _b = b;
    }

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    _b.Visible = false;
    }
    }



    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2(this.button1);
    f.TopLevel = false;
    f.Dock = DockStyle.Fill;
    this.panel1.Controls.Add(f);
    }

  9. #9

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟
    شما می خواین از فرم 2 به اطلاعات فرم یک دسترسی داشته باشید- خب برای این کار باید دقیقا به همان نمونه از کلاس فرم 1 که که توی حافظه بارگذاری شده دسترسی پیدا کنید
    خب از طریق کدی که بالا قرار دادم میتونید این کارو انجام بدید - parent یا همون والد قرم 2 فرم 1 هست - چرا ؟ چون فرم 1 فرم 2 رو فراخوانی میکنه . خب ما نیاز داریم که نمونه ساخته شده از فرم 1 را که با استفاده از خاصیت parent مربوط به فرم 2 به ان دسترسی پیدا کردیم را به فرم 1 cast کنیم و کار تمومه . میتونید به تمام اشیائی که public تعریف کردید دسترسی داشته باشید
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در طرای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط hackman مشاهده تاپیک
    دوستان یه کومکی در این ضمینه میکنید ؟
    بفرما اینم کومک
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بستن فرم StartUp برنامه
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 06:31 صبح
  2. مشکل در تعیین فرم شروع پروژه
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 21:26 عصر
  3. بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:14 عصر
  4. یک مشکل با Scroll فرم
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 22:01 عصر
  5. مشکل در وب‌فرم برای موبایل
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 06:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •