نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    با سلام دوستان با چه کدی می توان پیج رنک یک سایت رو به دست آورد البته منظورم پیج رنگ گوگل هست ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    سلام
    اگر منظورتون این هست که تو قالب سایت، پیج رنک هم نشان داده بشه میتونید از سایت های زیر استفاده کنید:
    http://www.prchecker.net
    http://www.prchecker.info

    سایت های فوق کد پیج رنک مختص به سایت شما را تولید میکنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    خیر دوست من من می خوام که خودم بتونم با دادن ی دامنه سایت خودم پیج رنک اون رو به دست بیارم نه اینکه اون رو نشون بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    از دوستان هیچکس در این مورد کار نکرده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    از api های گوگل استفاده کنید
    یکی از کلاس هایی ک از این سرویس گوگل استفاده میکنه:
    http://snipplr.com/view/48906/google...nfo-for-a-url/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    من این کلاس رو قبلا پیدا کردم اما فقط مقدار -1 رو بر می گردونه

  7. #7

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    من این کلاس رو قبلا پیدا کردم اما فقط مقدار -1 رو بر می گردونه
    حق با شماست... -۱ بر میگردونه...

    و دلیلشم این هست : The remote server returned an error: (403) Forbidden.

    احتمالا آدرس بررسی لینک صحیح نیست و یا دسترسی چیزی میخواد برای برگشت دادن مقدار... من بررسیش میکنم ببینم در این زمینه چکار میشه کرد.

  8. #8

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    خب اصلاح شد دوست عزیز مشکلی داشت که حل شد :)



    public class GooglePageRank
    {
    /// <summary>
    /// Returns the PageRank of the given URL. Return values are 0 through 10 or
    /// -1 (N/A), which indicates there was an error or the URL is not in the
    /// Google index.
    /// </summary>
    /// <param name="url">URL to test</param>
    /// <returns></returns>
    public static int GetPageRank(string url)
    {
    int rank = -1;

    try
    {
    // Form complete URL
    url = String.Format("http://toolbarqueries.google.com/tbr" +
    "?client=navclient-auto&features=Rank&ch={0}&q=info:{1}",
    ComputeHash(url), UrlEncode(url));

    // Download page
    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(url);
    StreamReader stream = new StreamReader(request.GetResponse().GetResponseStre am());
    string response = stream.ReadToEnd();

    // Parse page rank value
    string[] arr = response.Split(':');
    if (arr.Length == 3)
    rank = int.Parse(arr[2]);
    }
    catch (Exception)
    {
    // Do nothing but return -1;
    }
    return rank;
    }

    /// <summary>
    /// URL-encodes the given URL. Handy when HttpUtility is not available
    /// </summary>
    /// <param name="url">URL to encode</param>
    /// <returns></returns>
    private static string UrlEncode(string url)
    {
    StringBuilder builder = new StringBuilder();

    foreach (char c in url)
    {
    if ((c >= 'a' && c <= 'z') || (c >= 'A' && c <= 'Z') || (c >= '0' && c <= '9'))
    builder.Append(c);
    else if (c == ' ')
    builder.Append('+');
    else if ("()*-_.!".IndexOf(c) >= 0)
    builder.Append(c);
    else
    builder.AppendFormat("%{0:X2}", (byte)c);
    }
    return builder.ToString();
    }

    /// <summary>
    /// Computes a hash value required by Google
    /// </summary>
    private static string ComputeHash(string url)
    {
    UInt32 a, b;
    UInt32 c = 0xE6359A60;
    int k = 0;
    int len;

    // Modify URL
    url = string.Format("info:{0}", url);

    a = b = 0x9E3779B9;
    len = url.Length;

    while (len >= 12)
    {
    a += (UInt32)(url[k + 0] + (url[k + 1] << 8) + (url[k + 2] << 16) + (url[k + 3] << 24));
    b += (UInt32)(url[k + 4] + (url[k + 5] << 8) + (url[k + 6] << 16) + (url[k + 7] << 24));
    c += (UInt32)(url[k + 8] + (url[k + 9] << 8) + (url[k + 10] << 16) + (url[k + 11] << 24));
    Mix(ref a, ref b, ref c);
    k += 12;
    len -= 12;
    }

    c += (UInt32)url.Length;
    switch (len)
    {
    case 11:
    c += (UInt32)(url[k + 10] << 24);
    goto case 10;
    case 10:
    c += (UInt32)(url[k + 9] << 16);
    goto case 9;
    case 9:
    c += (UInt32)(url[k + 8] << 8);
    goto case 8;
    case 8:
    b += (UInt32)(url[k + 7] << 24);
    goto case 7;
    case 7:
    b += (UInt32)(url[k + 6] << 16);
    goto case 6;
    case 6:
    b += (UInt32)(url[k + 5] << 8);
    goto case 5;
    case 5:
    b += (UInt32)(url[k + 4]);
    goto case 4;
    case 4:
    a += (UInt32)(url[k + 3] << 24);
    goto case 3;
    case 3:
    a += (UInt32)(url[k + 2] << 16);
    goto case 2;
    case 2:
    a += (UInt32)(url[k + 1] << 8);
    goto case 1;
    case 1:
    a += (UInt32)(url[k + 0]);
    break;
    default:
    break;
    }
    Mix(ref a, ref b, ref c);
    return string.Format("6{0}", c);
    }

    /// <summary>
    /// ComputeHash() helper method
    /// </summary>
    private static void Mix(ref UInt32 a, ref UInt32 b, ref UInt32 c)
    {
    a -= b; a -= c; a ^= c >> 13;
    b -= c; b -= a; b ^= a << 8;
    c -= a; c -= b; c ^= b >> 13;
    a -= b; a -= c; a ^= c >> 12;
    b -= c; b -= a; b ^= a << 16;
    c -= a; c -= b; c ^= b >> 5;
    a -= b; a -= c; a ^= c >> 3;
    b -= c; b -= a; b ^= a << 10;
    c -= a; c -= b; c ^= b >> 15;
    }
    }



  9. #9

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    و در نهایت با تست زیر نتیجه رنک ۳ رو برا همین وب سایت برگشت داد.



    MessageBox.Show(GooglePageRank.GetPageRank("barnam enevis.org").ToString());



  10. #10

    نقل قول: کلاسی برای تشخیص پیج رنک گوگل یک سایت

    سلام
    این سایت پیج رنکش فایک هست؟
    http://sheng-long.net

تاپیک های مشابه

  1. کد نمایش پیج رنک گوگل
    نوشته شده توسط ERRORS در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 15:50 عصر
  2. آموزش: راهنمایی برای قراردادن نقشه گوگل در سایت
    نوشته شده توسط YOUCOMCO در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 13:54 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 14:29 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:45 عصر
  5. jترفند قفل کردن www دامین برای افزایش پیج رنک
    نوشته شده توسط rezadotcom در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •